Filtre for sociale netværk

Hvis du opretter et tilpasset filter, der bruger én af de sociale dimensioner (socialt netværk, social handling eller socialt handlingsmål), skal du huske, at disse dimensioner kun gælder sociale interaktioner (data for sociale hits).

Nogle brugere blander socialt netværk i denne kontekst (dvs. det sociale netværk, hvor hittet optrådte) sammen med dimensionen Socialt netværk med samme navn, som identificerer, hvilket socialt netværk der henviste trafik til din ejendom.

Dimensionen Socialt netværk. der gælder sociale interaktioner, hedder ga:socialInteractionNetwork.

Dimensionen Socialt netværk, der identificerer henvisende sociale netværk, hedder ga:socialNework.

Når du filtrerer efter socialt netværk (ga:socialInteractionNetwork), påvirker du kun data i de sociale rapporter, der henviser til aktivitet omkring sociale plugins. Du kan f.eks. ikke filtrere efter socialt netværk for at ekskludere facebook.com.