Activar el comerç electrònic millorat per a una visualització

Per activar el comerç electrònic millorat per a una visualització i per etiquetar els passos del procés de pagament, feu el següent:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administrador i aneu a la visualització per a la qual voleu activar el comerç electrònic millorat.
  3. A la columna MOSTRA, feu clic a Configuració del comerç electrònic.
  4. Canvieu l'estat de Pas 1, Activació del comerç electrònic a ACTIVAT.
  5. Feu clic a Pas següent.
  6. Canvieu l'estat de Pas 2, Configuració del comerç electrònic millorat a ACTIVAT.
    Quan activeu aquesta opció:
    • veureu els informes Comerç electrònic millorat a la secció Conversions;
    • l'altra categoria més antiga dels informes Comerç electrònic ja no es mostra.
    Podeu desactivar aquesta opció per restaurar la categoria antiga dels informes de comerç electrònic.
  7. Si voleu, també podeu introduir etiquetes per als passos del procés de pagament que heu definit a l'etiquetatge ec.js. Aquestes etiquetes serveixen perquè Analytics pugui crear un gràfic de l'embut de conversió del camí de pagament amb informació fàcil d'interpretar.

Feu clic en un pas de l'embut de conversió, introduïu el nom de l'etiqueta i feu clic a Fet. Repetiu aquesta operació per a cadascun dels passos que hàgiu definit durant l'etiquetatge.

Els noms de les etiquetes es mostren a l'informe Comportament de pagament (per exemple, Inicia la sessió/Crea un compte, Adreça d'enviament, Informació de facturació, Revisa la comanda o Fes la comanda).
  8. Feu clic a Envia.