Crear un conjunt de dades

Obteniu informació sobre com configurar un contenidor per incloure i gestionar les dades penjades.

Per poder penjar dades a Analytics, primer heu de crear un conjunt de dades del tipus adequat per incloure-hi les dades i gestionar-les.

Contingut d'aquest article:

Pas a pas

Seguiu aquests passos per definir l'esquema i configurar les opcions que determinen com es combinen les dades importades a la propietat.

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administrador i navegueu fins a la propietat en què voleu penjar les dades.
  3. A la columna PROPIETAT, feu clic a Importació de dades. Es mostrarà la pàgina Conjunts de dades.
  4. Feu clic a CREA.
  5. Seleccioneu el tipus de conjunt de dades (per exemple, "Dades de costos").
  6. Introduïu un nom per a la font de dades (per exemple, "Dades de la xarxa publicitària").
  7. Seleccioneu una o diverses visualitzacions per a aquestes dades.
  8. Per definir l'esquema del conjunt de dades, seleccioneu les dimensions Clau i Segmentació.
  9. Seleccioneu el comportament "Sobreescriu".
  10. Feu clic a Desa.

Conceptes bàsics sobre els conjunts de dades

Feu clic per veure una visió general dels termes i conceptes relatius als conjunts de dades.

Un conjunt de dades és un contenidor de les dades que es pengen a Analytics.

El tipus de conjunt de dades correspon al tipus específic de dades que voleu importar. Per exemple, els tipus de conjunts de dades poden ser dades d'usuari, dades de costos, dades de contingut, etc.

L'esquema és l'estructura que combina les dades que pengeu amb les dades existents corresponents a les peticions de fitxer. Els esquemes estan formats per dimensions o mètriques clau i d'importació.

La clau permet vincular les dades penjades amb les peticions de fitxer existents. La dimensió (o mètrica) d'importació rep les dades addicionals que voleu penjar.

El tipus de conjunt de dades determina la llista de dimensions i mètriques disponibles.

Les dimensions o mètriques personalitzades que s'utilitzen a l'esquema s'han de crear abans de crear el conjunt de dades.

L'opció Comportament de la importació/Sobreescriu les dades de petició de fitxer controla com es gestionen els valors duplicats de les claus. Les opcions disponibles depenen del tipus de conjunt de dades:

Dades de costos

Si importeu dades les claus de les quals coincideixen amb dades penjades anteriorment i seleccioneu l'opció Suma a la secció Comportament de la importació, les dades noves s'afegiran a les antigues. Per contra, si seleccioneu l'opció Sobreescriu, les dades noves substituiran les dades antigues.

Altres tipus de conjunts de dades

Si voleu importar dades que ja s'han combinat amb dades de la visita recopilades per Analytics, en seleccionar l'opció a la secció Sobreescriviu les dades de petició de fitxer, les dades recopilades se substitueixen per les dades importades. Contràriament, si seleccioneu l'opció No, s'ometen les dades penjades i es dóna prioritat a les dades recopilades.

Nota per als usuaris de l'API de gestió

Per importar dades mitjançant l'API de gestió cal un identificador únic del conjunt de dades (anteriorment anomenat "identificador de la font de dades personalitzada"). L'identificador del conjunt de dades es mostra com una columna a la pàgina Conjunts de dades. També podeu utilitzar el botó Obtén l'identificador de la font de dades personalitzada (per a usuaris de l'API) de la pàgina d'edició del conjunt de dades.

Obteniu més informació sobre la importació de dades mitjançant l'API d'Analytics.

Passos següents

1. Triar el tipus d'importació
  2. Crear un fitxer de càrrega CSV
  3. Penjar les dades

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!