[UA] BigQuery Export-skema

Denne artikel handler om BigQuery Export-skemaet i Universal Analytics. Du kan få flere oplysninger om BigQuery Export-skemaet i Google Analytics 4 ved at gå til [GA4] BigQuery Export-skema.
Denne funktion er ikke reguleret af en serviceniveauaftale (SLA, service-level agreement).

I denne artikel gennemgås formatet og skemaet for de data, der importeres i BigQuery.

Datasæt

For hver Analytics-visning, der aktiveres til BigQuery-integration, tilføjes der et datasæt med et navn svarende til visnings-id'et.

Tabeller

I hvert datasæt importeres der en tabel for hver eksportdag. Disse tabeller har formatet "ga_sessioner_ÅÅÅÅMMDD".

Data for samme dag importeres mindst tre gange om dagen. Tabeller for samme dag har formatet "ga_sessioner_intradag_ÅÅÅÅMMDD". Hver import af data for samme dag i løbet af dagen overskriver den forrige import i samme tabel.

Når den daglige import er fuldført, slettes tabellen for samme dag fra dagen før. Der er ingen tabel for samme dag for den aktuelle dag, før den første import for samme dag udføres. Hvis skrivningen af en tabel for samme dag mislykkes, gemmes tabellen for samme dag fra dagen før.

Data for dags dato er ikke endelige, før den daglige import er fuldført. Du konstaterer muligvis forskelle på data for samme dag og daglige data på grund af aktive brugersessioner, der krydser tidsgrænsen for den seneste import for samme dag.

Rækker

Hver række i en tabel svarer til en session i Analytics 360.

Kolonner

Kolonnerne i eksporten er angivet nedenfor. I BigQuery har nogle kolonner muligvis indlejrede felter og meddelelser.

