Sosiaalisen verkon suodattimet

Jos luot oman suodattimen, jossa käytetään sosiaalisen median mittaa (Sosiaalinen verkko, Sosiaalinen toiminta tai Sosiaalisen toiminnan kohde), muista, että tämä mitta on käytössä vain sosiaalisessa vuorovaikutuksessa (sosiaalisen median osumatiedoissa).

Joskus käyttäjät sekoittavat sosiaalisen verkoston (eli sosiaalisen verkoston, jossa osuma on saatu) tässä yhteydessä samannimiseen Sosiaalinen verkosto -mittaan, jonka avulla liikenteen tuottanut sosiaalinen verkosto yhdistetään tiettyyn omaisuuteen.

Sosiaalisessa vuorovaikutuksessa käytössä oleva Sosiaalinen verkosto -mitta on ga:socialInteractionNetwork.

Viittaavien sosiaalisten verkostojen tunnistuksessa käytettävä Sosiaalinen verkosto -mitta on ga:socialNework.

Kun teet suodatuksen sosiaalisen verkoston (ga:socialInteractionNetwork) mukaan, vaikutat vain niiden sosiaalisen median raporttien tietoihin, jotka viittaavat sosiaalisiin lisäosiin liittyviin toimintoihin. Et voi esimerkiksi tehdä suodatusta sosiaalisen verkoston mukaan sulkeaksesi pois osoitteen facebook.com.