[UA] BigQuery Export ‑malli

Tämä artikkeli koskee BigQuery Export ‐mallia Universal Analyticsissa. Vastaavaa tietoa Google Analytics 4:stä on artikkelissa [GA4] BigQuery Exportin malli.
Palvelutasosopimus ei koske tätä ominaisuutta.

Tässä artikkelissa kerrotaan BigQueryyn tuotavan datan muodosta ja mallista.

Datajoukot

Kaikkia BigQuery-integrointia käyttäviä Analytics-näkymiä varten lisätään datajoukko, jonka nimenä käytetään näkymän tunnusta.

Taulukot

Kullekin datajoukolle tuodaan taulukko kutakin vientipäivää kohden. Päivittäisten taulukoiden muoto on "ga_sessions_VVVVKKPP".

Päivänsisäinen data tuodaan vähintään kolme kertaa päivässä. Päivänsisäisten taulukoiden muoto on "ga_sessions_intraday_ VVVVKKPP". Jokainen päivänsisäisen datan tuonti korvaa saman taulukon aiemman tuonnin saman päivän aikana.

Kun päivittäinen tuonti on valmis, edellisen päivän päivänsisäinen taulukko poistetaan. Kuluvalla päivällä ei ole päivänsisäistä taulukkoa ennen ensimmäistä päivänsisäistä tuontia. Edellisen päivän päivänsisäinen taulukko säilytetään, jos päivänsisäisen taulukon kirjaus epäonnistuu.

Kuluvan päivän tiedot ovat lopulliset vasta sitten, kun päivittäinen tuonti on valmis. Päivänsisäisissä ja päivittäisissä tiedoissa saattaa olla eroja, jotka johtuvat viimeisimmän päivänsisäisen tuonnin ylittävistä aktiivisista käyttäjäistunnoista.

Rivit

Kukin taulukon rivi vastaa yhtä Analytics 360 ‑istuntoa.

Sarakkeet

Viennin sarakkeet on ilmoitettu alla. BigQueryssä joillakin sarakkeilla voi olla sisäkkäisiä kenttiä ja niiden sisältämiä viestejä.