Feltnavn Datatype Beskrivelse
clientId STRENG Ikke-hashkrypteret version af kunde-id'et for en given bruger, der er tilknyttet et givet besøg eller session.
fullVisitorId STRENG Id for unik besøgende.
visitorId UGYLDIG Dette felt er udfaset. Brug i stedet "fullVisitorId".
userId STRENG Tilsidesat bruger-id, der er sendt til Analytics.
visitNumber HELTAL Sessionsnummeret for denne bruger. Hvis dette er den første session, sættes dette til 1.
visitId HELTAL En identifikator for denne session. Den er en del af den værdi, der normalt gemmes som _utmb-cookien. Den er kun unik for brugeren. Hvis du vil have et helt unikt id, skal du bruge en kombination af fullVisitorId og visitId.
visitStartTime HELTAL Tidsstemplet (udtrykt som POSIX-tid).
date STRENG Datoen for sessionen i formatet ÅÅÅÅMMDD.
totals REGISTRERING Denne sektion indeholder samlede værdier for hele sessionen.
totals.bounces HELTAL Det samlede antal afvisninger (af praktiske hensyn). Hvis det er en afvist session, er værdien 1 (ellers er den NULL).
totals.hits HELTAL Det samlede antal hits i løbet af sessionen.
totals.newVisits HELTAL Det samlede antal nye brugere i løbet af sessionen (af praktiske hensyn). Hvis dette besøg er det første, er værdien 1 (ellers er den NULL).
totals.pageviews HELTAL Det samlede antal sidevisninger i løbet af sessionen.
totals.screenviews HELTAL Samlet antal skærmbilledvisninger inden for sessionen.
totals.sessionQualityDim HELTAL Et estimat over, hvor tæt en bestemt session var på at udvikle sig til en transaktion (beregnet fra 1 til 100). Dette beregnes pr. session. En værdi tæt på 1 angiver en ringe sessionskvalitet, som betyder, at sessionen var langt fra at udvikle sig til en transaktion, hvorimod en værdi tæt på 100 angiver en høj sessionskvalitet, som betyder, at sessionen var tæt på at udvikle sig til en transaktion. En værdi på 0 angiver, at der ikke er foretaget en beregning for sessionskvalitet for det valgte tidsrum.
totals.timeOnScreen HELTAL Den samlede tid på skærmen i sekunder.
totals.timeOnSite HELTAL Sessionens samlede varighed udtrykt i sekunder.
totals.totalTransactionRevenue HELTAL Den samlede transaktionsomsætning udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
totals.transactionRevenue HELTAL Dette felt er udfaset. Brug "totals.totalTransactionRevenue" i stedet (se ovenfor).
totals.transactions HELTAL Det samlede antal e-handelstransaktioner i løbet af sessionen.
totals.UniqueScreenViews HELTAL Samlet antal unikke skærmbilledvisninger inden for sessionen.
totals.visits HELTAL Antallet af sessioner (af praktiske hensyn). Værdien er 1 for sessioner med interaktionshændelser. Værdien er NULL, hvis der ikke er interaktionshændelser i sessionen.
trafficSource REGISTRERING Denne sektion indeholder oplysninger om den trafikkilde, som sessionen stammer fra.
trafficSource.adContent STRENG Trafikkildens annonceindhold. Kan angives ved brug af webadresseparameteren utm_content.
trafficSource.adwordsClickInfo REGISTRERING Denne sektion indeholder oplysninger om Google Ads-klik, hvis sådanne oplysninger er knyttet til den aktuelle session. Analytics bruger modellen for sidste indirekte klik.
trafficSource.
adwordsClickInfo.adGroupId
HELTAL Googles annoncegruppe-id.
trafficSource.
adwordsClickInfo.adNetworkType
STRENG Netværkstype. Det kan være en af følgende værdier: {"Google Search", "Content", "Search partners", "Ad Exchange", "Yahoo Japan Search", "Yahoo Japan AFS", "unknown"}.
trafficSource.
adwordsClickInfo.campaignId
HELTAL Google Ads-kampagne-id'et.
trafficSource.
adwordsClickInfo.creativeId
HELTAL Google-annonce-id'et.
trafficSource.
adwordsClickInfo.criteriaId
HELTAL Id'et for målretningskriteriet.
trafficSource.
adwordsClickInfo.criteriaParameters
STRENG Beskrivende streng for målretningskriteriet.
trafficSource.
adwordsClickInfo.customerId
HELTAL Google Ads-kunde-id'et.
trafficSource.
adwordsClickInfo.gclId
STRENG Google-klik-id'et.
trafficSource.
adwordsClickInfo.isVideoAd
BOOLESK True (sand), hvis det er en TrueView-videoannonce.
trafficSource.
adwordsClickInfo.page
HELTAL Sidetallet i søgeresultater, hvor annoncen blev vist.
trafficSource.
adwordsClickInfo.slot
STRENG Annoncens position. Det kan være en af følgende værdier: {"RHS", "Top"}.
trafficSource.
adwordsClickInfo.targetingCriteria
REGISTRERING Google Ads-målretningskriterier for et klik. Der er flere typer målretningskriterier, men der bør kun være én værdi for hvert kriterie.
trafficSource.
adwordsClickInfo.targetingCriteria.
boomUserlistId
HELTAL Eventuelt id for remarketingliste i Google Ads udledt af matching_criteria i klikregistrering.
trafficSource.campaign STRENG Kampagneværdien. Denne angives normalt ved brug af webadresseparameteren utm_campaign.
trafficSource.campaignCode STRENG Værdien af kampagnesporingsparameteren utm_id, der bruges til manuel kampagnesporing.
trafficSource.isTrueDirect BOOLESK "True", hvis kilden til sessionen var direkte, hvilket betyder, at brugeren skrev dit websites adresse i browseren eller landede på dit website via et bogmærke. Dette felt er også "true", hvis 2 på hinanden følgende, men særskilte sessioner, har nøjagtig de samme kampagneoplysninger. Ellers NULL.
trafficSource.keyword STRENG Trafikkildens søgeord, som normalt angives, når trafficSource.medium er "organic" eller "cpc". Kan angives ved brug af webadresseparameteren utm_term.
trafficSource.medium STRENG Trafikkildens medie. Dette kan være "organic", "CPC", "referral" eller værdien for webadresseparameteren utm_medium.
trafficSource.referralPath STRENG Hvis trafficSource.medium er "henvisning", indstilles denne til henvisningsadressens sti. (Henvisningsadressens hostnavn er i trafficSource.source).
trafficSource.source STRENG Trafikkildens kilde. Dette kan være søgemaskinens navn, henvisningshostnamet eller en værdi for webadresseparameteren utm_source.
socialEngagementType STRENG Engagementstypen, enten "Socialt engageret" eller "Ikke socialt engageret".
channelGrouping STRENG Den standardkanalgruppe, der er knyttet til en slutbrugers session for denne visning.
device REGISTRERING Denne sektion indeholder oplysninger om brugernes enheder.
device.browser STRENG Den anvendte browser (f.eks. "Chrome" eller "Firefox").
device.browserSize STRENG Viewportstørrelsen i brugernes browser. Dette viser de indledende dimensioner for viewporten i pixels og er formateret som bredde x højde, f.eks. 1920 x 960.
device.browserVersion STRENG Versionen af den anvendte browser.
device.deviceCategory STRENG Enhedstypen (mobil, tablet eller computer).
device.mobileDeviceInfo STRENG Branding, model og markedsføringsnavn, der anvendes til at identificere mobilenheden.
device.mobileDeviceMarketingName STRENG Det markedsføringsnavn, der anvendes til mobilenheden.
device.mobileDeviceModel STRENG Mobilenhedsmodellen.
device.mobileInputSelector STRENG Vælger (f.eks. touchskærm, joystick, klikhjul, pen), der anvendes på mobilenheden.
device.operatingSystem STRENG Enhedens operativsystem (f.eks. "Macintosh" eller "Windows").
device.operatingSystemVersion STRENG Versionen af operativsystemet.
device.isMobile

