Webbläsare som stöds

Du kommer åt Analytics med följande webbläsare:

I allmänhet har Analytics stöd för de två senaste större versionerna av Chrome, Firefox, Edge och Safari (löpande). Vi rekommenderar att du använder någon av de webbläsare som stöds.

Det kan visas ett varningsmeddelande i ditt konto om webbläsaren inte är kompatibel med det aktuella Analytics-gränssnittet.

När du uppgraderar till en webbläsare som stöds kan du också behöva uppdatera inställningarna i webbläsaren så att du tillåter cookies och JavaScript för att kunna använda alla verktyg i Analytics.