Om Google Ads-rapporterne

Du skal gøre følgende for at få vist data i Google Ads-rapporterne:

I Google Ads-rapporterne kan du se metrics for effektivitet efter klikket for brugere, der har klikket på en af dine Google Ads-annoncer og derefter er blevet ført videre til dit website eller har installeret og er begyndt at bruge din mobilapp. Disse rapporter giver dig mulighed for at se brugernes ABC-cyklus (Acquisition-Behavior-Conversion = anskaffelse-adfærd-konvertering) – med andre ord, hvordan du anskaffer brugere, brugernes efterfølgende adfærd i din app eller på dit website og brugernes konverteringsmønster. I Google Ads-rapporterne vises der som standard nyttige ABC-metrics fra både Google Ads (f.eks. Antal klik) og Analytics (f.eks. Afvisningsprocent), så du får yderligere indsigt i, hvilke annonceringsstrategier der fungerer efter hensigten, og hvilke der kan forbedres.

Værdien for dimensionen Kilde/medium for trafik, der stammer fra Google Ads-annoncer, er google/cpc.

Du kan bruge Google Ads-rapporterne til at se, hvilke resultater du har opnået ved, at brugerne har klikket på dine annoncer.

Hvilke kampagner er f.eks. mest effektive mht. at generere konverteringer (som spores via de mål, du har defineret i Analytics) og omsætning? Du kan se konverteringsrater og omsætning i rapporten Google Ads-kampagner.

I rapporten Google Ads-søgeord kan du analysere effektiviteten for hvert søgeord, du byder på. Rapporten Google Ads – tidspunkt på døgnet kan give dig indsigt i, hvilke tidspunkter på døgnet der er optimale mht. målretning af dine Google Ads-kampagner.

Passer dine landingssider til dine annoncer? Hvis der er en høj afvisningsprocent for bestemte landingssider i rapporten Google Ads-destinationswebadresser, kan det være en god idé at ændre sidernes design (eller ændre annonceteksten).

Hvis du vil handle hurtigt på den indsigt, du får fra en rapport, kan du bare klikke på Google Ads-logoet ud for kampagnen. Dette fører dig direkte til den tilsvarende kampagne i Google Ads-grænsefladen, hvis du har adgang til den Google Ads-konto, der indeholder den pågældende kampagne.

Bemærk! Valutaomregning i Google Ads-rapporter

Hvis der bruges en anden valuta i din Analytics-visning end på din Google Ads-konto, omregner Analytics automatisk de respektive omkostningsdata til Analytics-valutaen ved brug af vekselkursen ved midtpunktet i datointervallet for rapportering. Hvis du f.eks. har valgt datointervallet fra den 5. til den 19. januar, bruger Analytics vekselkursen fra den 12. januar. Disse Google Ads-omkostningsdata bruges til Analytics-metrics'ene Pris, CPC og ROAS.