Dette felt udfases. Brug device.deviceCategory i stedet.
BOOLESK Hvis brugeren anvender en mobilenhed, er denne værdi "true" (sand). Ellers er den "false" (falsk).
device.mobileDeviceBranding STRENG Enhedens brand eller producent.
device.flashVersion STRENG Versionen af det Adobe Flash-plugin, der er installeret i browseren.
device.javaEnabled BOOLESK Hvorvidt Java er aktiveret i browseren.
device.language STRENG Det sprog, enheden er indstillet til at bruge. Udtrykt som IETF-sprogkoden.
device.screenColors STRENG Det antal farver, displayet understøtter, udtrykt som bitdybden (f.eks. "8-bit", "24-bit" osv.).
device.screenResolution STRENG Enhedens skærmopløsning udtrykt som bredde x højde i pixels (f.eks. "800 x 600").
customDimensions REGISTRERING Denne sektion indeholder eventuelle tilpassede dimensioner, der er indstillet på bruger- eller sessionsniveau for en session. Dette er et gentaget felt, og der er en post for hver angivet dimension.
customDimensions.index HELTAL Indekset for den tilpassede dimension.
customDimensions.value STRENG Den tilpassede dimensions værdi.
geoNetwork REGISTRERING Denne sektion indeholder geografiske oplysninger om brugeren.
geoNetwork.continent STRENG Det kontinent, som sessionerne stammer fra, baseret på IP-adresse.
geoNetwork.subContinent STRENG Det subkontinent, som sessionerne stammer fra, baseret på den besøgendes IP-adresse.
geoNetwork.country STRENG Det land, som sessionerne stammer fra, baseret på IP-adresse.
geoNetwork.region STRENG Det område, som sessionerne stammer fra, udledt af IP-adresser. I USA er regionen en stat, f.eks. New York.
geoNetwork.metro STRENG DMA (Designated Market Area), som sessionerne stammer fra.
geoNetwork.city STRENG Brugernes by, afledt af deres IP-adresser eller geografiske id'er.
geoNetwork.cityId STRENG

Brugernes by-id, afledt af deres IP-adresser eller geografiske id'er. By-id'erne er de samme som kriterie-id'erne på https://developers.google.com/
analytics/devguides/collection/
protocol/v1/geoid.

geoNetwork.latitude STRENG Den omtrentlige breddegrad for brugernes by, afledt fra deres IP-adresser eller geografiske id'er. Lokationer nord for ækvator har positive breddegrader, og lokationer syd for ækvator har negative breddegrader.
geoNetwork.longitude STRENG Den omtrentlige længdegrad for brugernes by, afledt fra deres IP-adresser eller geografiske id'er. Lokationer øst for den primære meridian har positive længdegrader, og lokationer vest for den primære meridian har negative længdegrader.
geoNetwork.networkDomain STRENG

[Understøttes ikke længere]

Domænenavnet for brugerens ISP, afledt fra det domænenavn, der er registreret på ISP'ens IP-adresse.

geoNetwork.networkLocation STRENG

[Understøttes ikke længere]

Navnene på de tjenesteudbydere, der anvendes for at nå ejendommen. Hvis de fleste brugere af websitet f.eks. kommer via de store kabelinternetudbydere, vil værdien være disse tjenesteudbyderes navne.

hits REGISTRERING Denne række og de indlejrede felter udfyldes for alle hits af enhver type.
hits.dataSource STRENG Datakilden for et hit. Som standard rapporteres hits sendt fra analytics.js som "web", og hits sendt fra mobil-SDK'er rapporteres som "app".
hits.sourcePropertyInfo REGISTRERING Denne sektion indeholder oplysninger om kildeejendom for oversigtsejendomme.
hits.sourcePropertyInfo.
sourcePropertyDisplayName
STRENG Vist navn for kildeejendom for oversigtsejendomme. Dette gælder kun for oversigtsejendomme.
hits.sourcePropertyInfo.
sourcePropertyTrackingId
STRENG Kildeejendomssporings-id for oversigtsejendomme. Dette gælder kun for oversigtsejendomme.
hits.eCommerceAction REGISTRERING Denne sektion indeholder alle de e-handelshits, der forekom i løbet af sessionen. Dette er et gentaget felt, og der er en post for hvert indsamlet hit.
hits.eCommerceAction.action_type STRENG

Handlingstypen. Gennemklik på produktlister = 1, visninger af produktoplysninger = 2, et eller flere produkter lagt i kurven = 3, et eller flere produkter fjernet fra kurven = 4, betaling = 5, fuldført køb = 6, refusion af købsbeløb = 7, kasseindstillinger = 8 og ukendt = 0.

Denne handlingstype gælder normalt alle produkter i et hit med følgende undtagelse: Når hits.product.isImpression = TRUE, er det tilsvarende produkt en produkteksponering, der ses, mens produkthandlingen finder sted (f.eks. et "produkt i listevisning").

