Näin autoLink-liitännäinen toimii (analytics.js)

Kun lisäät autoLink-liitännäisen tagiisi, se latautuu automaattisesti sivuillesi ja hakee alimerkkijonon vastaavuuden kaikista linkeistäsi. Sen jälkeen se tunnistaa kaikki linkit, jotka sisältävät tagiin lisäämäsi verkkotunnuksen nimen. Kun käyttäjä klikkaa näihin verkkotunnuksiin johtavaa linkkiä, kyseinen liikenne lasketaan verkkotunnusten väliseksi liikenteeksi paitsi silloin, kun linkin sisältämä verkkotunnus vastaa täsmälleen sivun verkkotunnusta.

Jos olet esimerkiksi määrittänyt eri verkkotunnukset huomioivan mittauksen example-1.com- ja example-2.com-verkkotunnuksille, autoLink-liitännäinen tunnistaa example-1.com-verkkotunnuksen linkit, jotka johtavat example-2.com-verkkotunnukseen. Kun käyttäjä käy example-1.com-verkkotunnuksen sivulla ja klikkaa example-2.com-verkkotunnukseen johtavaa linkkiä, autoLink-liitännäinen laskee siirtymisen verkkotunnusten väliseksi liikenteeksi.

On mahdollista, että jotkin sivut on määritetty siten, että liitännäisen toiminta estyy. Liitännäistä kannattaa testata yhdellä sivulla ennen sen käyttöönottoa koko sivustolla.

Jotta voit ottaa autoLink-liitännäisen käyttöön, sinun on lisättävä liitännäinen tagiisi, määritettävä käytettävät verkkotunnukset ja kerrottava kullekin sivulle, että liitännäisen suoritus tulee sallia.

Muita lähteitä

analytics.js

gtag.js