Oppretting av egendefinerte dimensjoner og oppdatering av sporingskoden

Legg til attributter for bedriftsvertikalen din.

For at informasjonen fra vertikalattributtet skal bli tilgjengelig i Analytics, må du gjøre to ting:

1. Opprett en egendefinert dimensjon for hvert attributt
  2. Oppdater Analytics-sporingskoden for hver nettside eller appskjerm som er relevant, slik at det hentes inn data om hvert attributt

Når du slår på remarketing og rapporteringsfunksjonene for annonsering, henter Analytics inn den sedvanlige informasjonen, men også informasjon fra informasjonskapsler for annonsering og ID-er for mobilannonsering – om slik informasjon da foreligger.

Når brukerne dine ser på innhold merket med vertikalattributter (f.eks. en annonse for en bestemt sko), sendes denne informasjonen til Analytics som egendefinerte dimensjoner. Analytics gjør på sin side denne informasjonen tilgjengelig for den dynamiske Google Ads-remarketingkampanjen din.

Hvis du for eksempel oppdaterer Analytics-sporingskoden din slik at den omfatter detaljhandelsattributtet ecomm_prodid, blir produkt-ID-ene samlet inn av Analytics og videresendt til Google Ads når brukere ser på de aktuelle produktene. Når disse brukerne senere besøker andre nettsteder som er en del av Google Displaynettverk, har remarketingkampanjen din informasjonen som trengs for å kunne vise remarketingannonser for disse produktene.

Legg til attributter for vertikalen

Hver av de følgende delene inneholder både de obligatoriske og de valgfrie attributtene for hver vertikal. I tillegg vises det eksempler på de egendefinerte dimensjonene du kan opprette i Analytics, samt eksempler på hvordan du kan endre den eksisterende Analytics-sporingskoden slik at den inkluderer disse attributtene.

Hvis du ikke allerede har lagt til Analytics-sporingskoden i appen din eller på nettstedet ditt, må du gjøre dette først.

Når du oppdaterer sporingskoden på nettstedet ditt for å legge til vertikalattributter, må du legge til koden for attributtene rett før den avsluttende </head>-taggen.
Legg til attributter for Detaljhandel-vertikalen

[Obligatorisk] ecomm_prodid: Produkt-ID-en må samsvare med ett av de tre attributtene i Google Merchant Center-feeden: id, item_group_id eller c:drid. Dermed inneholder den dynamiske annonsen de spesifikke produktene brukerne har sett på.

[Valgfritt] ecomm_pagetype: Angir hvilken side brukeren er på. Bruk denne informasjonen for å lage listestrategier så du kan kjøre remarketing mot brukere uansett hvor i kjøpstrakten de befinner seg. Legg til en av eksempelverdiene ut fra sidetypen: for eksempel start-, kategori-, produkt-, handlekurv- eller kjøpsside.

[Valgfritt] ecomm_totalvalue: Den samlede verdien for produktene brukerne har sett på på nettstedet ditt. Angi den samlede verdien (en oppsummering av verdiene for produktene på en side brukerne har sett på).

Egendefinerte dimensjoner i Analytics

Screenshot showing custom dimensions for ecommerce vertical of dynamic remarketing
Figur 1: Egendefinerte dimensjoner for netthandel

Eksempel på kode for Detaljhandel-vertikalen

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-XXXXX-YY', 'auto'); // Sett inn nettområde-ID-en din for GA her, f.eks. UA-12345-1
  ga('set','dimension1','12345, 678910, 98765'); // OBLIGATORISK: Verdien for produkt-ID-en, f.eks. 12345, 67890
  ga('set','dimension2',’searchresults’); // Valgfritt: Verdien for sidetypen, f.eks. startside, handlekurv, kjøp
  ga('set','dimension3','99.95'); // Valgfritt: Totalverdien, f.eks. 99,90, 5,00, 1500,00
  ga('send', 'pageview');

</script>

Legg til attributter for Utdanning-vertikalen

[Obligatorisk] edu_pid: Program-ID-en må samsvare med verdiene fra «Program-ID»-kolonnen i feeden din. Dermed kan brukerne se akkurat de programmene de har sett på på nettstedet ditt, i den dynamiske annonsen.

[Valgfritt] edu_pagetype: Angir hvilken side brukeren er på. Bruk denne informasjonen for å lage listestrategier så du kan kjøre remarketing mot brukere uansett hvor i kjøpstrakten de befinner seg. Legg til en av eksempelverdiene ut fra sidetypen, for eksempel startside, søkeresultater, program, potensielt salg eller fullført aktivitet.