Eksempel på en forespørgsel til beregning af antallet af produkter i listevisninger:
SELECT
COUNT(hits.product.v2ProductName)
FROM [foo-160803:123456789.ga_sessions_20170101]
WHERE hits.product.isImpression == TRUE

Eksempel på forespørgsel til beregning af antallet af produkter i detaljeret visning:
SELECT
COUNT(hits.product.v2ProductName),
FROM
[foo-160803:123456789.ga_sessions_20170101]
WHERE
hits.ecommerceaction.action_type = '2'
AND ( BOOLEAN(hits.product.isImpression) IS NULL OR BOOLEAN(hits.product.isImpression) == FALSE )

hits.eCommerceAction.option STRENG Dette felt udfyldes, når der er angivet en betalingsmulighed. Det kan f.eks. være en forsendelsesmulighed såsom option = "Fedex".
hits.eCommerceAction.step HELTAL Dette felt udfyldes, når der er angivet et betalingstrin sammen med hittet.
hits.exceptionInfo.exceptions HELTAL Det antal undtagelser, der er sendt til Google Analytics.
hits.exceptionInfo.fatalExceptions HELTAL Det antal undtagelser, der er sendt til Google Analytics, hvor isFatal er indstillet til "true" (sand).
hits.experiment REGISTRERING Denne række og de indlejrede felter udfyldes for alle hits, der indeholder data til et eksperiment.
hits.experiment.experimentId STRENG Id for eksperimentet.
hits.experiment.experimentVariant STRENG Den variant eller kombination af varianter, der findes i et hit for et eksperiment.
hits.hitNumber HELTAL Det fortløbende hitnummer. Det første hit i løbet af hver session har værdien 1.
hits.hour HELTAL Den time, inden for hvilken hittet forekom (0 til 23).
hits.isSecure BOOLESK Dette felt er udfaset.
hits.isEntrance BOOLESK Hvis dette hit var den første side- eller skærmvisning i en session, er denne værdi "true" (sand).
hits.isExit BOOLESK

Hvis dette hit var den sidste side- eller skærmvisning i en session, er denne værdi "true" (sand).

Der er ikke noget sammenligneligt felt for en Google Analytics 4-ejendom.