Kentän nimi Datatyyppi Kuvaus
clientId MERKKIJONO Tietyn käyttäjän tiettyyn käyntiin/istuntoon liittyvä tiivistämätön asiakastunnus
fullVisitorId MERKKIJONO Yksittäisen kävijän tunnus
visitorId - Tämä kenttä on poistettu käytöstä. Käytä fullVisitorId-kenttää.
userId MERKKIJONO Ohitettu User-ID, joka on lähetetty Analyticsiin.
visitNumber KOKONAISLUKU Käyttäjän istunnon numero. Jos kyseessä on ensimmäinen istunto, arvoksi määritetään 1.
visitId KOKONAISLUKU Istunnon tunniste. Tämä osa arvosta tallennetaan yleensä _utmb-evästeeseen. Tämä on ainutkertainen vain käyttäjän suhteen. Täysin ainutkertainen tunnus saadaan fullVisitorId- ja visitId-kenttien yhdistelmällä.
visitStartTime KOKONAISLUKU Aikaleima (POSIX-aikana).
date MERKKIJONO Istunnon päivämäärä muodossa VVVVKKPP.
totals TIETUE Tämä kohta sisältää istuntoa koskevia koontiarvoja.
totals.bounces KOKONAISLUKU Välittömien poistumisten määrä. Jos kyseessä on välittömään poistumiseen johtanut istunto, arvo on 1. Muussa tapauksessa se on nolla.
totals.hits KOKONAISLUKU Osumien kokonaismäärä istuntoa kohti.
totals.newVisits KOKONAISLUKU Istunnon uusien käyttäjien kokonaismäärä. Jos kyseessä on ensimmäinen vierailu, arvo on 1. Muussa tapauksessa se on nolla.
totals.pageviews KOKONAISLUKU Sivun katselujen kokonaismäärä istuntoa kohti.
totals.screenviews KOKONAISLUKU Näkymän katselujen kokonaismäärä istunnon aikana.
totals.sessionQualityDim KOKONAISLUKU Arvio siitä, miten lähellä tietty istunto oli tuottaa ostotapahtuman, asteikolla 1–100. Arvo lasketaan erikseen jokaista istuntoa kohti. Mitä pienempi arvo on, sitä heikompi on istunnon laatu, eli sitä epätodennäköisemmin käyttäjä suorittaa ostotapahtuman istunnon aikana. Jos arvo puolestaan on lähellä sataa, istunnon laatu on korkea, eli käyttäjä on erittäin lähellä ostotapahtuman suorittamista. Jos arvo on nolla, istunnon laatua ei ole laskettu valitulta ajanjaksolta.
totals.timeOnScreen KOKONAISLUKU Vierailun kesto näkymässä sekunteina.
totals.timeOnSite KOKONAISLUKU Istunnon kokonaiskesto sekunteina.
totals.totalTransactionRevenue KOKONAISLUKU Ostotapahtuman tulo yhteensä. Tämä saadaan kertomalla 10^6:lla arvo, jonka Analytics vastaanotti (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
totals.transactionRevenue KOKONAISLUKU Tämä kenttä on poistettu käytöstä. Käytä sen sijaan kenttää "totals.totalTransactionRevenue" (katso edellä).
totals.transactions KOKONAISLUKU Verkkokaupan ostotapahtumien kokonaismäärä istunnon aikana.
totals.UniqueScreenViews KOKONAISLUKU Näkymän yksilöityjen katselujen kokonaismäärä istunnon aikana.
totals.visits KOKONAISLUKU Istuntojen määrä. Jos tämä arvo on 1, istunto sisältää ostotapahtumia. Jos tämä arvo on nolla, istunto ei sisällä ostotapahtumia.
trafficSource TIETUE Tässä kohdassa on tietoja liikenteen lähteestä, josta istunto aloitettiin.
trafficSource.adContent MERKKIJONO Liikenteen lähteen mainossisältö. Voi olla utm_content-URL-parametrin määrittämä.
trafficSource.adwordsClickInfo TIETUE Tässä kohdassa on tietoja Google Ads ‑klikkauksista, jos istuntoon liittyy klikkauksia. Analytics käyttää Viimeinen epäsuora klikkaus ‑mallia.
trafficSource.
adwordsClickInfo.adGroupId
KOKONAISLUKU Google-mainosryhmän tunnus
trafficSource.
adwordsClickInfo.adNetworkType
MERKKIJONO Verkostotyyppi. Arvo on jokin seuraavista: {"Google Search", "Content", "Search partners", "Ad Exchange", "Yahoo Japan Search", "Yahoo Japan AFS", "unknown"}.
trafficSource.
adwordsClickInfo.campaignId
KOKONAISLUKU Google Ads ‑kampanjatunnus
trafficSource.
adwordsClickInfo.creativeId
KOKONAISLUKU Google-mainoksen tunnus
trafficSource.
adwordsClickInfo.criteriaId
KOKONAISLUKU Kohdistusehdon tunnus
trafficSource.
adwordsClickInfo.criteriaParameters
MERKKIJONO Kohdistusehtoa kuvaava merkkijono
trafficSource.
adwordsClickInfo.customerId
KOKONAISLUKU Google Ads ‑asiakastunnus
trafficSource.
adwordsClickInfo.gclId
MERKKIJONO Google-klikkauksen tunnus
trafficSource.
adwordsClickInfo.isVideoAd
TOTUUSARVO Arvo on "true", jos kyseessä on TrueView-videomainos.
trafficSource.
adwordsClickInfo.page
KOKONAISLUKU Sen hakutulossivun numero, jolla mainos näkyi.
trafficSource.
adwordsClickInfo.slot
MERKKIJONO Mainoksen sijoitus. Arvo on jokin seuraavista:{"RHS", "Top"}.
trafficSource.
adwordsClickInfo.targetingCriteria
TIETUE Google Adsin kohdistusehdot klikkaukselle Kohdistusehtojen tyyppejä on useita, mutta kullakin ehdolla tulee olla vain yksi arvo.
trafficSource.
adwordsClickInfo.targetingCriteria.
boomUserlistId
KOKONAISLUKU Google Adsin uudelleenmarkkinointiluettelon tunnus (jos sellainen on), joka johdetaan klikkaustallenteen arvosta matching_criteria.
trafficSource.campaign MERKKIJONO Kampanjan arvo. Yleensä utm_campaign-URL-parametrin määrittämä.
trafficSource.campaignCode MERKKIJONO Kampanjan utm_id-seurantaparametrin arvo, jota käytetään kampanjan manuaaliseen seurantaan.
trafficSource.isTrueDirect TOTUUSARVO Jos istunto on suora (eli käyttäjä kirjoittaa sivustosi URL‑osoitteen selaimeen tai tulee sivustollesi kirjanmerkin kautta), tämä arvo on "true". Kentän arvo on "true" myös silloin, jos kahdella peräkkäisellä mutta erillisellä istunnolla on täysin samat kampanjatiedot. Muussa tapauksessa arvo on NULL.
trafficSource.keyword MERKKIJONO Liikenteen lähteen avainsana, joka määritetään yleensä, kun trafficSource.medium on "organic" (maksuton) tai "cpc" (klikkauskohtainen hinta). Voi olla utm_term-URL-parametrin määrittämä.
trafficSource.medium MERKKIJONO Liikenteen lähteen tulotapa. Voi olla "organic" (maksuton), "cpc" (klikkauskohtainen hinta), "referral" (viittaus) tai utm_medium-URL-parametrin arvo.
trafficSource.referralPath MERKKIJONO Jos trafficSource.medium on "referral", arvoksi määritetään viittaavan sivun polku. (Viittaavan sivun isäntänimi on kohdassa trafficSource.source.)
trafficSource.source MERKKIJONO Liikenteen lähteen lähde. Tämä voi olla hakukoneen nimi, viittaavan sivun isäntänimi tai utm_source-URL-parametrin arvo.
socialEngagementType MERKKIJONO Aktivoimistyyppi, joko Sosiaalisen median kautta sitoutunut tai Ei sosiaalisen median kautta sitoutunut.
channelGrouping MERKKIJONO Oletuskanavaryhmä, joka liittyy loppukäyttäjän istuntoon tässä näkymässä.
laite TIETUE Tässä kohdassa on tietoja käyttäjien käyttämistä laitteista.
device.browser MERKKIJONO Käytetty selain (esim. Chrome tai Firefox).
device.browserSize MERKKIJONO Käyttäjien selainten näkymän koko. Merkkijono sisältää näkymän alkumitat pikseleinä. Mitat ovat muotoa leveys x korkeus, esimerkiksi 1 920 x 960.
device.browserVersion MERKKIJONO Käytetyn selaimen versio.
device.deviceCategory MERKKIJONO Laitteen tyyppi (mobiililaite, tabletti tai pöytätietokone).
device.mobileDeviceInfo MERKKIJONO Brändi, malli ja markkinointinimi, jota käytetään mobiililaitteen tunnistamiseen.
device.mobileDeviceMarketingName MERKKIJONO Mobiililaitteen markkinointinimi.
device.mobileDeviceModel MERKKIJONO Mobiililaitteen malli.
device.mobileInputSelector MERKKIJONO Mobiililaitteessa käytettävä valitsin (esim. kosketusnäyttö, sauvaohjain, vieritysrulla tai näyttökynä).
device.operatingSystem MERKKIJONO Laitteen käyttöjärjestelmä (esim. Macintosh tai Windows).
device.operatingSystemVersion MERKKIJONO Käyttöjärjestelmän versio.
device.isMobile

