[UA] Analytics-kurser og -support

Denne artikel handler om kursus- og supportressourcer i Universal Analytics. Gå til [GA4] Vejledning og support til Google Analytics 4-konto for at få oplysninger om kursus- og supportressourcer til Google Analytics 4.

Disse selvbetjeningsmuligheder er tilgængelige for standardversionen af Google Analytics (den gratis version).

Hvis du har brug for support via mail eller telefon, kan du overveje at opgradere til Analytics 360.

Undervisning

Support

Analytics-logo Analytics Academy

Analytics Academy tilbyder gratis onlinekurser i Analytics og andre værktøjer til dataanalyse. Du kan bruge Analytics Academy til at forberede dig til eksamen i individuel Analytics-kvalificering (Individual Qualification, IQ)– en anerkendt kvalifikation i branchen.

Analytics-logo Analytics-demokonto

Analytics-demokontoen er en funktionsdygtig Analytics-konto, som alle Google-brugere kan få adgang til. Det er en god måde at se på faktiske virksomhedsdata og eksperimentere med Analytics-funktioner.

YouTube-logo Analytics YouTube-kanal

Analytics' YouTube-kanal tilbyder videoer om en række forskellige emner inden for dataanalyse.

Blogger logo Analytics-bloggen

Analytics-bloggen indeholder artikler om emner, der strækker sig fra nye funktioner over analyseråd til kommende begivenheder i branchen. Du finder let det, du leder efter, ved at klikke på emneetiketterne.

Google Marketing Platform Academy

Tilmeld dig Google Marketing Platform Academy for at se livestreams og on-demand-videoer, som præsenteres af vores team af produkteksperter, som vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af Google Marketing Platform-produkter og -løsninger, der understøtter dine marketingaktiviteter i et omskifteligt landskab.

Google-logo Hjælp til Analytics

Hjælp til Analytics (den aktuelle side) beskriver alle aspekter af, hvordan Analytics bruges, herunder hvordan du kommer godt i gang, de optimale analyseløsninger og fejlfinding.

Analytics-logo Produktintegreret søgning i Hjælp til Analytics

Søgefunktionen i Hjælp til Analytics er integreret i produktet, så du kan slå supportoplysninger op direkte fra brugerfladen. Du søger i Hjælp til Analytics ved at klikke på knappen "?" i øverste højre hjørne.

Analytics-logo Produktintegreret kontekstafhængig hjælp

Du kan aktivere kontekstafhængige artikler og videoer fra Hjælp til Analytics direkte fra brugerfladen. Klik på ikonet school icon øverst til højre (findes i øjeblikket kun i realtidsrapporterne).

Google Developers-logo Google Developers

Google Developers for Analytics indeholder demoer og værktøjer samt dokumentation for alle biblioteker, SDK'er, og API'er i Analytics.

Google Groups logo Diskussionsforum for Analytics

Diskussionsforummet for Analytics er et sted, hvor du kan tale med andre Google Analytics-brugere og få hjælp til specifikke Google Analytics-emner.