hits.isInteraction BOOLESK Hvis dette hit var en interaktion, er denne værdi "true" (sand). Hvis dette var et ikke-interaktionshit (f.eks. en hændelse med interaktion angivet til "false" (falsk)), er dette "false" (falsk).
hits.latencyTracking REGISTRERING Denne sektion indeholder oplysninger om hændelser i Navigation Timing API'en.
hits.latencyTracking.domainLookupTime HELTAL Den samlede tid (i millisekunder), som alle stikprøver brugte på DNS-opslag for denne side.
hits.latencyTracking.domContentLoadedTime HELTAL Den tid (i millisekunder), herunder netværkstiden fra de lokationer, hvor brugerne befinder sig, til websitets server, som browseren bruger til parsing af dokumentet og udførelse af udskudte parser-indsatte scripts (DOMContentLoaded).
hits.latencyTracking.domInteractiveTime HELTAL Den tid (i millisekunder), herunder netværkstiden fra de lokationer, hvor brugerne befinder sig, til websitets server, som browseren bruger til parsing af dokumentet (DOMInteractive).
hits.latencyTracking.domLatencyMetricsSample HELTAL Stikprøvesæt (eller antal) sidevisninger, som bruges til at beregne gennemsnittene for DOM-metrics for websitehastighed.
hits.latencyTracking.pageDownloadTime HELTAL Den samlede tid (i millisekunder), der bruges på at downloade denne side blandt alle stikprøver.
hits.latencyTracking.pageLoadSample HELTAL Stikprøvesættet (eller antallet) af sidevisninger, der bruges til beregning af den gennemsnitlige sideindlæsningstid.
hits.latencyTracking.pageLoadTime HELTAL Samlet tid (i millisekunder), fra start af sidevisning (f.eks. et klik på et sidelink), til siden er indlæst i browseren, som siderne i stikprøvesættet er om at blive indlæst.
hits.latencyTracking.redirectionTime HELTAL Den samlede tid (i millisekunder), som alle stikprøver brugte på omdirigeringer, inden denne side blev hentet. Hvis der ikke er nogen omdirigeringer, er dette 0.
hits.latencyTracking.serverConnectionTime HELTAL Den samlede tid (i millisekunder), som alle stikprøver brugte på at etablere TCP-forbindelse til denne side.
hits.latencyTracking.serverResponseTime HELTAL Den samlede tid (i millisekunder), som websitets server er om at svare på brugernes anmodninger blandt alle stikprøver. Dette inkluderer netværkstiden fra brugernes lokation til serveren.
hits.latencyTracking.speedMetricsSample HELTAL Stikprøvesæt (eller antal) af sidevisninger til beregning af gennemsnittene for metrics for websitehastighed.
hits.latencyTracking.userTimingCategory STRENG Til nemmere rapporteringsformål bruges dette til at kategorisere alle brugstidvariabler i logiske grupper.
hits.latencyTracking.userTimingLabel STRENG Navnet på den ressource, hvis handling spores.
hits.latencyTracking.userTimingSample HELTAL Det antal hits, der er sendt for en bestemt userTimingCategory, userTimingLabel eller userTimingVariable.
hits.latencyTracking.userTimingValue HELTAL Antallet af millisekunder for brugstider.
hits.latencyTracking.userTimingVariable STRENG Variabel, der bruges til at tilføje fleksibilitet for at visualisere brugstider i rapporterne.
hits.minute HELTAL Det minut, inden for hvilket hittet forekom (0 til 59).
hits.product.isImpression BOOLESK TRUE (sand), hvis mindst én bruger så dette produkt (dvs. mindst én eksponering), da det blev vist i produktlisten.
hits.product.isClick BOOLESK Om brugere klikkede på dette produkt, da det blev vist i produktlisten.
hits.product.customDimensions REGISTRERING Denne sektion udfyldes for alle hits, der indeholder produktomfanget Tilpassede dimensioner.
hits.product.customDimensions.index HELTAL Indekset for produktomfanget Tilpassede dimensioner.
hits.product.customDimensions.value STRENG Værdien for produktomfanget Tilpassede dimensioner.
hits.product.customMetrics REGISTRERING Denne sektion udfyldes for alle hits, der indeholder produktomfanget Tilpassede metrics.
hits.product.customMetrics.index HELTAL Indekset for produktomfanget Tilpassede metrics.
hits.product.customMetrics.value HELTAL Værdien for produktomfanget Tilpassede metrics.
hits.product.productListName STRENG Navnet på den liste, hvor produktet vises, eller hvor der skete et klik. Eksempler: "Promovering af startside", "Har også set", "Anbefalet til dig", "Liste over søgeresultater" osv.
hits.product.productListPosition HELTAL Produktets position på den liste, hvor det vises.
hits.publisher.
adsenseBackfillDfpClicks
HELTAL Antallet af klik på AdSense-annoncer, der blev vist som Google Ad Manager-udfyldning.
hits.publisher.
adsenseBackfillDfpImpressions
HELTAL Antallet af AdSense-annonceeksponeringer, der blev vist som Google Ad Manager-udfyldning.
hits.publisher.
adsenseBackfillDfpMatchedQueries
HELTAL Antallet af anmodninger om annoncer, hvor AdSense blev overført som udfyldning og hentede annoncemateriale til siden.
hits.publisher.
adsenseBackfillDfpMeasurableImpressions
HELTAL Antallet af annonceeksponeringer udfyldt af AdSense, som målinger af visningsgrad kunne tage højde for (omfatter både annoncer i visningen og dem, som ikke er i visningen).
hits.publisheradsenseBackfillDfpPagesViewed HELTAL Antallet af Google Analytics-sidevisninger, hvor Google Ad Manager har registreret AdSense-omsætning.
hits.publisher.adsenseBackfillDfpQueries HELTAL Antallet af annonceanmodninger, som Google Ad Manager har sendt til AdSense.
hits.publisher.
adsenseBackfillDfpRevenueCpc
HELTAL Den CPC-omsætning, der er knyttet til de resulterende AdSense-annonceklik.
