Importació de temps de consulta

Combineu les dades ampliades importades amb dades de l'historial.

La importació de temps de consulta s'aplica als tipus d'importació de dades ampliades. La importació segons el moment de la consulta permet combinar les dades importades amb les dades de l'historial (peticions de fitxer que Analytics ja ha recopilat i processat). Això permet actualitzar i definir millor els informes que utilitzen dades importades a mesura que hi ha més informació disponible. Aquest mode d'importació també permet corregir les pujades que tinguin errors o siguin incompletes.

Aquesta funció només està disponible a Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.
Actualment, aquesta funció es troba en fase beta.
Contingut d'aquest article:

Modes d'importació

El mode d'importació fa referència a la manera com el sistema tracta la informació relativa a quan i com es combinen les dades importades amb les dades de les peticions de fitxer que ja s'han recopilat. De manera predeterminada, Analytics utilitza el mode de temps de processament per a la majoria de tipus d'importació. En aquest mode, les dades de les peticions de fitxer es combinen amb les dades penjades a mesura que es reben i es processen les peticions. Els clients d'Analytics 360 també poden utilitzar el mode d'importació de temps de consulta per a tots els tipus d'importació de dades ampliades.

Mode d'importació segons el moment del processament

En aquest mode, les dades de les peticions de fitxer es combinen amb les dades penjades a mesura que es reben i es processen les peticions. Generar informes de les dades importades amb aquest mode és força ràpid. Aquest és el mode predeterminat per a la majoria dels tipus de dades que s'importen. Ara bé, el mode d'importació segons el moment del processament presenta dos inconvenients:

1) Les dades de l'historial de peticions de fitxer no es poden combinar amb les dades penjades. És a dir, les peticions de fitxer rebudes abans de penjar les dades obtingudes fora de línia no es combinen amb les dades importades.

2) Les importacions de temps de processament són irreversibles: les dades importades, un cop combinades, no es poden separar. Si se suprimeix un fitxer de dades per penjar, tan sols s'impedeix que les peticions de fitxer posteriors es combinin amb aquestes dades. Per això, és recomanable crear una visualització de prova per als tipus d'importació de temps de processament abans de penjar les dades de producció.

Mode d'importació segons el moment de la consulta

En aquest mode, les dades importades es combinen amb les dades de les peticions de fitxer quan un informe les sol·licita (és a dir, les consulta). Per tant, les dades importades es poden combinar tant amb l'historial de peticions de fitxer com amb les peticions de fitxer rebudes després de penjar les dades. El mode d'importació segons el moment de la consulta permet que els informes personalitzats i els informes sense mostrejar puguin accedir a les dades importades.

Aquest mode presenta els avantatges següents respecte al mode d'importació segons l'hora del processament:

1) Les dades de l'historial de peticions de fitxer es poden combinar amb les dades penjades.

2) Les importacions segons el moment de la consulta són reversibles: si se suprimeixen les dades penjades, fins i tot els informes de l'historial deixaran d'incloure les dades combinades.

Configurar el mode d'importació de temps de consulta

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administrador i aneu a la propietat en què voleu penjar les dades.
  3. A la columna PROPIETAT, feu clic a Importació de dades.
  4. Feu clic a + Conjunt de dades nou (o editeu un conjunt de dades existent).
  5. Seleccioneu el tipus de conjunt de dades (per exemple, "Dades del contingut").
  6. Indiqueu el nom de la font de dades (per exemple, "Dades d'autors").
  7. Seleccioneu una o diverses visualitzacions en què vulgueu veure aquestes dades.
  8. Per definir l'esquema del conjunt de dades, seleccioneu les dimensions Clau i Destinació. Podeu obtenir més informació a l'article sobre els conjunts de dades.
  9. Seleccioneu el mode d'importació segons el moment de la consulta.
  10. Feu clic a Desa.
Configuring Query Time Data Import.

Limitacions del mode d'importació segons el moment de la consulta

• Aquest mode només està disponible per als usuaris d'Analytics 360. El mode d'importació de temps de processament està disponible per a tots els usuaris.
  • Un cop hàgiu penjat les dades, pot passar un temps considerable (unes quantes hores com a màxim) fins que no es comencin a combinar les dades amb les peticions de fitxer entrants.
  • Actualment, el mode d'importació de temps de consulta no es pot utilitzar amb les funcions d'Analytics següents:
    • informes de cohorts
    • Embuts multicanal
    • informes en temps real
    • dades de costos de Google Ads
  • No podeu utilitzar conjunts de dades que defineixin una clau d'esquema basada en dates (p. ex., en dimensions que canviïn amb el temps).
  • La importació de temps de consulta pot provocar errors en alguns informes sense mostrejar a causa de la quantitat de dades que s'hi combinen. Si això passa, proveu d'utilitzar un interval de dates més petit a l'informe.
  • No podeu utilitzar la importació de temps de consulta per combinar dades amb el codi de campanya com a clau d’unió per a visualitzacions integrades amb els productes d'Ads i de Google Marketing Platform. Per fer-ho, utilitzeu la importació de consulta de temps de processament.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!