Informe Propietats font

Quan consulteu una visualització d'una propietat acumulativa, veieu les dades corresponents a totes les seves propietats font.

Si voleu comparar les dades de les diferents propietats font alhora, feu servir l'informe Propietats font (Públic > Informes acumulatius). Amb aquest informe podeu avaluar tres conjunts de mètriques per a cada propietat font que proporciona dades a la propietat acumulativa:

Pestanya "Explorador" > visualització "Resum"

A la visualització "Resum" es mostren totes les mètriques d'adquisició-comportament-conversió predeterminades:

• Adquisició:
    • Sessions
    • % de sessions noves,
    • Usuaris nous
  • Comportament:
    • Percentatge de rebots
    • Pàgines per sessió
    • Durada mitjana de la sessió
  • Conversions (Comerç electrònic/Objectius):
    • Transaccions/Percentatge de conversions per objectiu
    • Ingressos/Assoliments d'objectius
    • Percentatge de conversions del comerç electrònic/Valor de l'objectiu
Pestanya "Explorador" > visualització "Ús del lloc"

La visualització "Ús del lloc" se centra en les mètriques d'implicació:

• Sessions
  • Pàgines per sessió
  • Durada mitjana de la sessió
  • % noves sessions
  • Percentatge de rebots
Pestanya "Explorador" > visualització "Comerç electrònic"

La visualització "Comerç electrònic" fa referència als diners:

• Sessions
  • Ingressos
  • Transaccions
  • Valor mitjà de la comanda
  • Percentatge de conversions de comerç electrònic
  • Valor per sessió

La dimensió principal d'aquest informe és Nom visible de la propietat de la font.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!