Kildeområder-rapporten

Når du ser på et datautvalg for et sammendragsområde, ser du samlede data fra alle de tilhørende kildeområdene.

For å sammenligne dataene for de ulike kildeområdene side om side, bruk Kildeområder-rapporten (Målgruppe > Sammendragsrapportering). Ved hjelp av denne rapporten kan du evaluere tre sett med beregninger for hvert av kildeområdene som leverer data for sammendragsområdet:

Utforsker-fanen > Sammendragsvisningen

I sammendragsvisningen ser du alle standardberegningene for anskaffelse, atferd og konvertering:

• Anskaffelse:
    • Økter
    • % nye økter
    • Nye brukere
  • Atferd:
    • Fluktfrekvens
    • Sider per økt
    • Gjennomsnittlig øktvarighet
  • Konverteringer (netthandel/mål):
    • Transaksjoner/målkonverteringsfrekvens
    • Inntekt/målfullføringer
    • Konverteringsfrekvens for netthandel / målverdi
Utforsker-fanen > Nettstedbruk-visningen

Nettstedbruk-visningen er fokusert på beregninger for engasjement:

• Økter
  • Sider per økt
  • Gjennomsnittlig øktvarighet
  • % nye økter
  • Fluktfrekvens
Utforsker-fanen > Netthandelsvisningen

Netthandelsvisningen handler i første rekke om penger:

• Økter
  • Inntekt
  • Transaksjoner
  • Gjennomsnittlig bestillingsverdi
  • Konverteringsfrekv. for netthandel
  • Verdi per økt

Hoveddimensjonen for denne rapporten er Visningsnavn for kildeområde.