BigQuery Export for Analytics

Bruk BigQuery for å søke raskt i alle Analytics-dataene dine.
Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Analytics 360, som er en del av Google Marketing Platform.
Finn ut mer om Google Marketing Platform.

BigQuery er et Google Developers-verktøy som kan brukes for å søke svært raskt i store datasett.

Du kan eksportere økt- og treffdataene dine fra en Google Analytics 360-konto til BigQuery, og deretter bruke et SQL-lignende søkespråk for å søke i alle Analytics-dataene dine.

Når du eksporterer data til BigQuery, eier du de aktuelle dataene, og du kan bruke tilgangskontrollister for BigQuery for å administrere tillatelser til prosjekter og datasett.

Fremgangsmåten videre

Konfigurer BigQuery Export

Beslektede ressurser

I utviklerveiledningen for BigQuery finner du mer informasjon om følgende:

Hvis du allerede har konfigurert BigQuery, kan du gjøre deg kjent med verktøyet ved å bruke eksempeldatasettet vårt.