Om Google Analytics 360

Google Analytics 360 inneholder verktøyene og brukerstøtten team på bedriftsnivå trenger for å få nyttig innsikt i dataene sine.

Med en Google Analytics 360-konto kan teamet ditt bruke avanserte verktøy, som fullstendige rapporter, BigQuery-eksport og databasert attribusjon, i tillegg til alle standardfunksjonene og -rapportene i Analytics. Premium-kontoer har også en tjenesteavtale som dekker datainnsamling, dataaktualitet og rapportering, en høyere behandlingsgrense samt tilgang til brukerstøtteeksperter.

Du kan få flere opplysninger om Google Analytics 360 ved å gå til Google Analytics 360-nettstedet eller kontakte Google Analytics 360-salgsteamet.