Tämä kenttä on poistettu käytöstä. Käytä kenttää device.deviceCategory.
TOTUUSARVO Jos käyttäjä käyttää mobiililaitetta, tämä arvo on true, muuten false.
device.mobileDeviceBranding MERKKIJONO Laitteen brändi tai valmistaja.
device.flashVersion MERKKIJONO Selaimeen asennetun Adobe Flash ‑laajennuksen versio.
device.javaEnabled TOTUUSARVO Riippuu siitä, onko Java otettu käyttöön selaimessa.
device.language MERKKIJONO Kieli, jota laite on määritetty käyttämään. Ilmaistaan IETF-kielikoodina.
device.screenColors MERKKIJONO Näytön tukemien värien määrä ilmaistuna bittisyvyytenä (esimerkiksi 8-bittinen tai 24-bittinen).
device.screenResolution MERKKIJONO Laitteen näytön resoluutio ilmaistuna pikseleinä, leveys x korkeus (esim. 800 x 600).
customDimensions TIETUE Tässä kohdassa on käyttäjätason tai istuntotason omia ulottuvuuksia, jotka on määritetty istuntoa varten. Tämä on toistuva kenttä, jossa on merkintä kutakin määritettyä ulottuvuutta varten.
customDimensions.index KOKONAISLUKU Oman raporttiluokan indeksi.
customDimensions.value MERKKIJONO Oman ulottuvuuden arvo.
geoNetwork TIETUE Tämä kohta sisältää tietoa käyttäjän maantieteellisestä sijainnista.
geoNetwork.continent MERKKIJONO Maanosa, josta istunnot ovat IP-osoitteen perusteella peräisin.
geoNetwork.subContinent MERKKIJONO Mantereen osa, jolta istunnot ovat IP-osoitteen perusteella peräisin.
geoNetwork.country MERKKIJONO Maa, josta istunnot ovat IP-osoitteen perusteella peräisin.
geoNetwork.region MERKKIJONO Alue, josta istunnot ovat IP-osoitteen perusteella peräisin. Yhdysvalloissa alue on osavaltio, kuten New York.
geoNetwork.metro MERKKIJONO Markkina-alue, jolta istunnot ovat peräisin.
geoNetwork.city MERKKIJONO Käyttäjän kaupunki, joka perustuu IP-osoitteisiin tai maantieteellisiin tunnuksiin.
geoNetwork.cityId MERKKIJONO

Käyttäjän kaupunkitunnus, joka perustuu IP-osoitteisiin tai maantieteellisiin tunnuksiin. Kaupunkitunnukset ovat samat kuin kriteeritunnukset, jotka löytyvät osoitteesta https://developers.google.com/
analytics/devguides/collection/
protocol/v1/geoid.

geoNetwork.latitude MERKKIJONO Käyttäjän kaupungin likimääräinen leveyspiiri, joka määräytyy käyttäjän IP-osoitteen tai maantieteellisen tunnuksen perusteella. Päiväntasaajan pohjoispuolisten sijaintien leveyspiirit ovat positiivisia ja päiväntasaajan eteläpuolisten sijaintien leveyspiirit negatiivisia.
geoNetwork.longitude MERKKIJONO Käyttäjän kaupungin likimääräinen pituuspiiri, joka määräytyy käyttäjän IP-osoitteen tai maantieteellisen tunnuksen perusteella. Nollameridiaanin itäpuolisten sijaintien pituuspiiri on positiivinen ja länsipuolisten negatiivinen.
geoNetwork.networkDomain MERKKIJONO

[Ei enää tueta]

Käyttäjän internetpalvelun tarjoajan verkkotunnuksen nimi, joka on internetpalvelun tarjoajan IP-osoitteelle rekisteröity verkkotunnuksen nimi.

geoNetwork.networkLocation MERKKIJONO

[Ei enää tueta]

Niiden palveluntarjoajien nimet, joiden kautta mittauskokonaisuuteen tullaan. Esimerkiksi jos verkkosivuston useimmat käyttäjät tulevat suurten kaapeliverkon internetpalvelun tarjoajien kautta, tähän arvoon kirjataan näiden palveluntarjoajien nimet.

hits TIETUE Tälle riville ja sisäkkäisiin kenttiin päivitetään kaikki osumat.
hits.dataSource MERKKIJONO Osuman datalähde. Analytics.js:stä lähetettyjen osumien yhteydessä raporteissa näkyy oletuksena merkintä "web" (sivusto), kun taas mobiili-SDK:ista lähetettyjen osumien yhteydessä raporteissa näkyy oletuksena merkintä "app" (sovellus).
hits.sourcePropertyInfo TIETUE Tässä kohdassa on tietoja lähteenä toimivasta mittauskokonaisuudesta koostemittauskokonaisuuksia varten.
hits.sourcePropertyInfo.
sourcePropertyDisplayName
MERKKIJONO Lähteenä toimivan mittauskokonaisuuden näyttönimi koostemittauskokonaisuuksia varten. Koskee vain koostemittauskokonaisuuksia.
hits.sourcePropertyInfo.
sourcePropertyTrackingId
MERKKIJONO Lähteenä toimivan mittauskokonaisuuden seurantatunnus koostemittauskokonaisuuksia varten. Koskee vain koostemittauskokonaisuuksia.
hits.eCommerceAction TIETUE Tämä kohta sisältää kaikki istunnon aikana tapahtuneet verkkokauppaosumat. Tämä on toistuva kenttä, jossa on merkintä kutakin kerättyä osumaa kohden.
hits.eCommerceAction.action_type MERKKIJONO

Toimintotyyppi. Tuoteluetteloiden listaus = 1, tuoteluetteloiden näyttökerrat = 2, ostoskoriin lisääminen = 3, ostoskorista poistaminen = 4, kassa = 5, suoritettu ostotapahtuma = 6, oston hyvitys = 7, maksuvaihtoehdot = 8, tuntematon = 0.

Tämä toimintotyyppi koskee tavallisesti kaikkia osumaan liittyviä tuotteita seuraavaa poikkeusta lukuun ottamatta: Jos kentän hits.product.isImpression arvo on TRUE, sitä vastaava tuote on tuotteen impressio, joka tapahtuu tuotteeseen liittyvän toiminnon suorittamisen aikana "tuote luettelonäkymässä").