[Valgfritt] edu_totalvalue: Den samlede verdien for programmene brukerne har sett på på nettstedet ditt.

[Valgfritt] edu_plocid: Hvis Steds-ID-en blir brukt, må Program-ID-en og Steds-ID-en samsvare med verdiene i Steds-ID- og Program-ID-kolonnene for et gitt element i feeden din. Denne nøkkelen er valgfri. Dermed kan brukerne se nøyaktig de programmene og stedene de har sett på på nettstedet ditt, i den dynamiske annonsen.

Egendefinerte dimensjoner i Analytics

Screenshot showing custom dimensions for education vertical of dynamic remarketing
Figur 2: Egendefinerte dimensjoner for utdanning

Eksempel på kode for Utdanning-vertikalen

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-XXXXX-YY', 'auto'); // Sett inn nettområde-ID-en din for GA her, f.eks. UA-12345-1
  ga('set','dimension1','12345'); // OBLIGATORISK: Verdien for produkt-ID-en, f.eks. 12345, 67890
  ga('set','dimension2',’searchresults’); // Valgfritt: Verdien for sidetypen, f.eks. startside, potensielt salg, fullført
  ga('set','dimension3','99.95'); // Valgfritt: Totalverdien, f.eks. 99,90, 5,00, 1500,00
  ga(‘set’,’dimension4’, ‘Phoenix, AZ’); // Valgfritt: Verdien for steds-ID-en for programmet, f.eks. Stavanger
  ga('send', 'pageview');

</script>

Legg til attributter for Flyreiser-vertikalen

[Obligatorisk] flight_destid: Destinasjons-ID-en må samsvare med verdiene i «Destinasjons-ID»-kolonnen i feeden din. Dermed kan brukerne se akkurat de destinasjonene de har sett på på nettstedet ditt, i den dynamiske annonsen.

[Valgfritt] flight_pagetype: Angir hvilken side brukeren er på. Bruk denne informasjonen for å lage listestrategier så du kan kjøre remarketing mot brukere uansett hvor i kjøpstrakten de befinner seg. Legg til en av eksempelverdiene ut fra sidetypen: for eksempel eksempel-, start-, søkeresultat-, tilbudsdetalj-, handlekurv- eller kjøpsside.

[Valgfritt] flight_totalvalue: Den samlede verdien for flyreisene brukerne har sett på på nettstedet ditt. Angi den samlede verdien (en oppsummering av verdiene for flyreisene brukerne har sett på på en side).

[Valgfritt] flight_originid: Hvis Avreise-ID-en blir brukt, må Destinasjon-ID-en og Avreise-ID-en samsvare med verdiene i Destinasjon-ID- og Avreise-ID-kolonnene for et gitt element i feeden din. Denne nøkkelen er valgfri. Dermed kan brukerne se akkurat det avreisestedet og den destinasjonen de har sett på på nettstedet ditt, i den dynamiske annonsen.

[Valgfritt] flight_startdate: Angir startdatoen for flyreisereservasjonen (i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD). Dermed kan brukerne se de mest relevante flyreisene i den dynamiske annonsen ut fra akkurat de startdatoene de har sett på på nettstedet ditt.

[Valgfritt] flight_enddate: Angir sluttdatoen for flyreisereservasjonen (i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD). Dermed kan brukerne se de mest relevante flyreisene i den dynamiske annonsen ut fra akkurat de sluttdatoene de har sett på nettstedet ditt.

Egendefinerte dimensjoner i Analytics

Screenshot showing custom dimensions for education vertical of dynamic remarketing
Figur 3: Egendefinerte dimensjoner for flyreiser

Eksempel på kode for Flyreiser-vertikalen

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-XXXXX-YY', 'auto'); // Sett inn nettområde-ID-en din for GA her, f.eks. UA-12345-1
  ga('set','dimension1','JFK'); // OBLIGATORISK: verdien for flydestinasjons-ID-en, f.eks. SFO, EWR
  ga('set','dimension2',’searchresults’); // Valgfritt: verdien for sidetypen, f.eks. startside, søkeresultater
  ga('set','dimension3','99.95'); // Valgfritt: totalverdien, f.eks. 999,50, 500,00, 1500,00
  ga(‘set’,’dimension4’,‘LAX’); // Valgfritt: verdien for flyreisens avreise-ID
  ga(‘set’,’dimension5’,‘2014-10-02’); // Valgfritt: verdien for flyreisens startdato i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD
  ga(‘set’,’dimension6’,‘2014-10-08’); // Valgfritt: verdien for flyreisens sluttdato i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD
  ga('send', 'pageview');

</script>
Legg til attributter for Hoteller og utleie-vertikalen

[Obligatorisk] hrental_id: Område-ID-en må samsvare med verdiene i «Område-ID»-kolonnen i feeden din. Dermed kan brukerne se akkurat de hotellene eller utleiealternativene de har sett på på nettstedet ditt, i den dynamiske annonsen.

