Llistes intel·ligents

L'aprenentatge automàtic determina quins usuaris és més probable que facin una conversió en sessions posteriors.
Les llistes intel·ligents no són compatibles amb les dades de Google signals.

Una llista intel·ligent és un públic de remàrqueting que Analytics genera per maximitzar les conversions. Si no teniu experiència en el remàrqueting, amb les llistes intel·ligents podeu aconseguir bons resultats ràpidament.

Com funcionen les llistes intel·ligents

Analytics aplica l'aprenentatge automàtic a les dades de conversions per determinar quins usuaris és més probable que facin una conversió en sessions posteriors, i duu a terme una gestió dinàmica del públic de remàrqueting que se centra en aquests usuaris.

L'aprenentatge automàtic utilitza una gran varietat de senyals, com ara la ubicació, el dispositiu, el navegador, l'URL de referència, la durada de la sessió i el nombre de pàgines per sessió, per identificar els usuaris del públic. El model se sol actualitzar diàriament per reflectir les dades més recents a les quals Analytics té accés, i s'afegeixen usuaris al públic o se'n suprimeixen en funció d'aquest model.

En cas que Analytics no pugui utilitzar les vostres dades per actualitzar la llista intel·ligent durant més de 90 dies, aplicarà un model basat en empreses similars a la vostra.

Què cal per generar una llista intel·ligent

Si el vostre lloc genera com a mínim 500 transaccions mensuals de comerç electrònic i 10.000 pàgines visualitzades diàriament, la llista intel·ligent es genera a partir dels factors específics que fan que els usuaris realitzin conversions. Si el vostre lloc no genera el mínim de 500 transaccions i de 10.000 pàgines visualitzades diàriament, aleshores la llista intel·ligent es genera a partir de les dades de conversions d'empreses similars a la vostra que han acceptat que es comparteixin les seves dades de conversió de manera anònima amb Analytics.