Esimerkkikysely luettelonäkymien tuotteiden määrän laskemiseksi:
SELECT
COUNT(hits.product.v2ProductName)
FROM [foo-160803:123456789.ga_sessions_20170101]
WHERE hits.product.isImpression == TRUE

Esittelykysely tietonäkymän tuotteiden määrän laskemiseksi:
SELECT
COUNT(hits.product.v2ProductName),
FROM
[foo-160803:123456789.ga_sessions_20170101]
WHERE
hits.ecommerceaction.action_type = '2'
AND ( BOOLEAN(hits.product.isImpression) IS NULL OR BOOLEAN(hits.product.isImpression) == FALSE )

hits.eCommerceAction.option MERKKIJONO Tämä kenttä päivitetään, kun kassavaihtoehto on määritetty. Esimerkiksi toimitusvaihtoehto = Fedex.
hits.eCommerceAction.step KOKONAISLUKU Tämä kenttä päivitetään, kun kassaprosessin vaihe on määritetty osumalla.
hits.exceptionInfo.exceptions KOKONAISLUKU Google Analyticsiin lähetettyjen poikkeuksien määrä.
hits.exceptionInfo.fatalExceptions KOKONAISLUKU Niiden Google Analyticsiin lähetettyjen poikkeusten määrä, joiden isFatal-arvoksi on asetettu "true".
hits.experiment TIETUE Tälle riville ja sisäkkäisiin kenttiin päivitetään kaikki osumat, joissa on kokeilun dataa.
hits.experiment.experimentId MERKKIJONO Kokeilun tunnus.
hits.experiment.experimentVariant MERKKIJONO Kokeilun osuman sisältämä muunnelma tai muunnelmien yhdistelmä.
hits.hitNumber KOKONAISLUKU Osuman järjestysnumero. Tämän arvoksi määritetään 1 kunkin istunnon ensimmäisen osuman yhteydessä.
hits.hour KOKONAISLUKU Tunti, jonka aikana osuma tapahtui (0–23).
hits.isSecure TOTUUSARVO Tämä kenttä on poistettu käytöstä.
hits.isEntrance TOTUUSARVO Jos osuma oli istunnon ensimmäinen sivun tai näkymän katseluosuma, arvo on true.
hits.isExit TOTUUSARVO

Jos osuma oli istunnon viimeinen sivun tai näkymän katseluosuma, arvo on true.

Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuudelle ei ole vastaavaa kenttää.

