Filtrér ut nettsteds- eller appdata

Hvis du sender nettsteds- og apptreff til ett område, rapporteres nettsteds- og apptreffene sammen, med mindre de filtreres.

Alle dataene du sender til et område, blir vist automatisk i alle datautvalgene dine, med mindre du lager og tar i bruk et filter som fjerner enkelte data. Dette betyr at hvis du samler inn og sender treff fra et nettsted og fra en mobilapp til ett område, rapporteres nettsteds- og apptreffene sammen. Alle nettsteds- og appdata blir vist i alle datautvalgene som er tilknyttet det aktuelle området, til du legger til et datautvalgsfilter for å skille dataene.

Du finner følgende informasjon i denne artikkelen:

Lag et datautvalg bare for appdata (filtrér ut nettstedstreff)

Når du har laget dette filteret, blir det bare vist appdata i dette rapporteringsdatautvalget.

1. Logg på Google Analytics..
  2. Klikk på Administrator, og gå til ønsket konto, område og datautvalg.
    Hvis du bare har ett datautvalg i området, bør du lage et nytt datautvalg og filtrere dataene fra dette bestemte datautvalget.
  3. Klikk på Filtre i DATAUTVALG-kolonnen.
  4. Klikk på + Nytt filter (og velg om nødvendig Opprett nytt filter).
  5. Legg til et filternavn.
    Bruk noe enkelt, for eksempel «bare appdata» eller «fjern nettstedstreff», slik at det er tydelig hva filteret brukes til.
  6. Velg filtertype: Tilpasset og Inkluder.
  7. Velg App? fra Filterfelt-menyen.
  8. Velg JA under Filterfelt.
  9. Klikk på Lagre.

Lag et datautvalg bare for nettstedsdata (filtrér ut apptreff)

Når du har laget dette filteret, blir det bare vist nettstedsdata i dette rapporteringsdatautvalget.

1. Logg på Analytics-kontoen din.
  2. Gå til ønsket konto, område og datautvalg.
    Hvis du bare har ett datautvalg i området, bør du lage et nytt datautvalg og filtrere dataene fra dette bestemte datautvalget.
  3. Klikk på + Nytt filter (og velg om nødvendig Opprett nytt filter).
  4. Legg til et filternavn.
    Bruk noe enkelt, for eksempel «bare nettstedsdata» eller «fjern apptreff», slik at det er tydelig hva filteret brukes til.
  5. Velg filtertype: Tilpasset og Inkluder.
  6. Velg App? fra Filterfelt-menyen.
  7. Velg NEI under Filterfelt.
  8. Klikk på Lagre.