[Valgfritt] hrental_pagetype: Sidetypen angir hvilke sider brukerne har vært på. Følgende standardverdier blir brukt for å opprette lister automatisk: startside, søkeresultater, tilbudsdetaljer, konverteringshensikt og konvertering.

[Valgfritt] hrental_totalvalue: Den samlede verdien for hotellene og utleiealternativene brukerne har sett på på nettstedet ditt. Angi den samlede verdien (en oppsummering av verdiene for varene brukerne har sett på på en side).

[Valgfritt] hrental_startdate: Startdatoen (i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD) for hotell- eller utleiereservasjonen brukeren har sett på på nettstedet ditt.

[Valgfritt] hrental_enddate: Sluttdatoen (i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD) for hotell- eller utleiereservasjonen på nettstedet ditt brukeren har sett på.

Egendefinerte dimensjoner i Analytics

Screenshot showing custom dimensions for hotels and rentals vertical of dynamic remarketing
Figur 4: Egendefinerte dimensjoner for hoteller og utleie

Eksempel på kode for vertikalen Hoteller og utleie

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-XXXXX-YY', 'auto'); // Sett inn nettområde-ID-en din for GA her, f.eks. UA-12345-1
  ga('set','dimension1','1234'); // OBLIGATORISK: Verdien for hotellets ID, f.eks. 1234, H256
  ga('set','dimension2',’searchresults’); // Valgfritt: Verdien for sidetypen, f.eks. startside, søkeresultater
  ga('set','dimension3','99.95'); // Valgfritt: Totalverdien, f.eks. 999,00, 500,00, 1500,00
  ga(‘set’,’dimension4’,’2014-10-02’); // Valgfritt: Verdien for reservasjonens startdato
  ga(‘set’,’dimension5’,‘2014-10-08’); // Valgfritt: Verdien for reservasjonens sluttdato
  ga('send', 'pageview');

</script>

Legg til attributter for Jobber-vertikalen

[Obligatorisk] job_id: Jobb-ID-en må samsvare med verdiene i «Jobb-ID»-kolonnen i feeden din. Dermed kan brukerne se akkurat de jobbene de har sett på på nettstedet ditt, i den dynamiske annonsen.

[Valgfritt] job_pagetype: Sidetypen angir hvilke sider brukerne har vært på. Følgende standardverdier blir brukt for å opprette lister automatisk: startside, søkeresultater, tilbudsdetaljer, konverteringshensikt og konvertering.

[Valgfritt] job_totalvalue: Den samlede verdien for jobbene brukerne har sett på på nettstedet ditt.

[Valgfritt] job_locid: Hvis Steds-ID-en blir brukt, må Jobb-ID-en og Steds-ID-en samsvare med verdiene i Jobb-ID- og Steds-ID-kolonnene for et gitt element i feeden din. Denne nøkkelen er valgfri. Dermed kan brukerne se akkurat de jobbene og stedene på nettstedet ditt de har sett på, i den dynamiske annonsen.

Egendefinerte dimensjoner i Analytics

Screenshot showing custom dimensions for jobs vertical of dynamic remarketing
Figur 5: Egendefinerte dimensjoner for jobber

Eksempel på kode for Jobber-vertikalen

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-XXXXX-YY', 'auto'); // Sett inn nettområde-ID-en din for GA her, f.eks. UA-12345-1
  ga('set','dimension1','12345'); // OBLIGATORISK: Verdien for jobb-ID-en, f.eks. 12345, 67890
  ga('set','dimension2',’searchresults’); // Valgfritt: Verdien for sidetypen, f.eks. startside, søkeresultater
  ga('set','dimension3','99.95'); // Valgfritt: Totalverdien, f.eks., 99,90, 5,00, 1500,00
  ga(‘set’,’dimension4’, ‘Phoenix, AZ’); // Valgfritt: Verdien for jobbens steds-ID, f.eks. Narvik
  ga('send', 'pageview');

</script>

Legg til attributter for Lokale spesialtilbud-vertikalen

[Obligatorisk] local_id: «Lokale spesialtilbud»-ID-en må samsvare med verdiene i «Lokale spesialtilbud»-ID-kolonnen i feeden din. Dermed kan brukerne se akkurat de lokale spesialtilbudene de har sett på på nettstedet ditt, i den dynamiske annonsen.