hits.isInteraction TOTUUSARVO Jos osuma oli interaktio, arvo on true. Jos kyseessä oli muu kuin vuorovaikutusosuma (eli tapahtuma, jossa interaktioarvoksi on määritetty false), arvo on false.
hits.latencyTracking TIETUE Tässä kohdassa on tietoja navigointiaikasovellusliittymän tapahtumista.
hits.latencyTracking.domainLookupTime KOKONAISLUKU Kokonaisaika (millisekunteina), joka kaikilta otannoilta kului tämän sivun nimipalveluhakuun.
hits.latencyTracking.domContentLoadedTime KOKONAISLUKU Kokonaisaika (millisekunteina), jonka selain käyttää asiakirjan jäsentämiseen ja viitattujen ja jäsentäjän sisältämien ohjelmien suorittamiseen (DOMContentLoaded), mukaan lukien verkon aika käyttäjän sijainnista sivuston palvelimeen.
hits.latencyTracking.domInteractiveTime KOKONAISLUKU Kokonaisaika (millisekunteina), jonka selain käyttää asiakirjan jäsentämiseen (DOMInteractive), mukaan lukien verkon aika käyttäjän sijainnista sivuston palvelimeen.
hits.latencyTracking.domLatencyMetricsSample KOKONAISLUKU Sivun katseluiden otantajoukko (tai ‑määrä), jonka avulla lasketaan sivuston nopeuden DOM-tietojen keskiarvot.
hits.latencyTracking.pageDownloadTime KOKONAISLUKU Kokonaisaika (millisekunteina), joka kuluu tämän sivun lataamiseen kaikkien otantojen joukosta.
hits.latencyTracking.pageLoadSample KOKONAISLUKU Sivun katseluiden otantajoukko (tai ‑määrä), jota käytetään sivun keskimääräisen latausajan laskennassa.
hits.latencyTracking.pageLoadTime KOKONAISLUKU Kokonaisaika (millisekunteina), joka kuluu otantajoukon sivujen latautumiseen sivun katselun aloituksesta (esimerkiksi sivun linkin klikkauksesta) siihen, että sivu on kokonaan latautunut selaimeen.
hits.latencyTracking.redirectionTime KOKONAISLUKU Kokonaisaika (millisekunteina), joka kaikilta otannoilta kului uudelleenohjauksissa ennen tämän sivun hakemista. Jos uudelleenohjauksia ei ole, tämä arvo on 0.
hits.latencyTracking.serverConnectionTime KOKONAISLUKU Kokonaisaika (millisekunteina), joka kaikilta otannoilta kului TCP-yhteyden avaamisessa tälle sivulle.
hits.latencyTracking.serverResponseTime KOKONAISLUKU Kokonaisaika (millisekunteina), joka palvelimelta kuluu vastata käyttäjän pyyntöihin kaikkien otantojen joukosta. Tässä otetaan huomioon myös verkkoaika käyttäjien sijaintien ja palvelimen välillä.
hits.latencyTracking.speedMetricsSample KOKONAISLUKU Sivun katselukertojen otantajoukko (tai ‑määrä), jonka avulla lasketaan sivuston nopeustietojen keskiarvot.
hits.latencyTracking.userTimingCategory MERKKIJONO Tämä helpottaa raportointia, sillä tätä käytetään kaikkien käyttäjän ajankäyttömuuttujien luokitteluun loogisiksi ryhmiksi.
hits.latencyTracking.userTimingLabel MERKKIJONO Resurssin seurattavan toiminnon nimi.
hits.latencyTracking.userTimingSample KOKONAISLUKU Seuraaviin muuttujiin lähetettyjen osumien määrä: userTimingCategory, userTimingLabel tai userTimingVariable.
hits.latencyTracking.userTimingValue KOKONAISLUKU Käyttäjien ajankäytön kokonaisaika millisekunteina.
hits.latencyTracking.userTimingVariable MERKKIJONO Muuttuja, jota käytetään tekemään käyttäjien ajankäytön visualisoinnista raporteissa entistä joustavampaa.
hits.minute KOKONAISLUKU Minuutti, jonka aikana osuma tapahtui (0–59).
hits.product.isImpression TOTUUSARVO TRUE, jos vähintään yksi käyttäjä katseli tätä tuotetta (eli se sai vähintään yhden impression), kun se oli mukana tuoteluettelossa.
hits.product.isClick TOTUUSARVO Kertoo, klikkasivatko käyttäjät tätä tuotetta silloin, kun se näkyi tuoteluettelossa.
hits.product.customDimensions TIETUE Tähän kohtaan päivitetään tiedot osumista, jotka sisältävät Omat ulottuvuudet ‑tuotelaajuuden.
hits.product.customDimensions.index KOKONAISLUKU Omat ulottuvuudet ‑tuotelaajuuden hakemisto.
hits.product.customDimensions.value MERKKIJONO Omat ulottuvuudet ‑tuotelaajuuden arvo.
hits.product.customMetrics TIETUE Tähän kohtaan päivitetään tiedot osumista, jotka sisältävät Omat mittarit ‑tuotelaajuuden.
hits.product.customMetrics.index KOKONAISLUKU Omat mittarit ‑tuotelaajuuden hakemisto.
hits.product.customMetrics.value KOKONAISLUKU Omat mittarit ‑tuotelaajuuden arvo.
hits.product.productListName MERKKIJONO Sen luettelon nimi, jossa tuote esiintyy tai jossa klikkaus tapahtui. Tämä voi olla esimerkiksi Etusivun mainos, Myös katselut, Suositeltu sinulle tai Hakutulosluettelo.
hits.product.productListPosition KOKONAISLUKU Tuotteen sijainti luettelossa, jossa se näkyy.
hits.publisher.
adsenseBackfillDfpClicks
KOKONAISLUKU Niiden AdSense-mainosten klikkausten määrä, jotka toimitettiin Google Ad Managerin jälkitäyttönä
hits.publisher.
adsenseBackfillDfpImpressions
KOKONAISLUKU Niiden AdSense-mainosten impressioiden määrä, jotka toimitettiin Google Ad Managerin jälkitäyttönä
hits.publisher.
adsenseBackfillDfpMatchedQueries
KOKONAISLUKU Niiden mainospyyntöjen määrä, joissa AdSensea käytettiin jälkitäyttönä ja AdSense palautti mainosmateriaalin sivulle.
hits.publisher.
adsenseBackfillDfpMeasurableImpressions
KOKONAISLUKU Niiden AdSensen täyttämien mainosten impressioiden määrä, jotka voitiin huomioida näkyvyysmittauksissa (sisältää in-view‑ ja not-in-view‑mainokset).
hits.publisheradsenseBackfillDfpPagesViewed KOKONAISLUKU Niiden Google Analyticsin sivujen katseluiden määrä, joille Google Ad Manager merkitsi AdSense-tuloja
hits.publisher.adsenseBackfillDfpQueries KOKONAISLUKU Google Ad Managerin AdSenselle tekemien mainospyyntöjen määrä
hits.publisher.
adsenseBackfillDfpRevenueCpc
KOKONAISLUKU AdSense-mainosten klikkauksiin liittyvät klikkauskohtaisen hinnan tulot.
hits.publisher.
adsenseBackfillDfpRevenueCpm
KOKONAISLUKU Toimitettujen AdSense-mainosten impressioiden CPM-tulot.
