Status for Analytics-tjenesten

I statuspanelet for apps kan du se opdateringer om tjenesteafbrydelser.

I Ads-statuspanelet vises driftsstatus for nogle af Googles produkter, heriblandt Analytics. Rul ned for at se tabellen med statusoplysninger for Analytics (disse oplysninger gælder både for standard- og 360-versionen).

Om kontrolpanelet

• Alle tidspunkter vises i UTC (koordineret universaltid)
  • I den første kolonne til venstre vises alle de produkter, der understøttes
  • I den sidste kolonne til højre vises den aktuelle tjenestestatus for hvert produkt
  • De mellemliggende kolonner med datoer indeholder ikoner, der angiver historisk status for de viste datoer. Hvis der f.eks. vises et orange statusikon i den kolonne, der er dateret den 1. maj, angiver det en afbrydelse af tjenesten på denne dato for produktet i den aktuelle række.

I følgende tabel kan du se flere oplysninger om statusikonerne:

Tilgængeligt Produktet er fuldt tilgængeligt uden kendte forstyrrelser
   Oplysninger om tjenesten Notifikation om produktet eller tjenesten
Tjenesteafbrydelse Vigtige funktioner i produktet er ikke tilgængelige eller er berørt af et kendt problem
Tjenesteudfald Produktet er ikke tilgængeligt for nogen brugere overhovedet

• Klik på et statusikon for at se oplysninger om relaterede hændelser
  • Klik på "Se historik" for at se oplysninger om historiske hændelser
  • Klik på "RSS-feed" nederst på siden for at abonnere på Atom-feeds
Du omdirigeres automatisk til de nye Atom-feedlinks via den gamle webadresse til RSS-feedet. Hvis der opstår fejl i din RSS-feedlæser på grund af denne ændring, kan du prøve at tegne abonnement igen.