Tuetut selaimet

Analyticsia voi käyttää seuraavilla selaimilla:

Yleisesti ottaen Analytics tukee aina Chromen, Firefoxin, Edgen ja Safarin kahta uusinta tärkeintä versiota. Suosittelemme, että käytät jotakin tuetuista selaimista.

Jos selaimesi ei ole yhteensopiva nykyisen Analytics-käyttöliittymän kanssa, saatat saada ilmoitusviestin tililläsi.

Kun päivität tuettuun selaimeen, sinun on ehkä päivitettävä myös selaimen asetukset sallimaan evästeet ja JavaScript, jotta voit käyttää kaikkia Analyticsin työkaluja.