Dynaamisen uudelleenmarkkinointikampanjan luominen Google Adsissa

Kun olet tagannut sivusi, luonut uudelleenmarkkinointiyleisöt Analyticsissa ja linkittänyt uudet dynaamiset attribuutit Google Ads ‑tiliisi, voit luoda dynaamisia uudelleenmarkkinointikampanjoita Google Adsissa.

Google Adsissa dynaamisia attribuutteja voidaan kutsua parametreiksi.

Aiheeseen liittyviä resursseja

Lue täydellinen artikkeli dynaamisista uudelleenmarkkinointikampanjoista Google Adsissa.