Servicestatus voor Analytics

Raadpleeg het Advertentiestatusdashboard voor updates over serviceonderbrekingen.

Op het Advertentiestatusdashboard ziet u de prestatiestatus van bepaalde Google-producten, waaronder Analytics. Scroll omlaag om de tabel te bekijken die statusinformatie bevat voor Analytics (deze informatie is van toepassing op zowel de standaardversie als de 360-versie).

Uitleg van het dashboard

• Alle tijden worden getoond in Coordinated Universal Time (UTC).
  • In de eerste kolom aan de linkerkant staan alle producten die worden ondersteund.
  • In de laatste kolom aan de rechterkant staat de huidige servicestatus voor elk product.
  • De kolommen met datums daartussen bevatten iconen met historische statussen voor de getoonde datums. Als u bijvoorbeeld een oranje statusicoon ziet in de kolom voor 1 mei, duidt dit op een serviceonderbreking op die datum voor het product in die rij.

In de volgende tabel ziet u meer informatie over de statusiconen:

Beschikbaar Het product is volledig beschikbaar zonder bekende onderbrekingen
   Service-informatie Update voor product- of servicemelding
Serviceonderbreking Belangrijke functies in het product zijn niet beschikbaar of worden beïnvloed door een bekend probleem
Service niet beschikbaar Het product is ontoegankelijk voor alle gebruikers

• Als u gerelateerde incidentgegevens wilt bekijken, klikt u op het statusicoon.
  • Wilt u historische incidentgegevens bekijken, klik dan op Geschiedenis bekijken.
  • Als u zich wilt abonneren op Atom-feeds, klikt u op RSS-feed onderaan de pagina.
De verouderde RSS-feed-URL wordt automatisch omgeleid naar de nieuwe Atom-feedlinks. Als u fouten in de RSS-feedreader aantreft vanwege deze overstap, probeert u zich opnieuw te abonneren.