Månedlig effektivitetsrapport

Modtag en månedlig effektivitetsrapport via mail.

Den månedlige effektivitetsrapport er en mail, der sendes én gang om måneden og indeholder en opsummering af den foregående måneds data for dine Analytics-projekter. Du skal gøre følgende for at modtage rapporten:

• Have markeret afkrydsningsfeltet "Effektivitetsforslag og opdateringer" i dine brugerindstillinger (se vejledningen nedenfor)
  • Have amerikansk engelsk eller britisk engelsk valgt som sprogpræference (også i dine brugerindstillinger)
  • Have adgang til en ejendom med data for den foregående måned
  • Bo i USA, Storbritannien, New Zealand, Australien eller Irland

Flere konti og tilpasning

Analytics vælger en af de egenskaber, du har adgang til, genererer rapporten og sender den til dig via mail. Rapporten kan i øjeblikket ikke tilpasses og genereres kun for én af dine ejendomme. Hvis du vil modtage en månedlig oversigt for en anden ejendom, kan du oprette et betjeningspanel og planlægge den som en mailrapport.

Sådan kan du modtage rapporten

Gør følgende for at tilvælge den månedlige effektivitetsrapport:

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Klik på Administrator, og klik derefter på Brugerindstillinger.
  3. Vælg Effektivitetsforslag og opdateringer. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, hvis du ikke længere vil modtage den månedlige effektivitetsrapport.