Exemples d'estructures de propietats acumulatives

Contingut d'aquest article:

Agrupar llocs web regionals als informes regionals i globals

Exemple d'empresa

• Estructura el negoci per regions com ara Amèrica, Europa i Àsia.
  • Utilitza llocs web diferents per a les zones geogràfiques concretes de cada regió (p. ex., Amèrica del Nord > Estats occidentals; Europa > Alemanya).

Exemples d'estructures de propietats acumulatives

Llista acumulativa regional

A la llista acumulativa, cadascuna de les tres propietats del lloc web aporta dades a la propietat acumulativa regional corresponent.

Amèrica (llista acumulativa) Europa (llista acumulativa) Àsia (llista acumulativa)
Amèrica: lloc web 1 (font) Europa: lloc web 1 (font) Àsia: lloc web 1 (font)
Amèrica: lloc web 2 (font) Europa: lloc web 2 (font) Àsia: lloc web 2 (font)
Amèrica: lloc web 3 (font) Europa: lloc web 3 (font) Àsia: lloc web 3 (font)

Llista acumulativa global

A la llista acumulativa global, cadascuna de les nou propietats del lloc web aporta dades a la propietat acumulativa global.

Global (llista acumulativa)
Amèrica: lloc web 1 (font) Europa: lloc web 1 (font) Àsia: lloc web 1 (font)
Amèrica: lloc web 2 (font) Europa: lloc web 2 (font) Àsia: lloc web 2 (font)
Amèrica: lloc web 3 (font) Europa: lloc web 3 (font) Àsia: lloc web 3 (font)

Atès que les propietats de la font poden proporcionar dades a diverses propietats acumulatives, es pot utilitzar cadascuna de les propietats del lloc web per crear les propietats acumulatives regionals i globals.

Agregar llocs web de marca

Exemple d'empresa

• Estructura el negoci per marca.
  • Utilitza un lloc web per a cada marca.

Exemple d'estructura de propietats acumulatives

Aquesta estructura permet comparar les dades d'una marca concreta entre els diferents llocs.

Marca A (llista acumulativa) Marca B (llista acumulativa) Marca C (llista acumulativa)
Marca A: lloc web 1 (font) Marca B: lloc web 1 (font) Marca C: lloc web 1 (font)
Marca A: lloc web 21 (font) Marca B: lloc web 2 (font) Marca C: lloc web 2 (font)
Marca A: lloc web 3 (font) Marca B: lloc web 3 (font) Marca C: lloc web 3 (font)

Fer el seguiment del rendiment del contingut en diversos llocs

Exemple d'empresa

• Té diversos llocs de mitjans socials.
  • Publica el mateix contingut en diversos llocs.

Exemple d'estructura de propietat acumulativa

Global: corporativa (acumulativa)
Lloc web 1 (font): article A Lloc web 2 (font): article A Lloc web 3 (font): article A

Altres situacions

Podeu fer servir els exemples anteriors com a referència per a pràcticament tots els tipus d'informes acumulatius que vulgueu implementar.

Per exemple, si teniu un lloc per a cada franquícia, o si publiqueu el mateix anunci o campanya de mitjans socials en diferents llocs, podeu crear propietats acumulatives per facilitar l'anàlisi comparativa d'aquests llocs o d'aquestes campanyes.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!