Etiquetar la propietat amb el connector ec.js

El connector ec.js plugin només es fa servir juntament amb les implementacions analytics.js. Per a les implementacions gtag.js més noves, es crea la funció de comerç electrònic millorat sense necessitat de fer servir el connector ec.js.

No feu servir el connector ec.js en combinació amb el connector de comerç electrònic anterior.

El connector ec.js per a analytics.js us permet fer un seguiment de tots els aspectes de l'experiència de compra dels usuaris:

• Visualitzar impressions de producte
  • Fer clics als enllaços de producte
  • Visualitzar els detalls de producte
  • Afegir productes al carretó electrònic i treure-n'hi
  • Iniciar el procés de pagament
  • Completar transaccions
  • Rebre reembossaments

Un cop hàgiu etiquetat les pàgines amb el fragment analytics.js, ja podeu implementar el connector ec.js.