Älykkäät listat

Koneoppiminen auttaa sellaisten käyttäjien tunnistamisessa, jotka todennäköisesti konvertoituvat myöhemmissä istunnoissa.
Älykkäät listat eivät ole vielä yhteensopivia Google-signaalien datan kanssa.

Älykäs lista on uudelleenmarkkinointiyleisö, jonka Analytics luo konversioiden maksimoimiseksi. Jos et ole vielä tutustunut uudelleenmarkkinointiin, voit älykkäiden listojen avulla saavuttaa nopeasti hyviä tuloksia.

Älykkäiden listojen toiminta

Analytics hyödyntää koneoppimista käsitellessään konversiotietoja sen selvittämiseksi, ketkä käyttäjät todennäköisimmin konvertoituvat myöhemmässä istunnossa.

Koneoppimisessa käytetään kymmeniä signaaleja, kuten sijaintia, laitetta, selainta, viittaavaa sivua, istunnon kestoa ja selattua sivumäärää. Tämä malli päivittyy yleensä päivittäin, jotta se kuvastaa uusimpia Analyticsin käytettävissä olevia tietoja. Käyttäjiä lisätään yleisöön tai poistetaan yleisöstä automaattisesti kyseisen mallin perusteella.

Jos Analytics ei voi käyttää tietojasi älykkään listan päivittämiseen yli 90 päivään, se ottaa käyttöön samankaltaisiin yrityksiin perustuvan mallin.

Älykkään listan luomisen vaatimukset

Jos sivustollasi on vähintään 500 verkkokauppatapahtumaa kuukaudessa ja 10 000 sivun katselua päivässä, älykäs lista luodaan sellaisten tekijöiden perusteella, jotka saavat käyttäjäsi konvertoitumaan. Jos sivustollasi on alle 500 verkkokauppatapahtumaa kuukaudessa ja alle 10 000 sivun katselua päivässä, älykäs lista luodaan sellaisten samankaltaisten yritysten konversiodatan pohjalta, jotka ovat jakaneet nimettömän konversiodatansa Analyticsin kanssa.