Verkko- tai sovellustietojen suodattaminen

Jos lähetät verkko- ja sovellusosumia yhteen sivustoon, ne raportoidaan yhdessä, ellei niitä suodateta.

Sivustolle automaattisesti lähettämäsi tiedot näkyvät kaikissa näkymissä, ellet luo tietoja poistavaa suodatinta ja käytä sitä. Jos siis keräät ja lähetät osumia verkkosivustosta ja mobiilisovelluksesta toiselle sivustolle, verkko- ja sovellusosumat raportoidaan yhdessä. Kaikki verkko- ja sovellustiedot näkyvät kaikissa näkymissä, jotka liittyvät kyseiseen sivustoon, ellet erota tietoja näkymässä suodattimella.

Tässä artikkelissa:

Vain sovellustiedot sisältävän näkymän luominen (verkko-osumien suodattaminen)

Kun luot tämän suodattimen, raportointinäkymässä näkyvät vain sovellustiedot.

1. Kirjaudu Google Analyticsiin..
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja ja siirry haluamallesi tilille ja sivustolle ja haluamaasi näkymään.
    Jos sivustolla on vain yksi näkymä, sinun kannattaa luoda uusi näkymä ja suodattaa kyseisen näkymän tiedot.
  3. Klikkaa NÄKYMÄ-sarakkeessa Suodattimet.
  4. Klikkaa +Uusi suodatin ‑vaihtoehtoa (ja valitse tarvittaessa Luo uusi suodatin).
  5. Lisää Suodattimen nimi.
    Käytä kuvaavaa nimeä, kuten "vain sovellustiedot" tai "poista verkko-osumat", jotta suodattimen käyttötarkoitus käy selvästi ilmi.
  6. Valitse suodattimen tyyppi: Oma tai Sisällytä.
  7. Valitse Suodatinkenttä-valikosta Sovellus?.
  8. Valitse Suodatinkenttä-kohdan alta KYLLÄ.
  9. Valitse Tallenna.

Vain verkkotiedot sisältävän näkymän luominen (sovellusosumien suodattaminen)

Kun luot tämän suodattimen, raportointinäkymässä näkyvät vain verkkotiedot.

1. Kirjaudu Analytics-tilillesi.
  2. Siirry haluamallesi tilille ja sivustolle sekä haluamaasi näkymään.
    Jos sivustossa on vain yksi näkymä, sinun kannattaa luoda uusi näkymä ja suodattaa sen näkymän tiedot.
  3. Klikkaa +Uusi suodatin ‑vaihtoehtoa (ja valitse tarvittaessa Luo uusi suodatin).
  4. Lisää Suodattimen nimi.
    Käytä kuvaavaa nimeä, kuten "vain verkkotiedot" tai "poista sovellusosumat", jotta suodattimen käyttötarkoitus käy selvästi ilmi.
  5. Valitse suodattimen tyyppi: Oma tai Sisällytä.
  6. Valitse Suodatinkenttä-valikosta Sovellus?.
  7. Valitse Suodatinkenttä-kohdan alta EI.
  8. Valitse Tallenna.