Tietojen lähettäminen ja hallinta

Tiedostojen lähetys ja poisto sekä tietojen lähetyksen tilan tarkistaminen.

Uudet tiedot lähetetään Analyticsiin Lähetysten hallinta ‑sivulta. Jokaisella tietojoukolla on erillinen Lähetysten hallinta ‑sivu. Tältä sivulta voit tarkistaa niiden tiedostojen tilan, jotka sinä ja muut olette lähettäneet kyseiseen tietojoukkoon. Voit myös poistaa lähetettyjä tietoja tämän sivun kautta.

Datan lataaminen tai ladattujen tiedostojen poistaminen edellyttää, että sinulla on verkko-omaisuustason Muokkaus-oikeudet. Jos sinulla on Luku ja analysointi ‑oikeudet, voit katsella ladattuja datatiedostoja.

Et voi poistaa tai muokata hyvitysdataa sen jälkeen, kun ne on ladattu Analytics-tilillesi.
Tässä artikkelissa:

Lähetysten hallinta ‑sivun näyttäminen

1. Kirjaudu Google Analyticsiin.
  2. Klikkaa Järjestelmänvalvoja ja siirry sen verkko-omaisuuden kohdalle, jossa olevaa datajoukkoa haluat hallinnoida.
  3. Valitse VERKKO-OMAISUUS-sarakkeesta Datan tuonti. Tietojoukot-taulukko tulee näkyviin.
  4. Etsi tietojoukko, jota haluat hallinnoida.
  5. Klikkaa tietojoukon oikealla puolella olevaa Hallinnoi lähetyksiä ‑linkkiä. Lähetysten hallinta ‑sivu tulee näkyviin.
Manage uploads page
Lähetysten hallinta ‑sivu

Tietojen lähettäminen

Uusien tietojen lähettäminen Analyticsiin:

1. Avaa sen tietojoukon Lähetysten hallinta ‑sivu, johon haluat lähettää tiedot.
  2. Klikkaa Lähetä tiedosto -painiketta.
  3. Valitse lähetettävä(t) tiedosto(t) ja klikkaa Lähetä-painiketta.

Käsittelyaika ja -tila

Lähetetyt tiedot on käsiteltävä ennen kuin niitä voidaan näyttää raporteissa. Tämä tarkoittaa, että tiedot saattavat näkyä raporteissa vasta 24 tunnin kuluttua.

Kunkin lähetetyn tiedoston käsittelytila näkyy Lähetysten hallinta ‑sivulla.

Tiedoston lähetyksen tila
Tila Kuvaus
Odottaa Tiedosto on lähetetty onnistuneesti ja se odottaa käsittelyä.
Valmis

Tiedoston käsittely onnistui.

Käsittelyn valmistuttua voi kulua 24 tuntia, ennen kuin tiedot ovat käytettävissä raporteissa.

Epäonnistui Tapahtui käsittelyvirhe. Lisätietoja on alla olevassa Epäonnistuneet lataukset ja latausvirheet ‑osiossa.

Jos haluat tarkistaa, onko tiedoston tila muuttunut, klikkaa Latausten hallinta ‑sivun yläosassa olevaa Päivitä-painiketta.

Epäonnistuneet lataukset ja latausvirheet

Jos lähetetyssä tiedostossa on virheitä, tiedoston sisältämiä tietoja ei käsitellä ja Lähetysten hallinta -sivulla näkyy tilan arvona Epäonnistui. Voit tarkastella virheilmoitusta klikkaamalla Näytä virheet -linkkiä. Lisätietoja lähetysvirheiden käsittelystä.

Lähetettyjen tietojen poistaminen

Jos haluat poistaa lähetetyn tiedoston tietojoukosta, avaa tietojoukon Lähetysten hallinta -sivu. Valitse poistettavat tiedostot ja klikkaa Poista valitut -painiketta.

Poistamisen vaikutus

Lähetetyn tiedoston poistaminen estää tietojen liittämisen tulevaan osumaan. Tällä ei kuitenkaan ole vaikutusta osumiin, jotka on jo liitetty lähetettyihin tietoihin. Toisin sanoen tiedoston poistamisen jälkeen ajetut raportit eivät näytä lähetettyjä tietoja, mutta historiallisissa raporteissa (poistamista edeltäviltä päiviltä) tiedot edelleen näytetään.play the data.

Näkymien linkityksen poistaminen

Tietojoukko voi olla aktiivinen vain, jos se kuuluu vähintään yhteen näkymään. Jos kaikki näkymät poistetaan tietojoukosta, kyseinen tietojoukko muuttuu passiiviseksi. Jos lisäät näkymän olemassa olevaan tietojoukkoon, kyseisen näkymän tietoja aletaan liittää tietojoukkoon näkymän lisäämispäivästä lähtien (valitun tietojoukkotilan mukaisesti).