Tehostetun verkkokaupan käyttöönotto jollekin näkymälle

Ota tehostettu verkkokauppa käyttöön jollekin näkymälle ja lisää kassaprosessin vaiheille tunnisteet toimimalla seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Analyticsiin.
  2. Klikkaa Järjestelmänvalvoja ja siirry näkymään, jolle haluat ottaa käyttöön tehostetun verkkokaupan.
  3. Klikkaa NÄKYMÄ-sarakkeessa kohtaa Verkkokauppa-asetukset.
  4. Aseta kohdan vaihe 1, Ota käyttöön verkkokauppa tilaksi KÄYTÖSSÄ.
  5. Valitse Seuraava vaihe.
  6. Aseta kohdan vaihe 2, Tehostetun verkkokaupan asetukset tilaksi KÄYTÖSSÄ.
    Kun otat tämän vaihtoehdon käyttöön,
    • näet tehostetun verkkokaupan raportit Konversiot-osiossa
    • muut, vanhan luokan verkkokaupparaportit eivät enää näy.
    Voit ottaa tämän vaihtoehdon pois käytöstä palauttaaksesi aiemman luokan verkkokaupparaportit.
  7. Voit myös lisätä kassaprosessin vaiheille tunnisteet, jotka on määritetty ec.js-tunnisteissa. Näitä tunnisteita käytetään vain apuna esityksissä, jotta Analytics voi luoda kassareitistäsi järkeviä suppilon visualisointeja.

Klikkaa suppilon vaihetta, anna tunnisteelle nimi ja klikkaa sitten Valmis. Toista toimet kaikille vaiheille, jotka olet määrittänyt tunnisteisiin.

Tunnisteen nimi näkyy Kassakäyttäytyminen-raportissa (esim. Sisäänkirjautuminen / Tilin luominen, Toimitusosoite, Laskutustiedot, Tilauksen tarkistus ja Tilauksen tekeminen).
  8. Klikkaa Lähetä.