Com funciona el connector autoLink (analytics.js)

Quan afegiu el connector autoLink a la vostra etiqueta, es carrega de manera automàtica amb les vostres pàgines i fa una cerca de coincidències de subcadena en tots els vostres enllaços. A continuació, reconeix els enllaços que inclouen un nom de domini que heu especificat a l'etiqueta. Tot el trànsit que fa clic en un enllaç a aquests dominis es compta com a trànsit entre dominis, tret que el domini inclòs a l'enllaç coincideixi exactament amb el domini de la pàgina.

Per exemple, si heu configurat el mesurament entre dominis per a example-1.com i example-2.com, el connector autoLink reconeix els enllaços d'example-1.com que van a example-2.com. Quan un usuari visita una pàgina d'example-1.com i fa clic en un enllaç a example-2.com, el connector autoLink compta la navegació com a trànsit entre dominis.

És possible que algunes pàgines estiguin configurades de tal manera que impedeixin que el connector funcioni. Proveu-lo en una pàgina abans d'implementar-lo en tot el lloc web.

Per configurar el connector autoLink, cal que l'afegiu a l'etiqueta, que definiu els dominis que voleu utilitzar i que indiqueu a cada pàgina que permeti que el connector s'executi.

Recursos relacionats

analytics.js

gtag.js

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!