[Valgfritt] local_pagetype: Sidetypen angir hvilke sider brukerne har vært på. Følgende standardverdier blir brukt for å opprette lister automatisk: startside, søkeresultater, tilbudsdetaljer, konverteringshensikt og konvertering.

[Valgfritt] local_totalvalue: Den samlede verdien for de lokale spesialtilbudene brukerne har sett på på nettstedet ditt. Angi den samlede verdien (en oppsummering av verdiene for de lokale spesialtilbudene på en side som brukerne har sett på).

Egendefinerte dimensjoner i Analytics

Screenshot showing custom dimensions for local deals vertical of dynamic remarketing
Figur 6: Egendefinerte dimensjoner for lokale spesialtilbud

Eksempel på kode for vertikalen Lokale spesialtilbud

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-XXXXX-YY', 'auto'); // Sett inn nettområde-ID-en din for GA her, f.eks. UA-12345-1
  ga('set','dimension1','12345'); // OBLIGATORISK: Verdien for spesialtilbud-ID-en, f.eks. 12345, 67890
  ga('set','dimension2',’searchresults’); // Valgfritt: Verdien for sidetypen, f.eks. startside, søkeresultater
  ga('set','dimension3','99.95'); // Valgfritt: Totalverdien, f.eks., 99,90, 5,00, 1500,00
  ga('send', 'pageview');

</script>

Legg til attributter for Eiendom-vertikalen

[Obligatorisk] listing_id: Oppførings-ID-en må samsvare med verdiene i «Oppførings-ID»-kolonnen i feeden din. Dermed kan brukerne se akkurat de oppføringene de har sett på på nettstedet ditt, i den dynamiske annonsen.

[Valgfritt] listing_pagetype: Sidetypen angir hvilke sider brukerne har vært på. Følgende standardverdier blir brukt for å opprette lister automatisk: startside, søkeresultater, tilbudsdetaljer, konverteringshensikt og konvertering.

[Valgfritt] listing_totalvalue: Den samlede verdien av oppføringene på nettstedet ditt som brukerne har sett på.

Egendefinerte dimensjoner i Analytics

Screenshot showing custom dimensions for real estate vertical of dynamic remarketing
Figur 7: Egendefinerte dimensjoner for eiendom

Eksempel på kode for Eiendom-vertikalen

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-XXXXX-YY', 'auto'); // Sett inn nettområde-ID-en din for GA her, f.eks. UA-12345-1
  ga('set','dimension1','12345'); // OBLIGATORISK: Verdien for oppførings-ID-en, f.eks. 12345, 67890
  ga('set','dimension2',’searchresults’); // Valgfritt: Verdien for sidetypen, f.eks. startside, søkeresultater
  ga('set','dimension3','99.95'); // Valgfritt: Totalverdien, f.eks. 1 500 000, 800 000, 3 000 000
  ga('send', 'pageview');

</script>

Legg til attributter for Reise-vertikalen

[Obligatorisk] travel_destid: Destinasjons-ID-en må samsvare med verdiene i «Destinasjons-ID»-kolonnen i feeden din. Denne nøkkelen er obligatorisk. Dermed kan brukerne se akkurat de destinasjonene de har sett på på nettstedet ditt, i den dynamiske annonsen.

[Valgfritt] travel_pagetype: Sidetypen angir hvilke sider brukerne har vært på. Følgende standardverdier blir brukt for å opprette lister automatisk: startside, søkeresultater, tilbudsdetaljer, konverteringshensikt og konvertering.

[Valgfritt] travel_totalvalue: Den samlede verdien for tilbudene brukerne har sett på på nettstedet ditt. Angi den samlede verdien (en oppsummering av verdiene for tilbudene brukerne har sett på på en side).

[Valgfritt] travel_originid: Hvis Avreise-ID-en blir brukt, må Destinasjon-ID-en og Avreise-ID-en samsvare med verdiene i Destinasjon-ID- og Avreise-ID-kolonnene for et gitt element i feeden din. Denne nøkkelen er valgfri. Dermed kan brukerne se akkurat de destinasjonene og avreisestedene de har sett på på nettstedet ditt, i den dynamiske annonsen.

