Redigering af en ejendom

Opdater ejendomsnavn, branchekategori, annonceringsfunktioner og andre indstillinger.

Du skal have rollen Redaktør for at redigere ejendomsindstillinger. Sådan redigerer du en ejendom:

1. Log ind på Google Analytics..
  2. Klik på Administrator, og gå til den ejendom, som du vil redigere.
  3. Find kolonnen EJENDOM, og klik på Ejendomsindstillinger, hvor du kan redigere følgende:
    • Ejendomsnavn: Navnet på den ejendom, der vises i Analytics.
    • Standardwebadresse: Ejendommens standardwebadresse.
    • Standardvisning: Den standardvisning for integrerede tjenester (f.eks. AdWords Express eller Google Play), der skal bruges, når du henter data fra Analytics.
    • Branchekategori: Den branchekategori, der passer bedst til din ejendom.
    • Avancerede indstillinger: Vælg, om manuel tagging skal tilsidesætte automatisk tagging for GCLID- (Google Ads- og Search Ads 360-integrationer) og DCLID-værdier (Campaign Manager 360- og Display & Video 360-rapporteringsintegrationer).
    • Annonceringsfunktioner: Slå understøttelse af annonceringsfunktioner til eller fra.
    • Hent data fra Google Play Developer Console: Angiv, om du vil se Google Play-data om dine apps i Analytics. (Kun appejendomme)
    • iOS-kampagnesporing: Slå kampagnesporingsfunktioner til eller fra. Brug brugertilpassede webadresser til at spore effektiviteten for kampagner i appen.
    • In-Page Analytics: Slå avanceret link-tilskrivning til eller fra. Vælg, om du vil åbne rapporten In-Page Analytics indlejret (i Analytics) eller i særskilt (i sit eget browservindue).
    • Indstillinger for Search Console: Knyt data fra Search Console til Analytics.
    • Brugeranalyse: Slå denne indstilling til for at føje metric'en Brugere til standardrapporter. Få flere oplysninger om, hvordan metric'en Brugere beregnes.
  4. Klik på Gem.