Crear públics a partir de segments

Crear públics per a màrqueting i proves.

Un benefici addicional d'aïllar els subconjunts de dades és que podeu fer-los servir com a base per als públics (per exemple, grups específics d'usuaris als quals orienteu les campanyes de Google Ads o els experiments d'Optimize). Per exemple, si identifiqueu un subconjunt d'usuaris que han col·locat articles al carretó electrònic però que no han finalitzat la compra, aquests usuaris són el públic perfecte per a una campanya de remàrqueting: els podeu mostrar anuncis perquè obtinguin descomptes als articles que han afegit al carretó, anuncis per oferir-los l'enviament de franc o bé anuncis nous d'aquests mateixos productes per animar-los a continuar el procés de compra.

Podeu fer servir qualsevol segment com a base per a un públic.

Contingut d'aquest article:

Crear públics a partir de segments

Per crear un públic a partir d'un segment, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte d'Analytics.
  2. Obriu la visualització en què s'inclogui el segment que vulgueu utilitzar.
  3. Obriu Informes. Podeu començar per qualsevol informe.
  4. Feu clic a + Afegeix un segment...
    Informe Visió general de Públic en què s'ha ressaltat l'opció "+ Afegeix un segment"
    …per obrir la llista de segments.
    Llista de segments.
  5. Cerqueu el segment que vulgueu fer servir com a base per al vostre públic (en aquest exemple, Sessions amb transaccions).
    Llista de segments en què s'ha ressaltat el segment Sessions amb transaccions.
  6. Feu clic a Accions > Crea un públic...
    Llista de segments; segment Sessions amb transaccions; ordre del menú Acció > Crea un públic.

...per obrir la pàgina de configuració Públic.
    Pàgina de configuració de Públic, amb les opcions de configuració Mostra i Compte de destinació dels enllaços al compte de publicitat.
  7. Establiu les opcions d'enllaç:
    • Mostra: seleccioneu la visualització d'Analytics en què vulgueu desar el públic.
    • Compte de destinació: seleccioneu el compte amb què vulgueu compartir el públic (per exemple, Google Ads, Display & Video 360 o Optimize).
  8. Feu clic a Pas següent per obrir els controls de Definició del públic.
    Pàgina de configuració Públics, amb els controls de Definició del públic.

En el cas dels segments que s'utilitzen per examinar peticions de fitxers o sessions, les úniques opcions disponibles són Usuaris dels darrers 7 dies i Durada de la subscripció, tal com es pot veure a la imatge que hi ha a dalt.

En crear un segment que utilitzeu per examinar usuaris, disposeu de l'opció addicional de configurar un període de seguiment de 7, de 14 o de 30 dies.
  9. Establiu la definició del públic:
    • Període de seguiment (només per a segments que s'utilitzen per examinar usuaris): establiu un període de seguiment de 7, de 14 o de 30 dies per avaluar si, durant aquesta franja de temps concreta, els usuaris compleixen els requisits per formar part del públic en funció del seu comportament. Per exemple, si als filtres s'inclouen les condicions d'usuaris de l'Àsia Central i de Transaccions superiors a 2, i establiu el període de seguiment en 14 dies, llavors, qualsevol usuari de l'Àsia Central que hagi fet més de dues transaccions durant els darrers 14 dies s'afegeix al públic.
    • Usuaris dels darrers 7 dies (només de lectura): calcula la mida aproximada del públic en funció del nombre d'usuaris que han visitat el vostre lloc o la vostra aplicació durant els darrers set dies i que compleixen els criteris del vostre públic.
    • Durada de la pertinença: establiu el nombre de dies durant els quals es poden mostrar anuncis als usuaris que s'ajustin a la definició del públic. El valor màxim és de 540 dies.
    • Requisits: les destinacions en què podeu publicar el públic, segons la seva definició. Les destinacions inclouen la publicitat de cerca i la de display de Google (com ara la Xarxa de Display de Google Ads, RLSA de Google Ads o Display & Video 360) i serveis com ara Google Optimize en què es fan servir públics amb fins d'experimentació o de personalització. Si teniu un compte El meu centre de clients de Google Ads (MCC), també s'inclou com a part de les possibilitats de Google Ads.

Si el públic inclou Edat, Sexe o qualsevol de les dimensions d'Interessos, només el podeu fer servir amb la Xarxa de Display de Google Ads.
    • Nom del públic: escriviu el nom que vulgueu posar al públic.
  10. Manteniu la definició actual del públic, que és la mateixa que la del segment, o feu clic a la icona d'edició (llapis)...
    Creador de segments.

...per canviar la definició. Si opteu per editar la definició, el Creador de segments s'obre.
    Creador de segments.

Feu els canvis necessaris i, tot seguit, feu clic a Aplica per tornar a la pàgina de configuració Públic.
  11. Feu clic a Desa.

Passos següents

Després de crear un públic, podeu fer-lo servir al compte amb què l'heu compartit. Per exemple, si heu compartit el públic amb un compte de Google Ads, cal que l'afegiu a un dels grups d'anuncis perquè els usuaris del públic puguin veure els anuncis de la campanya de remàrqueting de Google Ads.

Obteniu més informació sobre com s'utilitzen els públics de remàrqueting a Google Ads.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!