Utbildning i och support för Analytics

De här självbetjäningsalternativen är tillgängliga för alla som använder Analytics Standard (den kostnadsfria versionen).

Fundera på att uppgradera till Analytics 360 om du behöver support via e-post eller telefon.

Utbildning

Support

Analytics logo Analytics Academy

I Analytics Academy hittar du kostnadsfria onlinekurser i Analytics och andra dataanalysverktyg. Använd Analytics Academy när du vill förbereda dig inför Analytics IQ-provet (individuellt kvalificerad) – en kvalificering som är erkänd i branschen.

Analytics logo Analytics-demokonto

Analytics-demokontot är ett fullt fungerande Analytics-konto som är tillgängligt för alla som använder Google. Där kan du titta närmare på äkta företagsinformation och experimentera med funktionerna i Analytics.

YouTube logo Analytics-kanalen på YouTube

Analytics-kanalen på YouTube innehåller videor om en mängd olika ämnen som rör dataanalys.

Blogger logo Analytics-bloggen

Analytics-bloggen innehåller artiklar om allt från nya funktioner till tips om dataanalys och information om kommande branschevenemang. Klicka på rubrikerna, så hittar du enkelt det du letar efter.

Analytics logo Handbok för digitala medier

Google Analytics-teamet har utvecklat en handbok med stegvisa anvisningar som hjälper dig att få ut det mesta av att länka dina Google Analytics- och Google Ads-konton. Lär dig att hitta djupare insikter och skapa smartare Google Ads-kampanjer. Hämta handboken

Google logo Hjälpcentret för Analytics

Hjälpcentret för Analytics (den här sidan) innehåller information om alla aspekter av att använda Analytics, bland annat hur du kommer igång, bästa metoder för analys samt felsökning.

Analytics logo Hjälpsökfunktionen i Analytics-produkten

Med hjälpsökfunktionen i Analytics kan du söka efter supportinformation direkt i programmet. Du kommer åt hjälpsökfunktionen genom att klicka på knappen ? längst upp till höger.

Analytics logo Sammanhangsberoende hjälp

Du kan öppna sammanhangsberoende hjälpartiklar och videor direkt i Analytics. Klicka på ikonen school icon längst upp till höger (funktionen är för närvarande endast tillgänglig i realtidsrapporterna).

Google Developers logo Google Developers

Google Developers för Analytics innehåller dokumentation för alla Analytics-bibliotek, SDK:er och API:er. Där finns även demon och verktyg.

Google Groups logo Analytics-diskussionsforum

I Google Analytics-diskussionsforumet kan du diskutera med andra Analytics-användare och få hjälp med konkreta Google Analytics-frågor.