Aquest article és sobre les propietats de Universal Analytics, que deixaran de tractar dades l'1 de juliol de 2023 (l'1 d'octubre de 2023, en el cas de les propietats d'Analytics 360). Si encara no ho heu fet, comenceu a utilitzar una propietat de Google Analytics 4.

Requisits de configuració de la importació de dades

Coneixeu els components bàsics necessaris per implementar la importació de dades.

Per importar dades a Analytics, necessitareu el següent:

Quan tingueu a punt el fitxer de càrrega amb format i el conjunt de dades de destinació, podreu importar les dades des de la pàgina de gestió de les càrregues.

Passos següents

1. Crear un conjunt de dades
  2. Crear un fitxer de càrrega CSV
  3. Penjar les dades