Oppretting av remarketingmålgrupper for Display & Video 360

Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Analytics 360, som er en del av Google Marketing Platform.
Finn ut mer om Google Marketing Platform.
Du finner følgende informasjon i denne artikkelen:

Sett sammen en remarketingmålgruppe

Slik setter du sammen en remarketingmålgruppe:

Du kan også opprette og dele målgrupper ved hjelp av Administrasjons-API.
  1. Logg på Google Analytics..
  2. Klikk på Administrator, og naviger til området der du vil opprette målgruppen.
  3. I Område-kolonnen klikker du på Remarketing og deretter på Målgrupper.
  4. Klikk på + Ny målgruppe.
    Trinn 1 i konfigureringen av en remarketingmålgruppe: Konfigurering av sammenkobling
  5. Velg en rapporteringsvisning på Rapporteringsvisning-menyen som innbefatter de brukerne du ønsker å vise annonser for i remarketingkampanje dine. Eventuelle brukere som blir filtrert ut fra rapporteringsvisningen, blir også filtrert ut fra remarketingmålgruppen.
  6. Velg annonseringskontoen du ønsker å bruke remarketingmålgruppen i, på Deling-menyen. Du kan ikke endre dette valget etter at du har lagret remarketingmålgruppen.
  7. Klikk på Fremgangsmåten videre.
    Trinn 2 i konfigureringen av en remarketingmålgruppe: Definer målgruppen

8. Definer målgruppen din. Du kan:
    • velge blant forhåndskonfigurerte målgruppedefinisjoner:
      • Smart liste: La Google administrere målgruppen for deg.
      • Alle brukere: Her er alle brukere av nettstedet ditt inkludert.
      • Nye brukere: Her inkluderes alle brukere som bare har hatt én økt på nettstedet ditt.
      • Returnerende brukere: Her inkluderes alle brukere som har hatt minst én økt på nettstedet ditt.
      • Brukere som besøkte en bestemt del av nettstedet eller appen min: Klikk på rediger-ikonet, og oppgi så nettadressen til en side eller katalog på nettstedet ditt eller en skjerm i appen din. Dette alternativet bruker samsvartypen inneholder og finner alle nettadressene som matcher strengen du oppgir her.
        Hvis du har mer enn 1000 side-/skjermbildeadresser for nettstedet ditt eller appen din, vises bare treff i Analytics når du skriver inn tekst og det finnes treff blant de første 1000 nettadressene. Hvis det ikke finnes noen treff blant de første 1000 nettadressene, vises det ikke noe i Analytics. I slike tilfeller kan du kopiere og lime inn nettadressen fra en nettleser eller en annen kilde, som for eksempel et regneark.
      • Brukere som fullførte en målkonvertering: Klikk på endre-ikonet, og velg et mål fra menyen. Dette alternativet forutsetter at du tidligere har konfigurert mål for Analytics.
      • Brukere som fullførte en transaksjon: Dette alternativet er allerede konfigurert slik at det innbefatter alle brukerne med flere enn null transaksjoner.
    • lage en ny målgruppedefinisjon. Les Lag en ny målgruppedefinisjon nedenfor.
    • importere et segment. Les Importér et segment nedenfor.

Uansett hvilken metode du velger når du setter sammen målgruppen din, kan du se et anslag for målgruppestørrelsen din under Brukere i løpet av de sju siste dagene. Denne verdien fastsettes ut fra antallet brukere som har oppfylt vilkårene dine i den aktuelle tidsperioden. Dette er bare et anslag for hvor mange fremtidige brukere som kommer til å oppfylle kriteriene dine, basert på trafikken i løpet av de siste sju dagene.

Med mindre du har konfigurert sampling manuelt via sampleRate (analytics.js) eller setSampleRate (ga.js) (som tvinger frem sampling før data blir sendt til Analytics), må du være oppmerksom på at sampling i Analytics ikke har noen innvirkning på antallet brukere som er kvalifisert for remarketingmålgruppene dine. Sampling i Analytics kan påvirke anslaget for målgruppestørrelse, men ikke selve målgruppen.

9. Angi varighet av inkludering for målgruppen din. Dette er antallet dager brukerne som innfrir disse kriteriene, er kvalifisert for å se remarketingannonser.
  10. Gi remarketingmålgruppen et navn.
  11. Klikk på Lagre.

Lag en ny målgruppedefinisjon

Hvis du ikke ønsker å bruke en anbefalt målgruppe, klikker du på Opprett en ny for å opprette en ny målgruppe basert på et segment du selv definerer. Se eksempler på remarketingmålgrupper

Målgruppeverktøy, ingen filtre er definert

Klikk på Bruk når du er ferdig med å konfigurere målgruppen.

Importér et segment

Du kan importere et segment og la dette danne utgangspunktet for målgruppen din. Når du skal definere en målgruppe, klikker du på Importér et segment og velger deretter blant segmentene som er tilgjengelige for dette området.

Alternativet for å importere et segment

Endre remarketingmålgrupper

1. Logg på Analytics-kontoen din.
  2. Velg Administrator-fanen, og gå til kontoen og området du ønsker å redigere målgruppen din i.
  3. Klikk på Remarketing > Målgrupper i OMRÅDE-kolonnen.
  4. Klikk på navnet på målgruppen du ønsker å endre, i listen over eksisterende målgrupper.
    Konfigurering av en remarketingmålgruppe: Redigeringsalternativer
  5. Klikk på Endre for Konfigurering av tilknytning eller Definer en målgruppe. Du kan endre alle aspektene ved denne listen, bortsett fra annonseringskontoen den er delt med.

Hvis du endrer definisjonen av en eksisterende målgruppe, blir det lagt til nye brukere i den aktuelle målgruppen på grunnlag av den nye definisjonen. Eksisterende brukere som ble lagt til i en målgruppe basert på den tidligere definisjonen, forblir i målgruppen inntil medlemskapet deres utløper.