Het rapport Bronproperty's

Deze functie is alleen beschikbaar in Analytics 360, een onderdeel van Google Marketing Platform.
Meer informatie over Google Marketing Platform

Wanneer u de weergave van een overzichtsproperty bekijkt, worden er gegevens weergegeven die zijn verzameld via alle bronproperty's.

Als u de gegevens van elke bronproperty met elkaar wilt vergelijken, gebruikt u het rapport 'Bronproperty's (Doelgroep > Rapportageoverzicht). Met dit rapport kunt u drie sets statistieken evalueren voor elk van de bronproperty's die gegevens leveren voor de overzichtsproperty:

Tabblad 'Verkenner' > Overzichtsweergave

In de overzichtsweergave ziet u alle standaardstatistieken voor acquisitie, gedrag en conversie:

• Acquisitie:
    • Sessies
    • % nieuwe sessies
    • Nieuwe gebruikers
  • Gedrag:
    • Bouncepercentage
    • Pagina's/sessie
    • Gem. sessieduur
  • Conversies (e-commerce / doelen):
    • Transacties / Doelconversiepercentage
    • Opbrengst / Behaalde doelen
    • E-commerce conversiepercentage / Doelwaarde
Tabblad Verkenner > Weergave Sitegebruik

De weergave Sitegebruik richt zich op betrokkenheidsstatistieken:

• Sessies
  • Pagina's/sessie
  • Gem. sessieduur
  • % nieuwe sessies
  • Bouncepercentage
Tabblad Verkenner > Weergave E-commerce

Bij de weergave E-commerce draait het allemaal om geld:

• Sessies
  • Inkomsten
  • Transacties
  • Gemiddelde bestelwaarde
  • E-commerce conversiepercentage
  • Waarde per sessie

De primaire dimensie voor dit rapport is Weergavenaam van bronproperty.