Källegendomsrapporten

När du tittar på en vy över en egendom för samlad visning ser du sammanställd information för alla källegendomar.

Om du vill jämföra informationen för varje källegendom sida vid sida kan du använda Källegendomsrapporten (Målgrupp> Samlade rapporter). I rapporten kan du bedöma tre uppsättningar värden för var och en av de källegendomar som förser egendomen för samlad visning med data:

Fliken Utforskaren > Översiktsvy

I översiktsvyn visas alla standardvärden för förvärv, beteende och konvertering:

• Förvärv:
    • Sessioner
    • % nya sessioner
    • Nya användare
  • Beteende:
    • Avvisningsfrekvens
    • Sidor/session
    • Gen. sessionslängd
  • Konverteringar (e-handel/målEcommerce/Goals):
    • Transaktioner/målkonverteringsfrekvens
    • Intäkt/slutförda mål
    • Konverteringsfrekvens för e-handel/målvärdeEcommerce Conversion Rate/Goal Value
Fliken Utforskaren > Webbplatsanvändning

I webbplatsanvändningne visas engagemangsvärden:

• Sessioner
  • Sidor/session
  • Gen. sessionslängd
  • % nya sessioner
  • Avvisningsfrekvens
Fliken Utforskaren > E-handel

Vyn E-handel handlar om pengar:

• Sessioner
  • Intäkt
  • Transaktioner
  • Genomsnittligt ordervärde
  • Konverteringsfrekvens för e-handel
  • Värde per session

Den primära dimensionen för rapporten är Källwebbplatsens visningsnamn.