hits.publisher.
adsenseBackfillDfpRevenueCpm
HELTAL Den CPM-omsætning, der er knyttet til de viste AdSense-annonceeksponeringer.
hits.publisher.
adsenseBackfillDfpViewableImpressions
HELTAL Antallet af AdSense-eksponeringer, der opfylder Google Ad Managers standard for synlighed.
hits.publisher.adxBackfillDfpClicks HELTAL Antallet af klik på Google Ad Manager-annoncer, der blev vist som Google Ad Manager-udfyldning.
hits.publisher.
adxBackfillDfpImpressions
HELTAL Antallet af Google Ad Manager-annonceeksponeringer, der blev vist som Google Ad Manager-udfyldning.
hits.publisher.
adxBackfillDfpMatchedQueries
HELTAL Antallet af annonceanmodninger, hvor Google Ad Manager blev konfigureret som udfyldning og returnerede annoncemateriale til siden.
hits.publisher.
adxBackfillDfpMeasurableImpressions
HELTAL Antallet af annonceeksponeringer, som blev udfyldt af Google Ad Manager, og som blev registreret ved målinger af synlighed (omfatter både synlige og ikke-synlige annoncer).
hits.publisher.
adxBackfillDfpPagesViewed
HELTAL Antallet af Google Analytics-sidevisninger, hvor Google Ad Manager har registreret omsætning.
hits.publisher.
adxBackfillDfpQueries
HELTAL Antallet af annonceanmodninger, som Google Ad Manager har sendt til Google Ad Manager.
hits.publisher.
adxBackfillDfpRevenueCpc
HELTAL Den CPC-omsætning, der er knyttet til de resulterende Google Ad Manager-annonceklik.
hits.publisher.
adxBackfillDfpRevenueCpm
HELTAL Den CPM-omsætning, der er knyttet til de viste Google Ad Manager-annonceeksponeringer.
hits.publisher.
adxBackfillDfpViewableImpressions
HELTAL Antallet af Google Ad Manager-eksponeringer, der opfylder Google Ad Managers standard for synlighed.
hits.publisher.dfpAdGroup STRENG Id for Google Ad Manager-linjeposten til den viste annonce.
hits.publisher.dfpAdUnits STRENG Id'er for de Google Ad Manager-annonceenheder, der findes i annonceanmodningen.
hits.publisher.dfpClicks HELTAL Det antal gange, der blev klikket på Google Ad Manager-annoncer.
hits.publisher.dfpImpressions HELTAL Der rapporteres en Google Ad Manager-annonceeksponering, hver gang der vises en individuel annonce. Eksempelvis rapporteres der to eksponeringer, når en side med to annonceenheder vises én gang.
hits.publisher.dfpMatchedQueries HELTAL Antallet af annonceanmodninger, hvor der blev hentet annoncemateriale til siden.
hits.publisher.dfpMeasurableImpressions HELTAL Det antal annonceeksponeringer, der blev registreret ved målinger af synlighed (omfatter både synlige og ikke-synlige annoncer).
hits.publisher.dfpNetworkId STRENG Det Google Ad Manager-netværks-id, som annonceanmodningen blev sendt til.
hits.publisher.dfpPagesViewed HELTAL Antallet af Google Analytics-sidevisninger, hvor Google Ad Manager har registreret omsætning.
hits.publisher.dfpQueries HELTAL Antallet af annonceanmodninger, der er blevet sendt til Google Ad Manager.
hits.publisher.dfpRevenueCpc HELTAL Den CPC-omsætning, der er knyttet til de resulterende annonceklik, baseret på prisfeltværdien for hver annonce, der blev klikket på, i Google Ad Manager.
hits.publisher.dfpRevenueCpm HELTAL Den CPM-omsætning, der er knyttet til de resulterende annonceeksponeringer, baseret på prisfeltværdien for hver vist annonce i Google Ad Manager.
hits.publisher.dfpViewableImpressions HELTAL Antallet af annonceeksponeringer, der opfylder Google Ad Managers standard for synlighed.
hits.time HELTAL Det antal millisekunder, der gik fra visitStartTime, indtil dette hit blev registreret. Det første hit har en hits.time på 0
hits.transaction.transactionCoupon STRENG Den kuponkode, der er knyttet til transaktionen.
hits.referrer STRENG Henvisningssiden, hvis sessionen har en opnåelse af mål eller en transaktion. Hvis denne side er fra det samme domæne, er feltet tomt.
hits.refund REGISTRERING Denne række og indlejrede felter udfyldes for de hits, der indeholder refusionsoplysninger for Udvidet e-handel.
hits.refund.localRefundAmount HELTAL Refusionsbeløbet i lokal valuta udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
hits.refund.refundAmount HELTAL Refusionsbeløbet udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
hits.social REGISTRERING Denne sektion udfyldes for hvert hit med type = "SOCIAL".
hits.social.hasSocialSourceReferral STRENG En streng, enten Yes (Ja) eller No (Nej), der angiver, om sessioner til ejendommen er fra en social kilde.
hits.social.socialInteractionAction STRENG Den sociale handling fandt sted med den sociale sporingskode (deling, tweet etc.).
hits.social.socialInteractionNetwork STRENG Det anvendte netværk med den sociale sporingskode, f.eks. Twitter.
hits.social.socialInteractionNetworkAction STRENG For sociale interaktioners vedkommende repræsenterer dette det sociale netværk, der spores.
hits.social.socialInteractions HELTAL Det samlede antal sociale interaktioner.
hits.social.socialInteractionTarget STRENG For sociale interaktioners vedkommende er dette den webadresse (eller ressource), som modtager handlingen på det sociale netværk.
hits.social.socialNetwork STRENG Navnet på det sociale netværk. Dette er relateret til det henvisende sociale netværk for trafikkilder, f.eks. Blogger.
hits.social.uniqueSocialInteractions HELTAL Antallet af sessioner, hvor de angivne sociale handlinger forekom mindst én gang. Dette er baseret på den unikke kombination af socialInteractionNetwork, socialInteractionAction og socialInteractionTarget.
hits.type STRENG

