Slå på utvidet netthandel for rapporteringsvisninger

Slik slår du på utvidet netthandel for rapporteringsvisninger og merker betalingstrinnene:

1. Logg på Google Analytics.
  2. Klikk på Administrator, og naviger til rapporteringsvisningen du vil slå på utvidet netthandel for.
  3. Klikk på Innstillinger for netthandel i RAPPORTERINGSVISNING-kolonnen.
  4. Velg statusen under Trinn 1, Slå på netthandel.
  5. Klikk på Fremgangsmåten videre.
  6. Velg statusen under Trinn 2, Innstillinger for utvidet netthandel.
    Når du slår på dette alternativet:
    • Kan du se rapporter for utvidet netthandel i Konverteringer-området
    • Er den andre, eldre kategorien for netthandelsrapporter ikke lenger synlig
    Du kan deaktivere dette alternativet hvis du vil gjenopprette den eldre kategorien for netthandelsrapporter.
  7. Angi eventuelt etiketter for betalingstrinnene du har definert i ec.js-merkingen. Disse etikettene er bare for visningsformål, slik at en nyttig traktvisualisering av betalingsprosessen kan opprettes i Analytics.

Klikk på et trakttrinn, angi et etikettnavn og klikk deretter på Ferdig. Gjenta dette for hvert trinn som er definert i merkingen.

Etikettnavnene vises i Betalingsatferd-rapporten (f.eks. Logg på / Opprett konto, Leveringsadresse, Faktureringsinformasjon, Se gjennom bestilling og Legg inn bestilling).
  8. Klikk på Send inn.