[Valgfritt] travel_startdate: Angir startdatoen for reisereservasjonen (i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD). Dermed kan brukerne se tilbud med akkurat de startdatoene de har sett på på nettstedet ditt, i den dynamiske annonsen.

[Valgfritt] travel_enddate: Angir sluttdatoen for reisereservasjonen (i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD). Dermed kan brukerne se tilbud med akkurat de sluttdatoene de har sett på på nettstedet ditt, i den dynamiske annonsen.

Egendefinerte dimensjoner i Analytics

Screenshot showing custom dimensions for travel vertical of dynamic remarketing
Figur 8: Egendefinerte dimensjoner for reise

Eksempel på kode for Reise-vertikalen

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-XXXXX-YY', 'auto'); // Sett inn nettområde-ID-en din for GA her, f.eks. UA-12345-1
  ga('set','dimension1','NYC'); // OBLIGATORISK: Verdien for destinasjons-ID-en, f.eks. NYC, OSL
  ga('set','dimension2',’searchresults’); // Valgfritt: Verdien for sidetypen, f.eks. startside, søkeresultater
  ga('set','dimension3','99.95'); // Valgfritt: Totalverdien, f.eks. 999,00, 500,00, 1500,00
  ga('set','dimension4','SFO'); // Valgfritt: Verdien for avreise-ID-en, f.eks. BGO, OSL
  ga(‘set’,’dimension5’,’2014-10-02’); // Valgfritt: Verdien for reservasjonens startdato
  ga(‘set’,’dimension6’,‘2014-10-08’); // Valgfritt: Verdien for reservasjonens sluttdato
  ga('send', 'pageview');

</script>

Legg til attributter for Egendefinert-vertikalen

[Obligatorisk] dynx_itemid: ID-en må samsvare med verdiene i ID-kolonnen i feeden din. Dermed inneholder den dynamiske annonsen de spesifikke varene på nettstedet ditt som brukerne har sett på.

[Valgfritt] dynx_pagetype: Angir hvilken side brukeren er på. Bruk denne informasjonen for å lage listestrategier så du kan kjøre remarketing mot brukere uansett hvor i kjøpstrakten de befinner seg. Legg til en av eksempelverdiene ut fra sidetypen: for eksempel side for eksempler, søkeresultater, tilbudshensikt, konverteringshensikt eller konverterings- eller startside.

[Valgfritt] dynx_totalvalue: Den samlede verdien for varene brukerne har sett på på nettstedet ditt. Angi den samlede verdien (en oppsummering av verdiene for varene brukerne har sett på på en side).

[Valgfritt] dynx_itemid2: Hvis ID2 blir brukt, må ID2 samsvare med verdiene i ID2-kolonnen for et gitt element i feeden din. Denne nøkkelen er valgfri. Dermed kan brukerne se akkurat den kombinasjonen av vare-ID og vare-ID 2 de så på nettstedet ditt, i den dynamiske annonsen.

Egendefinerte dimensjoner i Analytics

Screenshot showing custom dimensions for custom vertical of dynamic remarketing
Figur 9: Egendefinerte dimensjoner for dynamisk remarketing

Eksempel på kode for Egendefinert-vertikalen

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-XXXXX-YY', 'auto'); // Sett inn nettområde-ID-en din for GA her, f.eks. UA-12345-1
  ga('set','dimension1','12345'); // OBLIGATORISK: Verdien for vare-ID, f.eks. 12345, 67890
  ga('set','dimension2',’searchresults’); // Valgfritt: Verdien for sidetypen, f.eks. startside, søkeresultater
  ga('set','dimension3','99.95'); // Valgfritt: Totalverdien, f.eks., 99,90, 5,00, 1500,00
  ga(‘set’,’dimension4’, ‘Phoenix, AZ’); // Valgfritt: Verdien for vare-ID2
  ga('send', 'pageview');

</script>

Følg disse instruksjonene hvis du planlegger å oppdatere taggene dine i Tag Manager.

Fremgangsmåten videre

1. Sett sammen remarketingmålgrupper i Analytics
  2. Lag attributter for dynamisk remarketing
  3. Opprett en kampanje for dynamisk remarketing i Google Ads

Beslektede ressurser

Egendefinerte dimensjoner og beregninger

Bruk av egendefinerte dimensjoner i Google Tag Manager