[UA] Opplæring og brukerstøtte for Analytics

Denne artikkelen handler om opplærings- og brukerstøtteressurser for Universal Analytics. Se informasjon om opplærings- og brukerstøtteressurser for Google Analytics 4 i artikkelen [GA4] Opplærings- og brukerstøtteveiledning for Google Analytics 4-kontoer.

Disse selvbetjente løsningene er tilgjengelige for alle som bruker standardversjonen av Analytics (den kostnadsfrie versjonen).

Hvis du har behov for brukerstøtte per e-post eller telefon, bør du vurdere å oppgradere til Analytics 360.

Opplæring

Brukerstøtte

Analytics-logo Analytics-akademiet

Analytics-akademiet kan du ta nettbaserte gratiskurs om Analytics og andre dataanalyseverktøy. Benytt deg av ressursene på Analytics-akademiet til å forberede deg til eksamen i individuell kvalifisering for Analytics – en kvalifikasjon som er anerkjent i bransjen.

Analytics-logo Analytics-testkontoen

Analytics-testkontoen er en fullt funksjonell Analytics-konto som alle Google-brukere har tilgang til. I testkontoen kan du se faktiske bedriftsdata og eksperimentere med Google Analytics-funksjoner.

YouTube-logo YouTube-kanalen for Analytics

YouTube-kanalen for Analytics har vi lagt ut videoer om en rekke forskjellige emner innen dataanalyse.

Blogger logo Analytics-bloggen

Analytics-bloggen inneholder artikler om emner som spenner fra analyseråd og nye funksjoner til kommende bransjearrangementer. Ved å klikke på emneetiketter kan du enkelt finne det du trenger.

Google Marketing Platform Academy

Registrer deg for Google Marketing Platform Academy for å se på direktesendinger og videoer på forespørsel, presentert av teamet vårt av produkteksperter. De skal hjelpe deg med å få mest mulig ut av Google Marketing Platform-produktene og -løsningene og understøtte markedsføringstiltakene du iverksetter i dagens dynamiske landskap.

Google-logo Brukerstøtte for Analytics

I brukerstøtten (denne siden) er alle aspekter ved bruken av Analytics dokumentert, blant annet hvordan du kommer i gang, gode fremgangsmåter for analyse og feilsøking.

Analytics-logo Søk etter hjelp i Analytics-produktet

Med søkefunksjonen i brukerstøtten for Analytics kan du søke etter hjelp direkte fra brukergrensesnittet. Du kan søke etter hjelperessurser ved å klikke på ?-knappen øverst til høyre.

Analytics-logo Kontekstuell hjelp i produktet

Du kan aktivere innholdstilpassede hjelpeartikler og videoer direkte fra Analytics-brukergrensesnittet. Klikk på school icon-ikonet øverst til høyre (foreløpig bare tilgjengelig i sanntidsrapportene).

Google Developers-logo Google Developers

Google Developers for Analytics omfatter dokumentasjon om alle SDK-er, API-er og biblioteker for Analytics. Her finner du også verktøy og demonstrasjoner.

Google Groups logo Diskusjonsforumet for Analytics

I diskusjonsforumet for Analytics kan du snakke med andre Analytics-brukere og få hjelp i forbindelse med bestemte Analytics-emner.