Konfigurationskrav som gäller för Dataimport

Förstå de grundläggande komponenter som behövs för att använda Dataimport.

För att importera data till Analytics behöver du följande:

När du har en formaterad uppladdningsfil och ett måldataset kan du importera data via sidan Hantera överföringar.

Nästa steg

1. Skapa ett dataset
  2. Skapa en CSV-formaterad uppladdningsfil
  3. Ladda upp data

Var det här till hjälp?

Hur kan vi förbättra den?
true
Välj din egen utbildningsväg

Ta en titt på google.com/analytics/learn, en ny resurs som hjälper dig att få ut mesta möjliga av Google Analytics 4. Den nya webbplatsen innehåller videor, artiklar och vägledda flöden samt länkar till Discord, bloggen, YouTube-kanalen och GitHub-lagringsplatsen för Google Analytics.

Fördjupa dina kunskaper redan i dag!