Hittypen. En af følgende: "PAGE", "TRANSACTION", "ITEM", "EVENT", "SOCIAL", "APPVIEW" eller "EXCEPTION".

Timinghits betragtes som en hændelsestype i Analytics-backend. Når du sender forespørgsler om tidsrelaterede felter (f.eks. hits.latencyTracking.pageLoadTime), skal du vælge hits.type som hændelse, hvis du vil bruge hit.type i dine forespørgsler.

hits.page REGISTRERING Denne sektion udfyldes for hvert hit med type = "PAGE".
hits.page.pagePath STRENG Sidens webadressesti.
hits.page.pagePathLevel1 STRENG Denne dimension laver et sammendrag af alle sidestierne på det 1. hierarkiske niveau i pagePath.
hits.page.pagePathLevel2 STRENG Denne dimension laver et sammendrag af alle sidestierne på det 2. hierarkiske niveau i pagePath.
hits.page.pagePathLevel3 STRENG Denne dimension laver et sammendrag af alle sidestierne på det 3. hierarkiske niveau i pagePath.
hits.page.pagePathLevel4 STRENG Denne dimension laver et sammendrag af alle sidestierne i hierarkiske niveauer. Der kan angives op til 4 pagePath-niveauer. Alle yderligere niveauer i pagePath-hierarkiet sammendrages også i denne dimension.
hits.page.hostname STRENG Webadressens hostname.
hits.page.pageTitle STRENG Sidens titel.
hits.page.searchKeyword STRENG Hvis der er tale om en søgeresultatside, er dette det indtastede søgeord.
hits.product REGISTRERING Denne række og indlejrede felter udfyldes for de hits, der indeholder produktdata for Udvidet e-handel.
hits.product.localProductPrice HELTAL Produktets pris i lokal valuta udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
hits.product.localProductRefundAmount HELTAL Det beløb, der behandles som en del af en refusion for et produkt i lokal valuta, udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
hits.product.localProductRevenue HELTAL Produktets omsætning i lokal valuta udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
hits.product.productBrand STRENG Det brand, der er knyttet til produktet.
hits.product.productPrice HELTAL Produktets pris udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
hits.product.productQuantity HELTAL Den solgte mængde af dette produkt.
hits.product.productRefundAmount HELTAL Det beløb, der behandles som en del af en refusion for et produkt, udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
hits.product.productRevenue HELTAL Produktets omsætning udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
hits.product.productSKU STRENG Produktets varenummer.
hits.product.productVariant STRENG Produktvariant.
hits.product.v2ProductCategory STRENG Produktkategori.
hits.product.v2ProductName STRENG Produktnavn.
hits.promotion REGISTRERING Denne række og indlejrede felter udfyldes for de hits, der indeholder oplysninger om PROMOVERING for Udvidet e-handel.
hits.promotion.promoCreative STRENG Den tekst- eller annoncematerialevariant, der er knyttet til promoveringen.
hits.promotion.promoId STRENG Promoverings-id.
hits.promotion.promoName STRENG Promoveringsnavn.
hits.promotion.promoPosition STRENG Promoveringens position på websitet.
hits.promotionActionInfo REGISTRERING Denne række og indlejrede felter udfyldes for de hits, der indeholder handlingsoplysninger om PROMOVERING for Udvidet e-handel.
hits.promotionActionInfo.promoIsView BOOLESK True (sand), hvis handlingen i Udvidet e-handel er en promoveringsvisning.
hits.promotionActionInfo.promoIsClick BOOLESK True (sand), hvis handlingen i Udvidet e-handel er et promoveringsklik.
hits.page.searchCategory STRENG Hvis der er tale om en søgeresultatside, er dette den valgte kategori.
hits.transaction REGISTRERING Denne sektion udfyldes for hvert hit med type = "TRANSACTION".
hits.transaction.transactionId STRENG Transaktions-id'et for e-handelstransaktionen.
hits.transaction.transactionRevenue HELTAL Den samlede transaktionsomsætning udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
hits.transaction.transactionTax HELTAL Den samlede transaktionsbeskatning udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
hits.transaction.transactionShipping HELTAL De samlede forsendelsesomkostninger for transaktionen udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
hits.transaction.affiliation STRENG De oplysninger om affilieret enhed, der er overført til e-handelssporingskoden.
hits.transaction.currencyCode STRENG Den lokale valutakode for transaktionen.
hits.transaction.localTransactionRevenue HELTAL Den samlede transaktionsomsætning i lokal valuta udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
hits.transaction.localTransactionTax HELTAL Den samlede transaktionsbeskatning i lokal valuta udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
hits.transaction.localTransactionShipping HELTAL De samlede forsendelsesomkostninger for transaktionen i lokal valuta udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
