Analytics -palvelun tila

Katso hallintapaneelista tietoja päivityksistä ja palvelun häiriöistä.

Sovellusten tilan hallintapaneelissa näytetään tietoja joidenkin Google-tuotteiden (kuten Analytics) tilasta. Vieritä alaspäin, niin näet taulukon, joka sisältää Analytics tilatiedot. Tiedot koskevat sekä vakio- että 360-versioita.

Taulukossa näkyvä piste ilmoittaa palvelun häiriöstä tai katkoksesta kyseisenä päivänä. Klikkaamalla pistettä saat lisätietoja (esimerkiksi tapahtuman aika, kuvaus ja tila). Taulukon alareunassa olevien Vanhempi- ja Uudempi-linkkien avulla voit vierittää eri päivämäärään. Jos taulukossa ei näy pistettä, Analytics -palvelussa ei ole havaittu häiriöitä.

Jos sinulla Analytics -palveluun liittyvä ongelma eikä hallintapaneelissa ole tietoja häiriöistä, tarkista muut mahdolliset lähteet, jotka ovat saattaneet vaikuttaa palveluun paikallisesti (mukaan lukien ISP:n tila).