Scenarier for strukturering af oprulningsejendomme

I denne artikel kan du læse om følgende:

Samling af regionale websites for regional og global rapportering

Eksempelselskab

• Adskiller forretningsområdet efter regioner, f.eks. Nord- og Sydamerika, Europa og Asien
  • Bruger flere forskellige websites til at håndtere specifikke geografiske områder inden for den enkelte region (Nordamerika > Washington og Europa > Tyskland)

Eksempelstrukturer for udrulningsejendomme

Regional udrulning

I den regionale udrulning leverer hver af de tre websiteejendomme data til den relevante regionale udrulningsejendom.

Nord- og Sydamerika (udrulning) Europa (udrulning) Asien (udrulning)
Website 1 for Nord- og Sydamerika (kilde) Website 1 for Europa (kilde) Website 1 for Asien (kilde)
Website 2 for Nord- og Sydamerika (kilde) Website 2 for Europa (kilde) Website 2 for Asien (kilde)
Website 3 for Nord- og Sydamerika (kilde) Website 3 for Europa (kilde) Website 3 for Asien (kilde)

Global udrulning

I den globale udrulning leverer hver af de ni websiteejendomme data til den globale udrulningsejendom.

Global (udrulning)
Website 1 for Nord- og Sydamerika (kilde) Website 1 for Europa (kilde) Website 1 for Asien (kilde)
Website 2 for Nord- og Sydamerika (kilde) Website 2 for Europa (kilde) Website 2 for Asien (kilde)
Website 3 for Nord- og Sydamerika (kilde) Website 3 for Europa (kilde) Website 3 for Asien (kilde)

Da kildeejendomme kan levere data til flere forskellige oprulningsejendomme, kan hver enkelt af websiteejendommene bruges til både at oprette regionale og globale oprulningsejendom.

Samling af varemærkewebsites

Eksempelselskab

• Adskiller forretningsområdet efter varemærke
  • Har separate websites for det enkelte varemærke

Eksempelstruktur for udrulningsejendomme

Denne struktur giver dig mulighed for at sammenligne data mellem de enkelte websites for et bestemt varemærke.

Varemærke A (udrulning) Varemærke B (udrulning) Varemærke C (udrulning)
Website 1 for varemærke A (kilde) Website 1 for varemærke B (kilde) Website 1 for varemærke C (kilde)
Website 2 for varemærke A (kilde) Website 2 for varemærke B (kilde) Website 2 for varemærke C (kilde)
Website 3 for varemærke A (kilde) Website 3 for varemærke B (kilde) Website 3 for varemærke C (kilde)

Sporing af indholdets effektivitet på tværs af flere forskellige websites

Eksempelselskab

• Ejer flere forskellige mediewebsites
  • Udgiver det samme indhold på flere forskellige websites

Eksempelstruktur for udrulningsejendom

Globalt selskab (udrulning)
Website 1 (kilde): Artikel A Website 2 (kilde): Artikel A Website 3 (kilde): Artikel A

Yderligere scenarier

Du kan bruge ovenstående scenarier som model for næsten alle typer udrulningsrapportering, du ønsker at implementere.

Hvis du f.eks. har flere websites pr. franchise, eller hvis du kører den samme annonce eller samme kampagne for sociale medier på flere forskellige websites, kan du oprette oprulningsejendomme, der giver mulighed for sammenligningsanalyser af disse websites eller kampagner.