Unificació de sessions

Descobriu què és la unificació de sessions i apreneu a activar-la i desactivar-la.

La unificació de sessions permet que les peticions de fitxer recopilades abans que s'assigni el User ID s'associïn a un identificador.

Contingut d'aquest article:

La unificació de sessions és una opció de configuració de User ID que permet que les peticions de fitxer recopilades abans d'assignar el User ID s'associïn a l'identificador, sempre que es produeixin en la mateixa sessió en què s'assigni un valor d'identificador concret per primera vegada. Quan la unificació de sessions està desactivada, només es poden associar a un identificador les peticions de fitxer que es recopilen quan el User ID està assignat de manera explícita.

Activar i desactivar la unificació de sessions

Quan configureu la funció User ID, la unificació de sessions està activada de manera predeterminada. Podeu desactivar-la durant la configuració, o bé seguir les instruccions que s'indiquen a continuació per activar-la o desactivar-la en qualsevol moment.

Si voleu activar o desactivar la unificació de sessions en una propietat de User ID, feu el següent:

1. Inicieu la sessió al compte d'Analytics.
  2. Feu clic a Administrador i desplaceu-vos fins a la propietat que vulgueu.
  3. Feu clic a User ID.
  4. Feu clic a Pas 2.
  5. Feu clic al botó per alternar ACTIVA/DESACTIVA.

Com la unificació de sessions afecta les dades

A continuació trobareu un seguit d'exemples en què s'analitzen quines sessions i quines dades de sessions es poden associar a un User ID, en funció de si la unificació de sessions està activada o desactivada.

Tot i que podeu utilitzar Analytics amb tecnologies molt diverses i implementar la funció User ID de maneres diferents, aquests exemples presenten la unificació de sessions en el supòsit que Analytics s'utilitzi en un lloc web i el User ID s'assigni mitjançant l'inici de la sessió en un compte.

A les il·lustracions, cada rectangle representa una sessió i els números indiquen diverses sessions. Un rectangle emplenat indica quan s'ha assignat un User ID. Veiem, per exemple, que s'ha assignat un User-ID per a tota la durada de les sessions 3 i 6, però només per a una part de les sessions 2 i 4. Les línies amb punts indiquen quines sessions (o quines parts d'una sessió) s'han associat amb un User ID.

Si la unificació de sessions està desactivada

Illustration of session data that can be connected together when session stitching is off.
Si la unificació de sessions està desactivada, les peticions de fitxer de la sessió en què el User ID està definit NO s'associen a cap identificador.
Feu clic aquí per obtenir informació sobre què passa en cada sessió.
  • Sessió 1: l'usuari visita el vostre lloc web, però no hi inicia la sessió amb cap compte. No se li assigna el User ID i no s'associa cap petició de fitxer amb cap identificador.
  • Sessió 2: l'usuari visita el vostre lloc web i hi inicia la sessió amb un compte a mitja sessió. Se li assigna un identificador específic. Les peticions de fitxer recopilades abans d'assignar-li l'identificador no s'associen amb l'identificador. Les peticions de fitxe recopilades després d'assignar-li l'identificador s'associen amb l'identificador.
  • Sessió 3: l'usuari té la sessió iniciada durant tota la sessió. Se li assigna el User ID i totes les peticions de fitxer de la sessió s'associen a aquest identificador.
  • Sessió 4: l'usuari tenia la sessió iniciada quan ha començat la sessió, però l'ha tancat a mitja sessió. Totes les peticions de fitxer recopilades mentre l'usuari té la sessió iniciada s'associen amb l'identificador. Totes les peticions de fitxer recopilades després de tancar la sessió no s'associen amb l'identificador.
  • Sessió 5: l'usuari no inicia la sessió en cap moment. No se li assigna cap User ID i no s'associa cap petició de fitxer amb cap identificador.
  • Sessió 6: l'usuari té la sessió iniciada durant tota la sessió. Totes les peticions de fitxer de la sessió s'associen amb el seu identificador.

Si la unificació de sessions està activada

Illustration of session data that can be connected together when session stitching is on.
Si la unificació de sessions està activada, les peticions de fitxer de tota la sessió en què s'ha definit el User ID s'associen a un identificador.
Informació sobre què passa en cada sessió
  • Sessió 1: l'usuari visita el vostre lloc web, però no hi inicia la sessió amb cap compte. No se li assigna el User ID i no s'associa cap petició de fitxer amb cap identificador.
  • Sessió 2: l'usuari visita el vostre lloc web i hi inicia la sessió amb un compte a mitja sessió. Se li assigna un identificador específic. Totes les peticions de fitxer d'aquesta sessió s'associen amb l'identificador.
  • Sessió 3: l'usuari té la sessió iniciada durant tota la sessió. Se li assigna el User ID i totes les peticions de fitxer de la sessió s'associen a aquest identificador.
  • Sessió 4: l'usuari tenia la sessió iniciada quan ha començat la sessió, però l'ha tancat a mitja sessió. Totes les peticions de fitxer recopilades mentre l'usuari té la sessió iniciada s'associen amb l'identificador. Totes les peticions de fitxer recopilades després de tancar la sessió no s'associen amb l'identificador.
  • Sessió 5: l'usuari no inicia la sessió en cap moment. No se li assigna cap User ID i no s'associa cap petició de fitxer a l'identificador.
  • Sessió 6: l'usuari té la sessió iniciada durant tota la sessió. Se li assigna el User ID i totes les peticions de fitxer de la sessió s'associen a aquest identificador.
Què s'inclou en una visualització de User ID amb la unificació de sessions activada?

Només les peticions de fitxer que figuren abans de la primera petició de fitxer amb la funció User ID a la sessió s'inclouen a les visualitzacions de User ID. Per exemple:

• Petició de fitxer 1: cap User ID.
  • Petició de fitxer 2: cap User ID.
  • Petició de fitxer 3: s'ha definit un User ID. Aquesta és la primera petició de fitxer autenticada.
  • Petició de fitxer 4: cap User ID.
  • Petició de fitxer 5: s'ha definit un User ID.

A l'exemple anterior, la Petició de fitxer 4 (una petició de fitxer "no autenticada") no s'inclourà en una visualització de User ID, ja que no figura abans de la primera petició de fitxer amb User ID.

• La unificació de sessions té lloc durant el processament de dades diari, que comença a les cinc de la matinada de la zona horària més occidental seleccionada en qualsevol de les visualitzacions d'informes associades a la propietat.
  • A les visualitzacions de User ID és possible que vegeu sessions i ingressos directes més elevats durant el dia, ja que la unificació de sessions encara no s'ha produït. Això passa perquè la informació de referència de la campanya s'envia en la primera petició de fitxer d'una sessió que l'usuari encara no ha iniciat. La unificació amb la informació de referència es porta a terme cada dia a les cinc de la matinada de la ubicació amb la zona horària més occidental.
La unificació de sessió només està disponible per a les propietats activades del User-ID. Més informació:

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!