Filters voor sociale netwerken

Als u een aangepast filter maakt dat een van de sociale dimensies gebruikt (sociaal netwerk, sociale actie, target sociale actie), moet u er rekening mee houden dat deze dimensies uitsluitend van toepassing zijn op Sociale interacties (gegevens voor treffers in het sociale netwerk).

Sommige gebruikers verwarren de dimensie Sociaal netwerk in deze context (het sociale netwerk waarbinnen de treffer plaatsvond) met de dimensie Sociaal netwerk waarmee het sociale netwerk wordt aangeduid dat verkeer naar uw property heeft verwezen.

De dimensie Sociaal netwerk die van toepassing is op sociale interacties, is ga:socialInteractionNetwork.

De dimensie Sociaal netwerk die verwijzende sociale netwerken identificeert, is ga:socialNetwork.

Wanneer u filtert op sociaal netwerk (ga:socialInteractionNetwork), is dit uitsluitend van invloed op gegevens in de sociale rapporten die verwijzen naar activiteiten met betrekking tot sociale plug-ins. U kunt bijvoorbeeld niet filteren op sociaal netwerk om facebook.com uit te sluiten.