hits.publisher.
adsenseBackfillDfpViewableImpressions
KOKONAISLUKU Niiden AdSense-impressioiden määrä, jotka täyttivät Google Ad Managerin näkyvyysehdot
hits.publisher.adxBackfillDfpClicks KOKONAISLUKU Niiden Google Ad Manager ‑mainosten klikkausten määrä, jotka toimitettiin Google Ad Managerin jälkitäyttönä
hits.publisher.
adxBackfillDfpImpressions
KOKONAISLUKU Niiden Google Ad Manager ‑mainosten impressioiden määrä, jotka toimitettiin Google Ad Managerin jälkitäyttönä
hits.publisher.
adxBackfillDfpMatchedQueries
KOKONAISLUKU Niiden mainospyyntöjen määrä, joissa Google Ad Manageria käytettiin jälkitäyttönä ja Google Ad Manager palautti mainosmateriaalin sivulle
hits.publisher.
adxBackfillDfpMeasurableImpressions
KOKONAISLUKU Niiden Google Ad Managerin täyttämien mainosten impressioiden määrä, jotka voitiin huomioida näkyvyysmittauksissa (sisältää in-view‑ ja not-in-view‑mainokset)
hits.publisher.
adxBackfillDfpPagesViewed
KOKONAISLUKU Niiden Google Analyticsin sivujen katseluiden määrä, joille Google Ad Manager merkitsi tuloja
hits.publisher.
adxBackfillDfpQueries
KOKONAISLUKU Google Ad Managerin Google Ad Managerille tekemien mainospyyntöjen määrä
hits.publisher.
adxBackfillDfpRevenueCpc
KOKONAISLUKU Google Ad Manager ‑mainosten klikkauksiin liittyvät klikkauskohtaisen hinnan tulot
hits.publisher.
adxBackfillDfpRevenueCpm
KOKONAISLUKU Toimitettujen Google Ad Manager ‑mainosten impressioiden tuhannen impression hinnan tulot
hits.publisher.
adxBackfillDfpViewableImpressions
KOKONAISLUKU Niiden Google Ad Manager ‑impressioiden määrä, jotka täyttivät Google Ad Managerin näkyvyysehdot
hits.publisher.dfpAdGroup MERKKIJONO Toimitetun mainoksen Google Ad Manager ‑rivikohdan tunnus
hits.publisher.dfpAdUnits MERKKIJONO Mainospyynnössä esiintyvien Google Ad Manager ‑mainosyksiköiden tunnukset
hits.publisher.dfpClicks KOKONAISLUKU Google Ad Manager ‑mainosten klikkausten määrä
hits.publisher.dfpImpressions KOKONAISLUKU Google Ad Manager ‑mainoksen impressio kirjataan aina, kun toimitetaan yksittäinen mainos. Esimerkki: jos kaksi mainosyksikköä sisältävällä sivulla on yksi katselukerta, sille kirjataan kaksi impressiota.
hits.publisher.dfpMatchedQueries KOKONAISLUKU Niiden mainospyyntöjen määrä, joissa sivulle palautettiin mainosmateriaalia.
hits.publisher.dfpMeasurableImpressions KOKONAISLUKU Niiden mainosten impressioiden määrä, jotka voitiin huomioida näkyvyysmittauksissa (sisältää in-view‑ ja not-in-view‑mainokset).
hits.publisher.dfpNetworkId MERKKIJONO Sen Google Ad Manager ‑verkoston tunnus, johon mainospyyntö lähetettiin
hits.publisher.dfpPagesViewed KOKONAISLUKU Niiden Google Analyticsin sivujen katseluiden määrä, joille Google Ad Manager merkitsi tuloja
hits.publisher.dfpQueries KOKONAISLUKU Google Ad Managerille tehtyjen mainospyyntöjen määrä
hits.publisher.dfpRevenueCpc KOKONAISLUKU Mainosten klikkauksiin liittyvät klikkauskohtaisen hinnan tulot kunkin klikatun mainoksen osalta Google Ad Managerin hintakentän arvon perusteella.
hits.publisher.dfpRevenueCpm KOKONAISLUKU Toimitettuihin mainosten impressioihin liittyvät CPM-tulot kunkin klikatun mainoksen osalta Google Ad Managerin hintakentän arvon perusteella.
hits.publisher.dfpViewableImpressions KOKONAISLUKU Niiden impressioiden määrä, jotka täyttivät Google Ad Managerin näkyvyysehdot.
hits.time KOKONAISLUKU Aika millisekunteina visitStartTime-ajan jälkeen, jolloin kyseinen osuma rekisteröitiin. Ensimmäisen osuman hits.time-arvo on 0.
hits.transaction.transactionCoupon MERKKIJONO Ostotapahtumaan liittyvä kuponkikoodi.
hits.referrer MERKKIJONO Viittaava sivu, jos istunnon aikana tapahtuu tavoitteen toteutuminen tai ostotapahtuma. Jos sivu on samasta verkkotunnuksesta, tämä kenttä on tyhjä.
hits.refund TIETUE Tälle riville ja sisäkkäisiin kenttiin päivitetään kaikki osumat, joissa on tehostetun verkkokaupan REFUND (hyvitys) ‑tietoja.
hits.refund.localRefundAmount KOKONAISLUKU Hyvitetty summa paikallisessa valuutassa. Tämä saadaan kertomalla 10^6:lla arvo, jonka Analytics vastaanotti (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
hits.refund.refundAmount KOKONAISLUKU Hyvitetty summa. Tämä saadaan kertomalla 10^6:lla arvo, jonka Analytics vastaanotti (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
hits.social TIETUE Tähän kohtaan päivitetään tiedot osumista, joiden osumatyyppi on "SOCIAL".
hits.social.hasSocialSourceReferral MERKKIJONO Merkkijono, jonka arvo on joko Yes tai No. Tämä kertoo, ovatko sivuston istunnot lähtöisin sosiaalisen median lähteestä.
hits.social.socialInteractionAction MERKKIJONO Toiminto sosiaalisessa mediassa, jossa sosiaalisen median seurantakoodi (esim. Jaa tai Twiittaa).
hits.social.socialInteractionNetwork MERKKIJONO Verkosto, jossa on some-seurantakoodi (esim. Twitter.
hits.social.socialInteractionNetworkAction MERKKIJONO Somevuorovaikutusten tapauksessa tämä kuvastaa seurattavaa sosiaalista verkostoa.
hits.social.socialInteractions KOKONAISLUKU Somevuorovaikutusten kokonaismäärä.
hits.social.socialInteractionTarget MERKKIJONO Somevuorovaikutusten tapauksessa tämä on URL-osoite (tai resurssi), joka vastaanottaa sosiaalisen verkoston toiminnon.
hits.social.socialNetwork MERKKIJONO Sosiaalisen verkoston nimi. Tämä liittyy liikenteen lähteistä viitattaviin sosiaalisiin verkostoihin, joihin kuuluu esimerkiksi Blogger.
hits.social.uniqueSocialInteractions KOKONAISLUKU Niiden istuntojen määrä, joiden aikana tiettyä some-toimintaa esiintyi vähintään kerran. Tämä perustuu muuttujien socialInteractionNetwork, socialInteractionAction ja socialInteractionTarget yksilölliseen yhdistelmään.
hits.type MERKKIJONO

