Ondersteunde browsers

U kunt de volgende browsers gebruiken voor Google Analytics:

In het algemeen ondersteunt Google Analytics de twee meest recente hoofdversies van Chrome, Firefox, Edge en Safari (eerdere versies verouderen naarmate er nieuwe versies worden uitgebracht). We raden u sterk aan om een van deze ondersteunde browsers te gebruiken.

Als uw browser niet geschikt is voor de huidige Google Analytics-interface, wordt er mogelijk een melding weergegeven in uw account.

Wanneer u upgradet naar een ondersteunde browser, moet u in uw browservoorkeuren mogelijk ook het gebruik van cookies en JavaScript toestaan om alle beschikbare tools in Google Analytics te kunnen gebruiken.