Dit artikel gaat over Universal Analytics-property's, die vanaf 1 juli 2023 geen gegevens meer verwerken (1 oktober 2023 voor Analytics 360-property's). Ga aan de slag met een Google Analytics 4-property als u dat nog niet heeft gedaan.

Uw dynamische remarketingcampagne in Google Ads maken

Nadat u uw pagina's heeft getagd, uw remarketingdoelgroepen in Analytics heeft gemaakt en de nieuwe dynamische kenmerken aan uw Google Ads-account heeft gekoppeld, kunt u uw dynamische remarketingcampagnes in Google Ads maken.

Dynamische kenmerken kunnen in Google Ads parameters worden genoemd.

Gerelateerde bronnen

Volledige informatie over dynamische remarketingcampagnes in Google Ads.