hits.item REGISTRERING Denne sektion udfyldes for hvert hit med type = "ITEM".
hits.item.transactionId STRENG Transaktions-id'et for e-handelstransaktionen.
hits.item.productName STRENG Produktets navn.
hits.item.productCategory STRENG Produktkategorien.
hits.item.productSku STRENG Varenummeret eller produkt-id'et.
hits.item.itemQuantity HELTAL Den solgte mængde af produktet.
hits.item.itemRevenue HELTAL Den samlede omsætning for varen udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
hits.item.currencyCode STRENG Den lokale valutakode for transaktionen.
hits.item.localItemRevenue HELTAL Den samlede omsætning for denne vare i lokal valuta udtrykt som den værdi, der er overført til Analytics, ganget med 10^6 (f.eks. vises 2,40 som 2400000).
hits.contentGroup REGISTRERING Denne sektion indeholder oplysninger om indholdsgruppering. Få flere oplysninger
hits.contentGroup.contentGroupX STRENG Indholdsgruppen i en ejendom. En indholdsgruppe er en samling af indhold, der giver en logisk struktur, som kan registreres af sporingskoden, match med det regulære udtryk for side-titel/webadresse eller foruddefinerede regler. Indeks X kan gå fra 1 til 5.
hits.contentGroup.previousContentGroupX STRENG Indholdsgruppe, der blev besøgt før en anden indholdsgruppe. Indeks X kan gå fra 1 til 5.
hits.contentGroup.contentGroupUniqueViewsX STRENG Antal unikke indholdsgruppevisninger. Indholdsgruppevisninger i forskellige sessioner tælles som unikke indholdsgruppevisninger. Både pagePath og pageTitle bruges til at afgøre, om en indholdsgruppevisning er unik. Indeks X kan gå fra 1 til 5.
hits.contentInfo REGISTRERING Denne sektion udfyldes for hvert hit med type = "APPVIEW".
hits.contentInfo.contentDescription STRENG Den beskrivelse af det viste indhold, der er overført til SDK'et.
hits.appInfo REGISTRERING Denne sektion udfyldes for hvert hit med type = "APPVIEW" eller "EXCEPTION".
hits.appInfo.appInstallerId STRENG Id'et for det installationsprogram (f.eks. Google Play Butik), som appen blev downloadet fra.
hits.appInfo.appName STRENG Appens navn.
hits.appInfo.appVersion STRENG Version af app.
hits.appInfo.appId STRENG Id for app.
hits.appInfo.screenName STRENG Navnet på skærmen.
hits.appInfo.landingScreenName STRENG Sessionens landingsskærm.
hits.appInfo.exitScreenName STRENG Sessionens afslutningsskærmbillede.
hits.appInfo.screenDepth STRENG Antallet af sidevisninger pr. session rapporteret som en streng. Kan være nyttige til histogrammer.
hits.exceptionInfo REGISTRERING Denne sektion udfyldes for hvert hit med type = "EXCEPTION".
hits.exceptionInfo.description STRENG Beskrivelsen af undtagelsen.
hits.exceptionInfo.isFatal BOOLESK Hvis undtagelsen var alvorlig, er denne værdi "true" (sand).
hits.eventInfo REGISTRERING Denne sektion udfyldes for hvert hit med type = "EVENT".
hits.eventInfo.eventCategory STRENG Hændelseskategorien.
hits.eventInfo.eventAction STRENG Hændelseshandlingen.
hits.eventInfo.eventLabel STRENG Hændelsesetiketten.
hits.eventInfo.eventValue HELTAL Hændelsesværdien.
hits.customVariables REGISTRERING Denne sektion indeholder eventuelle tilpassede variabler på hitniveau. Dette er et gentaget felt, og der er en post for hver angivet variabel.
hits.customVariables.index HELTAL Indekset for den tilpassede variabel.
hits.customVariables.customVarName STRENG Navnet på den tilpassede variabel.
hits.customVariables.customVarValue STRENG Værdien for den tilpassede variabel.
hits.customDimensions REGISTRERING Denne sektion indeholder eventuelle tilpassede dimensioner på hitniveau. Dette er et gentaget felt, og der er en post for hver angivet dimension.
hits.customDimensions.index HELTAL Indekset for den tilpassede dimension.
hits.customDimensions.value STRENG Den tilpassede dimensions værdi.
hits.customMetrics REGISTRERING Denne sektion indeholder eventuelle tilpassede metrics på hitniveau. Dette er et gentaget felt, og der er en post for hver angivet metric.
hits.customMetrics.index HELTAL Indekset for den tilpassede variabel.
hits.customMetrics.value HELTAL Den tilpassede metrics værdi.
privacy_info.ads_storage STRENG

Hvorvidt annoncemålretning er aktiveret for en bruger.

Mulige værdier: SAND, FALSK, UKENDT

privacy_info.analytics_storage STRENG

Hvorvidt Analytics-lagerplads er aktiveret for brugeren.

Mulige værdier: SAND, FALSK, UKENDT

privacy_info.uses_transient_token STRENG

Hvorvidt en webbruger har afvist Analytics-lagring, og udvikleren har aktiveret måling uden cookies baseret på midlertidige tokens i serverdata.

Mulige værdier: SAND, FALSK, UKENDT

Relaterede ressourcer

Når du sammenligner Analytics-data med Google Ads-data, skal du huske på, at data måles forskelligt i disse produkter. Få flere oplysninger om disse forskelle her: