Chrome-udvidelse til Page Analytics

Efter udfasningen af In-Page Analytics-rapporten i 1. kvartal 2017 blev Chrome-udvidelsen til Page Analytics udfaset i 3. kvartal 2017. Vi ikke opdaterer udvidelsen længere, men den fungerer fortsat. Analytics-brugere kan downloade den fra Chrome Webshop.

Efter at du har installeret udvidelsen til din Chrome-browser, kan du se følgende oplysninger, når du indlæser en af de sider, du sporer med Analytics:

• Metrics: Sidevisninger, Unikke sidevisninger, Gns. tid på side, Afvisningsprocent, % afslutninger
  • Antallet af aktive besøgende i realtid
  • Analyse af klik på siden (hvor klikker brugerne på den pågældende side?)

Oplysningerne vises som standard som scorecards øverst på siden:

Oversigterne vises kun, hvis du har loginadgang til den Analytics-konto, der indsamler oplysningerne.

I denne artikel:

Datointerval

Brug menuen Datointerval til at vælge tidsperioden for de data, du ser i udvidelsen. Du kan vælge mellem en række foruddefinerede datointervaller. Du kan også vælge at sammenligne et tilsvarende datointerval.

Bobler

Du får for alle klikbare områder på siden (f.eks. links eller knapper) vist en boble, der angiver procentdelen af brugere, der har klikket der.

Klik på bobleikonet for at slå visningen af bobler til eller fra.

Klik på farveikonet for at slå boblefarver til eller fra.

Når farverne er slået til, er boblerne blå, grønne, orange eller røde alt efter den relative procentdel af klik.

Klikgrænse

Vælg grænsen for visning af bobler med klikdata. Områder på siden, hvor antallet af klik er under grænsen, har ikke bobler.

Segmenter

Listen Segment indeholder alle de segmenter, du har adgang til. Du kan vælge op til fire segmenter, der skal anvendes på dataene i udvidelsen. Du kan se et separat sæt med scorecards for hvert segment.

Du kan fjerne et segment ved at åbne listen og fjerne markeringen for det pågældende segment.

Kun realtid ift. alle data

Klik på ikonerne Udvid/minimer i realtidskontrolelementet for at vise alle variabler eller blot realtidsdata.

Konto, ejendom, dataudvalg

Menuen Konto/ejendom/dataudvalg udfyldes med alle de konti/ejendomme/dataudvalg, der bruger den aktuelle sides grundlæggende webadresse som værdien for standardwebadresse i Ejendomsindstillinger. Hvis du f.eks. ser siden www.example.com/index.html i øjeblikket, medtages alle ejendomme med standardwebadressen www.example.com på denne menu.

Indstillinger

Klik på ikonet for udvidelsen øverst i din browser.

Vælg, om du ønsker at se datapanelet (scorecards) øverst eller nederst i browservinduet (eller måske slet ikke se det).

Du får vist meddelelser, der fortæller dig, om udvidelsen kunne oprette forbindelse til Analytics, og om du har adgang til Analytics-data for den side, du ser.

Deaktiver

Klik på x for at deaktivere udvidelsen. Kontrolelementer og scorecards er først synlige, når du aktiverer dem igen via Indstillinger ovenfor.

Feedback

Send feedback til en Google+ Gruppe om problemer med udvidelsen eller forslag til forbedringer.

I visse tilfælde kan visningen af oversigterne øverst eller nederst medføre, at du ikke kan rulle helt ned til bunden af den pågældende side.