Opret din kampagne med dynamisk remarketing i Google Ads

Når du har tagget dine sider, oprettet dine remarketingmålgrupper i Analytics og linket de nye dynamiske attributter til din Google Ads-konto, kan du oprette dine kampagner med dynamisk remarketing i Google Ads.

I Google Ads kan dynamiske attributter også kaldes parametre.

Relaterede ressourcer

Få detaljerede oplysninger om kampagner med dynamisk remarketing i Google Ads.