Google Ads-målretting mot Displaynettverket

Analysér resultatene du oppnår med GDN-kampanjer

Med Google Ads-målretting mot Displaynettverket-rapporten kan du analysere resultatene du oppnår med Google Ads-kampanjene du har målrettet mot Google Displaynettverk (GDN). I denne rapporten finner du data fra kampanjer av typen Bare Displaynettverket og Søk med utvalgt display der minst ett av disse målrettingsalternativene brukes:

• søkeord for Displaynettverket
  • administrerte plasseringer
  • emner
  • Interesser og remarketing
  • aldersgruppe
  • kjønn

I Google Ads-målretting mot Displaynettverket-rapporten brukes hvert målrettingsalternativ som primær dimensjon. Rapporten omfatter dessuten Kampanje- og Annonsegruppe-dimensjonen, men Administrerte plasseringer brukes ikke som dimensjon.

For hver primære dimensjon kan du se nærmere på Atferd-, Konverteringer- og Brukeranskaffelse-beregningen for trafikk målrettet via det aktuelle målrettingsalternativet.

Med denne rapporten kan du danne deg et tydelig bilde av følgeeffekten du oppnår med bannerannonsene dine. Du kan se til hvilken grad brukerne har interaksjoner med nettstedet ditt etter at de klikket på annonsene dine, og hvordan de til slutt konverterer.

Primære dimensjoner

Søkeord for Displaynettverket: Her kan du se hvilke av kombinasjonene av søkeord, kampanje og annonsegruppe som er mest effektive i GDN.

Administrerte plasseringer: Her kan du se hvilke av appene, videoene og nettstedene du har valgt, som er mest effektive.

Emner: Her kan du se hvilke av kombinasjonene av emne, kampanje og annonsegruppe som er mest effektive.

Interesser og remarketing: Her kan du se hvilke interessegrupper og hvilke av remarketinglistene dine som er mest effektive i kombinasjon med kampanjene og annonsegruppene dine.

Aldersgruppe: Her kan du se hvilke kombinasjoner av aldersgruppe, kampanje og annonsegruppe som er mest effektive.

Kjønn: Her kan du se hvilke av kombinasjonene av kjønn, kampanje og annonsegruppe som er mest effektive.

Analyse

For dimensjonene (alternativene for målretting) som vises i kampanje-annonsegruppe-konteksten, kan du benytte deg av disse evalueringsmetodene:

Sammenlign alle: For å sammenligne alle kombinasjonene som er mulig med et målrettingsalternativ, skal du ikke filtrere tabellen, men sortere den etter den relevante beregningen. Hvis du for eksempel vil se hvilken kombinasjon av søkeord, kampanje og annonsegruppe du genererer de fleste transaksjonene eller de høyeste inntektene med, er det bare å sortere kolonnen fra høyeste til laveste verdi. Du kan også sortere verdiene i omvendt rekkefølge for å se kombinasjonene med de laveste tallene.

Filtrer etter kampanje og/eller annonsegruppe: Hvis du vil sammenligne alle målrettingsalternativene i én enkelt kampanje- og/eller annonsegruppe-kontekst, er det bare å filtrere tabellen på en slik måte at utelukkende den aktuelle kampanjen og/eller annonsegruppen tas med. Med utgangspunkt i disse filtrerte dataene kan du så evaluere faktorer som resultatene du oppnår med alle emnene, søkeordene eller remarketinglistene du bruker i én enkelt kampanje. Etter det kan du sortere dataene etter de enkelte beregningene for å se elementene du oppnår de beste og dårligste resultatene med.

Filtrer etter dimensjonsverdi: Hvis du vil sammenligne visse forhold, for eksempel det samme søkeordet eller den samme interessegruppen brukt i ulike kampanjer og annonsegrupper, kan du filtrere tabellen etter den aktuelle dimensjonsverdien (f.eks. etter et bestemt søkeord eller en viss interessegruppe eller remarketingliste). Du kan da for eksempel se hvorvidt du oppnår like gode resultater med et bestemt søkeord i alle kontekster, eller om resultatene blir spesielt gode eller svake i en gitt kampanje.

Legg til en sekundær dimensjon: Du kan bruke en av de tre metodene ovenfor sammen med en sekundær dimensjon. Du kan for eksempel legge til Brukere > Enhetskategori. Da får du ikke bare se alternativene for målretting, men også resultatene du oppnådde med hver av disse per enhetskategori (mobil, nettbrett og datamaskin).

Beslektede ressurser

Gå til brukerstøtten for Google Ads for å finne ut mer om Google Displaynettverk