Osuman tyyppi. Arvo voi olla "PAGE" (sivu), "TRANSACTION" (ostotapahtuma), "ITEM" (kohde), "EVENT" (tapahtuma), "SOCIAL" (sosiaalinen), "APPVIEW" (sovelluksen näyttö) tai "EXCEPTION" (poikkeus).

Ajoituksen osumat katsotaan tapahtuman tyypiksi Analytics-backendissa. Kun kysyt aikaan liittyviä kenttiä (esim. hits.latencyTracking.pageLoadTime), valitse tapahtumaksi hits.type, jos haluat käyttää kyselyssäsi hit.typea.

hits.page TIETUE Tähän kohtaan päivitetään tiedot osumista, joiden osumatyyppi on "PAGE".
hits.page.pagePath MERKKIJONO Sivun URL-polku.
hits.page.pagePathLevel1 MERKKIJONO Tämä ulottuvuus yhdistää kaikki muuttujan pagePath 1. hierarkkisen tason sivujen polut.
hits.page.pagePathLevel2 MERKKIJONO Tämä ulottuvuus yhdistää kaikki muuttujan pagePath 2. hierarkkisen tason sivujen polut.
hits.page.pagePathLevel3 MERKKIJONO Tämä ulottuvuus yhdistää kaikki muuttujan pagePath 3. hierarkkisen tason sivujen polut.
hits.page.pagePathLevel4 MERKKIJONO Tämä ulottuvuus yhdistää kaikki muuttujan pagePath sivujen polut hierarkkisille tasoille. pagePath-tasoja voidaan määrittää enintään neljä. Myös kaikki pagePath-hierarkian lisätasot yhdistetään tähän ulottuvuuteen.
hits.page.hostname MERKKIJONO URL-sivun isäntänimi.
hits.page.pageTitle MERKKIJONO Sivun otsikko.
hits.page.searchKeyword MERKKIJONO Jos kyseessä on hakutulossivu, tässä näkyy annettu avainsana.
hits.product TIETUE Tälle riville ja sisäkkäisiin kenttiin päivitetään kaikki osumat, joissa on tehostetun verkkokaupan PRODUCT (tuote) ‑tietoja.
hits.product.localProductPrice KOKONAISLUKU Tuotteen hinta paikallisessa valuutassa. Tämä saadaan kertomalla 10^6:lla arvo, jonka Analytics vastaanotti (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
hits.product.localProductRefundAmount KOKONAISLUKU Tuotteen hyvityksen osana käsitelty summa paikallisessa valuutassa. Tämä saadaan kertomalla 10^6:lla arvo, jonka Analytics vastaanotti (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
hits.product.localProductRevenue KOKONAISLUKU Tuotteen tulo paikallisessa valuutassa. Tämä saadaan kertomalla 10^6:lla arvo, jonka Analytics vastaanotti (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
hits.product.productBrand MERKKIJONO Tuotteeseen liittyvä tuotemerkki.
hits.product.productPrice KOKONAISLUKU Tuotteen hinta. Tämä saadaan kertomalla 10^6:lla arvo, jonka Analytics vastaanotti (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
hits.product.productQuantity KOKONAISLUKU Ostetun tuotteen määrä.
hits.product.productRefundAmount KOKONAISLUKU Tuotteen hyvityksen osana käsitelty summa. Tämä saadaan kertomalla 10^6:lla arvo, jonka Analytics vastaanotti (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
hits.product.productRevenue KOKONAISLUKU Tuotteen tulo. Tämä saadaan kertomalla 10^6:lla arvo, jonka Analytics vastaanotti (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
hits.product.productSKU MERKKIJONO Tuotenumero (SKU).
hits.product.productVariant MERKKIJONO Tuoteversio.
hits.product.v2ProductCategory MERKKIJONO Tuoteryhmä.
hits.product.v2ProductName MERKKIJONO Tuotenimi.
hits.promotion TIETUE Tälle riville ja sisäkkäisiin kenttiin päivitetään kaikki osumat, joissa on tehostetun verkkokaupan PROMOTION (mainoskampanja) ‑tietoja.
hits.promotion.promoCreative MERKKIJONO Mainoskampanjaan liittyvä teksti tai mainosmateriaalin muunnelma.
hits.promotion.promoId MERKKIJONO Mainoskampanjan tunnus
hits.promotion.promoName MERKKIJONO Mainoskampanjan nimi.
hits.promotion.promoPosition MERKKIJONO Mainoskampanjan paikka sivustolla.
hits.promotionActionInfo TIETUE Tälle riville ja sisäkkäisiin kenttiin päivitetään kaikki osumat, joissa on tehostetun verkkokaupan PROMOTION (mainoskampanja) ‑toiminnan tietoja.
hits.promotionActionInfo.promoIsView TOTUUSARVO Jos tehostetun verkkokaupan toiminta on mainoskampanjan katselu, arvo on true.
hits.promotionActionInfo.promoIsClick TOTUUSARVO Jos tehostetun verkkokaupan toiminta on mainoskampanjan klikkaus, arvo on true.
hits.page.searchCategory MERKKIJONO Jos kyseessä on hakutulossivu, tämä on valittu luokka.
hits.transaction TIETUE Tähän kohtaan päivitetään tiedot osumista, joiden osumatyyppi on "TRANSACTION".
hits.transaction.transactionId MERKKIJONO Verkkokaupan ostotapahtuman tapahtumatunnus.
hits.transaction.transactionRevenue KOKONAISLUKU Ostotapahtuman tulo yhteensä. Tämä saadaan kertomalla 10^6:lla arvo, jonka Analytics vastaanotti (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
hits.transaction.transactionTax KOKONAISLUKU Ostotapahtuman verot yhteensä. Tämä saadaan kertomalla 10^6:lla arvo, jonka Analytics vastaanotti (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
hits.transaction.transactionShipping KOKONAISLUKU Ostotapahtuman toimituskulut yhteensä. Tämä saadaan kertomalla 10^6:lla arvo, jonka Analytics vastaanotti (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
hits.transaction.affiliation MERKKIJONO Yhteystyökumppanin tiedot, jotka on välitetty verkkokaupan seurantakoodille.
hits.transaction.currencyCode MERKKIJONO Ostotapahtuman paikallisen valuutan koodi.
hits.transaction.localTransactionRevenue KOKONAISLUKU Ostotapahtuman tulo yhteensä paikallisessa valuutassa. Tämä saadaan kertomalla 10^6:lla arvo, jonka Analytics vastaanotti (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
