Automaattinen linkki ‑laajennuksen toiminta (analytics.js)

Kun lisäät Automaattinen linkki ‑laajennuksen seurantakoodiisi, se latautuu automaattisesti sivuillesi ja etsii alimerkkijonon vastaavuuden kaikista linkeistäsi. Sitten se tunnistaa linkit, jotka sisältävät seurantakoodiin määrittämäsi verkkotunnuksen nimen. Kaikki liikenne, joka tapahtuu klikkaamalla verkkotunnuksiin johtavaa linkkiä, lasketaan verkkotunnusten väliseksi liikenteeksi.

Jos esimerkiksi olet määrittänyt verkkotunnusten välisen seurannan sivustoille esimerkki-1.fi ja esimerkki-2.fi, Automaattinen linkki -laajennus tunnistaa linkit, jotka johtavat sivustosta esimerkki-1.fi sivustoon esimerkki-2.fi. Kun käyttäjä vierailee sivuston esimerkki-1.fi sivulla ja klikkaa sivustoon esimerkki-2.fi johtavaa linkkiä, Automaattinen linkki -laajennus laskee tämän siirtymisen verkkotunnusten väliseksi liikenteeksi.

Jotkin sivut saattaa olla määritetty tavoilla, jotka keskeyttävät laajennuksen toiminnan. Laajennusta tulee testata yhdellä sivulla ennen sen käyttöönottoa koko sivustossa.

Automaattinen linkki -laajennuksen määrittämiseksi sinun on lisättävä laajennus seurantakoodinpätkään, määritettävä seurattavat verkkotunnukset ja sallittava laajennuksen toiminta sivukohtaisesti.

Aiheeseen liittyviä resursseja

analytics.js

gtag.js