hits.transaction.localTransactionTax KOKONAISLUKU Ostotapahtuman verot yhteensä paikallisessa valuutassa. Tämä saadaan kertomalla 10^6:lla arvo, jonka Analytics vastaanotti (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
hits.transaction.localTransactionShipping KOKONAISLUKU Ostotapahtuman toimituskulut yhteensä paikallisessa valuutassa. Tämä saadaan kertomalla 10^6:lla arvo, jonka Analytics vastaanotti (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
hits.item TIETUE Tähän kohtaan päivitetään tiedot osumista, joiden osumatyyppi on "ITEM".
hits.item.transactionId MERKKIJONO Verkkokaupan ostotapahtuman tapahtumatunnus.
hits.item.productName MERKKIJONO Tuotteen nimi.
hits.item.productCategory MERKKIJONO Tuotteen luokka.
hits.item.productSku MERKKIJONO SKU tai tuotetunnus.
hits.item.itemQuantity KOKONAISLUKU Myydyn tuotteen määrä.
hits.item.itemRevenue KOKONAISLUKU Kohteen tulo yhteensä. Tämä saadaan kertomalla 10^6:lla arvo, jonka Analytics vastaanotti (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
hits.item.currencyCode MERKKIJONO Ostotapahtuman paikallisen valuutan koodi.
hits.item.localItemRevenue KOKONAISLUKU Tämän kohteen tulo yhteensä paikallisessa valuutassa. Saadaan kertomalla Analyticsin vastaanottama arvo 10^6:lla (esim. 2,40 muutetaan muotoon 2 400 000).
hits.contentGroup TIETUE Tässä osiossa on tietoja sisällön ryhmittelemisestä. Lue lisää
hits.contentGroup.contentGroupX MERKKIJONO Mittauskokonaisuuden sisältöryhmä. Sisältöryhmä on kokoelma sisältöä, jonka looginen rakenne voidaan määrittää käyttämällä seurantakoodia, sivun otsikon tai URL-osoitteen säännöllisen lausekkeen vastaavuutta tai ennalta määriteltyjä sääntöjä. (Indeksi X voi olla 1–5.)
hits.contentGroup.previousContentGroupX MERKKIJONO Sisältöryhmä, jossa käytiin ennen toista sisältöryhmää. (Indeksi X voi olla 1–5.)
hits.contentGroup.contentGroupUniqueViewsX MERKKIJONO Yksilöityjen sisältöryhmän katselukertojen määrä. Sisältöryhmän katselukerrat eri istunnoissa lasketaan yksilöidyiksi sisältöryhmän katselukerroiksi. Sisältöryhmän katselukerran yksilöllisyyden määrittämiseen käytetään sekä pagePath- että pageTitle-muuttujia. (Indeksi X voi olla 1–5.)
hits.contentInfo TIETUE Tähän kohtaan päivitetään tiedot osumista, joiden osumatyyppi on "APPVIEW".
hits.contentInfo.contentDescription MERKKIJONO Katseltavan sisällön kuvaus SDK:lle välitettävässä muodossa.
hits.appInfo TIETUE Tähän kohtaan päivitetään tiedot osumista, joiden osumatyyppi on "APPVIEW" tai "EXCEPTION".
hits.appInfo.appInstallerId MERKKIJONO Asennusohjelman tunnus (esim. Google Play Kauppa), joka kertoo, mistä sovellus ladattiin.
hits.appInfo.appName MERKKIJONO Sovelluksen nimi.
hits.appInfo.appVersion MERKKIJONO Sovelluksen versio.
hits.appInfo.appId MERKKIJONO Sovelluksen tunnus.
hits.appInfo.screenName MERKKIJONO Näytön nimi.
hits.appInfo.landingScreenName MERKKIJONO Istunnon aloitusnäkymä.
hits.appInfo.exitScreenName MERKKIJONO Istunnon lopetusnäkymä.
hits.appInfo.screenDepth MERKKIJONO Merkkijonona raportoitujen näkymän katselujen määrä istuntoa kohti. Voi olla hyödyllinen histogrammeissa.
hits.exceptionInfo TIETUE Tähän kohtaan päivitetään tiedot osumista, joiden osumatyyppi on "EXCEPTION".
hits.exceptionInfo.description MERKKIJONO Poikkeuksen kuvaus.
hits.exceptionInfo.isFatal TOTUUSARVO Jos poikkeus oli kriittinen, tämä arvo on true.
hits.eventInfo TIETUE Tähän kohtaan päivitetään tiedot osumista, joiden osumatyyppi on "EVENT".
hits.eventInfo.eventCategory MERKKIJONO Tapahtuman luokka.
hits.eventInfo.eventAction MERKKIJONO Tapahtuman toiminto.
hits.eventInfo.eventLabel MERKKIJONO Tapahtuman tunniste.
hits.eventInfo.eventValue KOKONAISLUKU Tapahtuman arvo.
hits.customVariables TIETUE Tässä kohdassa on osumatasokohtaisia omia muuttujia. Tämä on toistuva kenttä, jolla on merkintä kullekin määritetylle muuttujalle.
hits.customVariables.index KOKONAISLUKU Muokatun muuttujan hakemisto.
hits.customVariables.customVarName MERKKIJONO Muokatun muuttujan nimi.
hits.customVariables.customVarValue MERKKIJONO Muokatun muuttujan arvo.
hits.customDimensions TIETUE Tässä kohdassa on osumatason omat raporttiluokat. Tämä on toistuva kenttä, jossa on merkintä kutakin määritettyä ulottuvuutta varten.
hits.customDimensions.index KOKONAISLUKU Oman raporttiluokan indeksi.
hits.customDimensions.value MERKKIJONO Oman ulottuvuuden arvo.
hits.customMetrics TIETUE Tässä kohdassa on osumatason omat muuttujat. Tämä on toistuva kenttä, jossa on kohta kullekin määritetylle tiedolle.
hits.customMetrics.index KOKONAISLUKU Oman muuttujan indeksi.
hits.customMetrics.value KOKONAISLUKU Oman mittarin arvo.
privacy_info.ads_storage MERKKIJONO

Tämä kertoo, onko mainosten kohdistaminen käytössä käyttäjällä.

Mahdolliset arvot: TRUE, FALSE, UNKNOWN

privacy_info.analytics_storage MERKKIJONO

Tämä kertoo, onko Analytics-tallennustila käytössä käyttäjällä.

Mahdolliset arvot: TRUE, FALSE, UNKNOWN

privacy_info.uses_transient_token MERKKIJONO

Tämä kertoo, onko verkkokäyttäjä hylännyt Analytics-tallennustilan ja onko kehittäjä ottanut käyttöön mittauksen ilman evästeitä palvelindatan tilapäisten tunnusten perusteella.

Mahdolliset arvot: TRUE, FALSE, UNKNOWN

Muita lähteitä

Kun vertaat Analytics-tietoja Google Ads-tietoihin, pidä mielessä, että nämä tuotteet mittaavat tietoja eri tavoilla. Lisätietoja eroista on näissä artikkeleissa: